Valla ya resmen saskina dondum ama kadinin arastirmlari ve dogru tespitlerini gorunce dedim ki evet gercekten kadin hkli ve benim icime akin bey siniyrdu ama nereden baksam adam hakkinda tek bir bilgi bile cikmiyor hayir burada yaptirip anlatan arkadaslar olmasa cidden diyecegim ki hayali bir karakter heralde ama turgay beye bakiyorum her bilgisi ortada yani iste insan orada supheye dusuyor ve ben yaptirirsam bir kere yaptirabilecegim baska da param cikmaz cunku ve sonucta ciddi bir para koyuyoruz ortaya eger husranla sonuclanirsa benim bittigimin resmi olur

İste ben en basinda iyi arastirmadim gitti param iyce arastirmak gerekiyo gercekten keske buraya daha once uye olsaydim burdaki kizlarla daha once konussaydim turgay beyi daha once arastirsaydim bi ton keske var iste o yuzden haklisin az bi para degil bu parayi her dakika bulamayiz herkes maasindan arttiriyo biriktirmeye calisiyo borc harc edip buluyolar belki akin beyede burda yaptiranlar olmus olumluda konusmuslar kimseye kotu yada iyi diyemiyoruz cok fazla bilgisi yok bende garipsemistim biraz

Aynen oyle kizlar katiliyorum valla Allahindan bulsun o reklam yapanlar zaten anlamis degilim reklam yapinca noluo süpheleniolar bide onlari zaten hic anlamis degilim deli gibi burda eltimden tut butun hayatimi anlatiyorum burda. Artik zaten ozelden reklam diyenlere de cevap vermiyorum..
Ve aynen iyiki iyiki var burasi ben inanamiyorum gidip yaptrdigima bu kadar herseyin yoluna girdigine Rabbime bin sükür..

son iki yılıma bakıyorum da mutluluğum buna bağlıymış tabi dürüstlüğümün darbelerini yedim ama vardır bir hayır ne diyelim hayırlısı olsun
Hah aynen ayni ruh halindeyim bin şükür bugünüme. Icimde oyle bi heyecan varki halbuki her evli insanin yasadigi siradan bi hayat ama bu bile benim icin hayaldi.

Kizlar bu arada resim istiyodunuz da kim istiyodu hatrlamiyorum sakaryayla ozel mesqjlarimi okurken onunla resimlesmistik ordakilerin ekran goruntusunu aldim telde tutmuyorum isteyen varsa atayim

Hah aynen ayni ruh halindeyim bin şükür bugünüme. Icimde oyle bi heyecan varki halbuki her evli insanin yasadigi siradan bi hayat ama bu bile benim icin hayaldi.
Aynen cnm aslında cok sıradan seyler ama bizim için ulaşılmaz gibi geliyo başta inş sonumuz hayırlısıyla güzel olur hepimizin

Ben daha once dogru duzgun arastirmadan gittim ve sonunda cok uzuldum cok iyi arastirmak lazim bu iste ya insan iste korkuyo guvenemiyo ben cok merak ettim bakcam bi
Kizlar bu arada resim istiyodunuz da kim istiyodu hatrlamiyorum sakaryayla ozel mesqjlarimi okurken onunla resimlesmistik ordakilerin ekran goruntusunu aldim telde tutmuyorum isteyen varsa atayim
canım silmediysen banada yollarmısın

Kızlar ben bu konunun daha önceki sayfalarını okurken de boyle bi doktor konusu ile karşılaşmıştım eger yanlış hatırlamıyorsam sanırım zaten Burda konuşulan doktorların hiç birinin sağlık bakanlığında adı görünmüyor sadece akın bey degil yani kamu görevlisi olmadıkları için olabilir belki aklıma oyle birsey geldi eski konuları okuyup hatırlayan varsa herkesi daha iyi aydınlatabilir bence yanlışsam da düzeltin tabi

Kızlar akın bey çıkmıyorsa diğer doktorları arayıp sordunuz mu peki ?? Turgay bey ne bileyim Harun bey falan... belki özelde oldukları için falan çıkmıyordur öyle demişlerdi bu konu daha önce ortaya atıldığında...

AKın beyin soyadı Türel değil mi ya ? Öyle biri yok mu yani kafam karıştı şimdi benim de. Onu ben de düşünüyordum çünkü

Özel oldukları için çıkmıyor olabilir yani yoksa devlet denetimi var yıllarca bu işi yapamaz bence kızlar korkmayin cikmiyorsa özelde olduğu için düşünüyorum ben

Ben de senin dedigin gibi birsey hatırlıyorum da ondan oyle yazmıştım sanki hepsi öyleydi diye sanırım daha önce de konuşulmuştu bu

Özel oldukları için çıkmıyor olabilir yani yoksa devlet denetimi var yıllarca bu işi yapamaz bence kızlar korkmayin cikmiyorsa özelde olduğu için düşünüyorum ben
Evet daha öncede konuşulmuştu özel olduğu için çıkmıyordu kızlar . Gerçekten herkesin psikolojisi bozukken birde böyle şeyler atıldı mı ortaya insan daha çok geriliyor.

Evet daha öncede konuşulmuştu özel olduğu için çıkmıyordu kızlar . Gerçekten herkesin psikolojisi bozukken birde böyle şeyler atıldı mı ortaya insan daha çok geriliyor.
Ya kizlar ben turgay beyi o sgk da sorguladigimda çıkmıştı ama akın bey çıkmamıştı harun özkan büyük ihtimalle cikar diye dusunuyorum cunku hastanede calisiyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…