Kizlar bende bilmiyorum umutsuzkadın34 arastirmis o akin beye yaptircakti kararliydida arastirmis iyce bazilari kandiriyo fln oyle bisey basina gelmesin diye soyledi bana ben gerci akin beyi hic dusunmemistim bastan beri turgay beyi dusunuyorum zaten o soyleyince merak ettim bakiyim dedim internetten akin beyin hic biseyi cikmiyo benmi bulamadim bilemiyorum oda korktu vazgecti bu parayi bi kere verebilcem olmzssa bi daha para bulamam ben diye vazgecti oda

Daisyyg U Umutsuzkadin34 N Nelizz kizlar bu blogger yazisi falan noluyo anlamadim aradim bulamadim noldu neler oluyor burada ? Biri banada açıklayabilir mi ?
Canim umutsuzkadın34 istersen ozelden msj at o cunku akin beye gidicekti kararliydida arastirmis iyce o ogrenmis o anlatti ona sor istersen o daha iyi biliyo bi blogrn yazdiklarinda okumus blogrin ismini biliyodu ben akin beye gitmeyi hic dusunmedim sasirdim yazilanlari okuyunca

çok haklısın canım ama bence hiç bozma sinirlerini sakin ol. Sen çok mutlu dönmüştün takılma
Aynen öyle canim cok mutluydum memnun kaldim gercekten bu arad reklam yaptigimi dusunenler olabilir bazilari icin soyluyorum ama kesinlikle oyle bisey yok benim eski mesajlarimi okuyan az cok anlar eminimko o kadar korku telaş öğrenme bilgi alma çabası reklam yapan birisinde olacagini hic sanmiyorum

Tamam canim cok sagol

Önemli olan burada herkes kendini biliyor , bu kadar iyiyken psikolojini hiç bozma üstüne. Sen daha önce çünkü başka doktorada gittin o yüzden sen kendinden eminsen sorun yok demektir

Evet daha öncede konuşulmuştu özel olduğu için çıkmıyordu kızlar . Gerçekten herkesin psikolojisi bozukken birde böyle şeyler atıldı mı ortaya insan daha çok geriliyor.
Özel oldugu icin cıkmiyo olabilir ozel polikilinik hastane fln olsa cikar heralde kizlar bende bilmiyorum umutsuzkadin34 soyledi burda ondan duydum bende ya caninizi sıkmayın belki bi yalnis anlasilma vardir

Ayy sinirl

Ayy sagol canin yaa sibirlerim bozuldu resmen ne kadar istemesem güvensemde etkiliyo insani bu gibi durumlar
Canim sen hic canini sıkma sen kendin anlatmistin seninkine nekadar ugrasmis garantisini bile vermis üzme sen kendini valla kimse kendini üzmesin bu isi bi ankaradakiler beceremiyo sitres yapmayın kendinize

U Umutsuzkadin34 de tabiki boyle birsey görüp yada duyduysa bizimle paylaşması güzel sonuçta herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ama belki hepsi için geçerlidir işte bilemiyoruz
Evet boyle seyler varsa bilgilendirmesi guzel gitmeyi dusunen insanlar var yaptiranlar var kim icin gecerli oldugunu bilemiyoruz birinin ismi cikiyomus digerinin ismi cikmiyomus bi sebebi vardir mutlaka heralde

Evet boyle seyler varsa bilgilendirmesi guzel gitmeyi dusunen insanlar var yaptiranlar var kim icin gecerli oldugunu bilemiyoruz birinin ismi cikiyomus digerinin ismi cikmiyomus bi sebebi vardir mutlaka heralde
evet bilgilendirme güzel birşey herkes yolunu ona göre çizer ama mutlaka bir sebebi vardır dediğin gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…