Turgay beyeCanim sen kime yaptirmistin
Bir olumlu haber daha alicagiz desene hadi seninde tutmus diye mutlu haberini alalim insallah dualarımız seninleKızlar yarın benim kontörlüm var içim içimi yiyor artık nolur dualarınızı eksik etmeyin Allah’ın izniyle güzel haberlerle cıkayım ordan
Turgay beye yaptiranlari daha merakla bekliyorum bende gidicem ona turgay beye yaptiranlar simdi hep mutlu sende mutlu olursun insallahTurgay beye
Sagol cnm inş hepimiz sırayla cok mutlu oluruzTurgay beye yaptiranlari daha merakla bekliyorum bende gidicem ona turgay beye yaptiranlar simdi hep mutlu sende mutlu olursun insallah
İnsallah tutucak canim dikkat ettiysen bisey olmaz benimki bile o halde tuttuysa düşün yani ben neler neler yaptim sonrasinda hic dikkat etmedi bacagimi kaldirdim falan hala tutmusmus yani akin bey soylemisti o yuzden iciniz rahat olsun kizlar tutuyor umutlu olun muhakkak buraya hemen yaz olur mu :)Sagol cnm inş hepimiz sırayla cok mutlu oluruz
Yapisal bisey demekki diyolar ya hepsinin anotomik yapisi farkli diye insallah bu olmusturda geciciye fln gerek kalmaz canim cunku surekli oraya yatip islem yaptirmak insanin pskolojisini mahvediyo insallah bu sefer tutmustur baska biseye gerek kalmazKizlar ben iki doktorada gittim eger ki bi sikinti olucak olursa bile şöyle anlatayim size yaklasik bir bir bucuk ay hatta belki iki ayda olabilir cunku benim iyilesme sürecim biraz geç gerçekleşiyomuş turgay beyede resim atacagim eger ki kendi islemi olmadigini anlamazsa muhakkak tutmus veya tutmamis diye söylerse sizide bilgilendiririm israrla kesin kanama olur mu diye soracagim akin beyden daha öncesinde bilgi alirim tabiki çünkü o bütün durumlarimi biliyor ikinci bi islem oldugunu bu yuzden ipler düsmeden bir ayi doldurduktan sonrada atsamda olur resmi eger ki tutmazsa zaten bu sefer geciciye basvurucam hatta tutsa bile gecicide dusunuyorum ben korkuyorum kanama olmaz diye ama geciciye firsatim dogarsa tabiki gecicide yaptiririm olmazsa yapacak biseyim kalmaz o sekilde beklerim sonumu
canim insallah geciciye fln gerek kalmaz bu seferde tutar ve kurtulursun surekli oraya islem yaptirmak icin yatmak insanin pskolojisini mahvediyo cunku sen turgay beye yaptirmistin daha once degilmi tekrar neden gitmedin onaKizlar ben iki doktorada gittim eger ki bi sikinti olucak olursa bile şöyle anlatayim size yaklasik bir bir bucuk ay hatta belki iki ayda olabilir cunku benim iyilesme sürecim biraz geç gerçekleşiyomuş turgay beyede resim atacagim eger ki kendi islemi olmadigini anlamazsa muhakkak tutmus veya tutmamis diye söylerse sizide bilgilendiririm israrla kesin kanama olur mu diye soracagim akin beyden daha öncesinde bilgi alirim tabiki çünkü o bütün durumlarimi biliyor ikinci bi islem oldugunu bu yuzden ipler düsmeden bir ayi doldurduktan sonrada atsamda olur resmi eger ki tutmazsa zaten bu sefer geciciye basvurucam hatta tutsa bile gecicide dusunuyorum ben korkuyorum kanama olmaz diye ama geciciye firsatim dogarsa tabiki gecicide yaptiririm olmazsa yapacak biseyim kalmaz o sekilde beklerim sonumu
Sagol cnm inş bakalım güzel haberler olur sen de içini ferah tut cok iyi dönmüştün o an gibi ol hepİnsallah tutucak canim dikkat ettiysen bisey olmaz benimki bile o halde tuttuysa düşün yani ben neler neler yaptim sonrasinda hic dikkat etmedi bacagimi kaldirdim falan hala tutmusmus yani akin bey soylemisti o yuzden iciniz rahat olsun kizlar tutuyor umutlu olun muhakkak buraya hemen yaz olur mu :)
Bi kere yazcaktim msj nasil iki oldu anlamadimYapisal bisey demekki diyolar ya hepsinin anotomik yapisi farkli diye insallah bu olmusturda geciciye fln gerek kalmaz canim cunku surekli oraya yatip islem yaptirmak insanin pskolojisini mahvediyo insallah bu sefer tutmustur baska biseye gerek kalmaz
canim insallah geciciye fln gerek kalmaz bu seferde tutar ve kurtulursun surekli oraya islem yaptirmak icin yatmak insanin pskolojisini mahvediyo cunku sen turgay beye yaptirmistin daha once degilmi tekrar neden gitmedin ona
İnsallah kalmaz kuzum yaa ama inaniyorum yani bir sekilde atalatacagim bu konuyu ama nasil olur hangisiyle olur bilmiyorum kuzum ben azicik belki turgay beylede alakali da olabilir mi aceba diye gittim hem aklimda şu da vardi akin beye yaptirip turgay beydende onay alabilirim baska bi doktora gostermeme gerek kalmaz diye dusundum ikisi de işinin ehli diye duyuyoruz burada görürüz hem dedim ben iki doktordanda memnun kaldim dogrusu ikiside iyi doktorlar gercekten umarim sonuclarida güzel olurYapisal bisey demekki diyolar ya hepsinin anotomik yapisi farkli diye insallah bu olmusturda geciciye fln gerek kalmaz canim cunku surekli oraya yatip islem yaptirmak insanin pskolojisini mahvediyo insallah bu sefer tutmustur baska biseye gerek kalmaz
canim insallah geciciye fln gerek kalmaz bu seferde tutar ve kurtulursun surekli oraya islem yaptirmak icin yatmak insanin pskolojisini mahvediyo cunku sen turgay beye yaptirmistin daha once degilmi tekrar neden gitmedin ona
Sende sagol kuzum insllah biraz sibirlerim bozuldu ama iki doktorada guveniyorum su anda ikisinede her sekilde yaptirma onaylatma sansim var belki zamanimdan maddi manevi cok sikinti cekmis olabilirim ama sonucu da Allahin izniyle güzel olucak her sekilde ister gecici ister kalici ne olursa olsun kanamanin bir sekilde olacagina inaniyorumSagol cnm inş bakalım güzel haberler olur sen de içini ferah tut cok iyi dönmüştün o an gibi ol hep
İyi dusunmussun gerci evet turgay beyde tamam derse icinde hic suphende kalmaz rahatlarsin tamamen Ya canim ikinciyi yaptiranlar icin daha zor cok iyi anliyorum seni insallah bu sefer kurtulursun yaİnsallah kalmaz kuzum yaa ama inaniyorum yani bir sekilde atalatacagim bu konuyu ama nasil olur hangisiyle olur bilmiyorum kuzum ben azicik belki turgay beylede alakali da olabilir mi aceba diye gittim hem aklimda şu da vardi akin beye yaptirip turgay beydende onay alabilirim baska bi doktora gostermeme gerek kalmaz diye dusundum ikisi de işinin ehli diye duyuyoruz burada görürüz hem dedim ben iki doktordanda memnun kaldim dogrusu ikiside iyi doktorlar gercekten umarim sonuclarida güzel olur
Farkli olabilir belki kuzum ama muhakkak bir sekilde kanamanin olacagi bi yol vardir kanaman olur merak etme evet psikolojimizde yer ediyo mahfediyo ozellikle bu doktor secme asamasi insanin omrunden goturyyo gibi oluyo ama icinize hangisi sinerse sinsin dikkat edip tuttugu sürece kanama da tutmada olucak hem en azindan gecici ihtimalinizde var yine soyluyorum gercekten ölümden başka herşeye çare var merak etmeyinBizim bu tutarmi tutmazmi korkumuz takintimiz hep su yapmayi beceremeyen insanlari kandirip kalici diye gecici yapanlar yuzunden ya beceremeyip dokularin tutmamis soyle yapmissin boyle yapmissin dedikleri icin resmen pskolojimizde yer ediyo bu aklimizdan cikmiyo banada boyle dendigi icin turgay bey butun kadinlarin dokusu aynidir tutmama gibi bisey olamaz demesine ragmen ister istemez ya tutmazssa fikrini atamiyorum kafamdan
O işini beceremeyenler olmasaydı yada düzgün yapsalardı şuan bu durumda olmayacaktık zatenBizim bu tutarmi tutmazmi korkumuz takintimiz hep su yapmayi beceremeyen insanlari kandirip kalici diye gecici yapanlar yuzunden ya beceremeyip dokularin tutmamis soyle yapmissin boyle yapmissin dedikleri icin resmen pskolojimizde yer ediyo bu aklimizdan cikmiyo banada boyle dendigi icin turgay bey butun kadinlarin dokusu aynidir tutmama gibi bisey olamaz demesine ragmen ister istemez ya tutmazssa fikrini atamiyorum kafamdan
Evet kuzum hemde hic kalaz ama yine soyluyorum ki dugune yakin gitme firsati bulursam yine giderin kizlar seklinde falan aklima takilan bisey olursa yibe giderim bir firsat bulup ama umarim bunlara gerek kalmaz insallahİyi dusunmussun gerci evet turgay beyde tamam derse icinde hic suphende kalmaz rahatlarsin tamamen Ya canim ikinciyi yaptiranlar icin daha zor cok iyi anliyorum seni insallah bu sefer kurtulursun ya
İnsallah kuzum evet korkuyo ama o bir iki damla dahi kana muhtaçsak malesef herşeyi düşünüyo insan evet insallah tutmustur kuzumallahım inşallahhh tutmuştur coook dua ediyorum inşallahh ya nerde varsa çok büyük bi emek var süreç aşırı zor geçici yaptırmaya da insan korkuyo inşallah turmuştur hepimizin
Yarın ordan yüzüm gülerek çıkmak nasıl istiyorum nasıl ihtiyacım var buna sanki dünyalar benim olacak gibi o iyi haberi alırsam sagol birbirimizin duaları sayesinde daha iyiyiz zaten yoksa burası olmasaydı napardıkallahım inşallahhh tutmuştur coook dua ediyorum inşallahh ya nerde varsa çok büyük bi emek var süreç aşırı zor geçici yaptırmaya da insan korkuyo inşallah turmuştur hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?