Amin insallah hepimize nasip olsunallahım inşallahhh tutmuştur coook dua ediyorum inşallahh ya nerde varsa çok büyük bi emek var süreç aşırı zor geçici yaptırmaya da insan korkuyo inşallah turmuştur hepimizin
Doktorlar zaten kanamanin cok oldugu yerleri kullaniyolarmis dokulari ordan aliyolarmis mahvolduk zaten ya haklisin olumden baska herseye care var herkesin tuttu bizimkide tutar insallah ya dikkat edersek tabiki olur neden olmasinFarkli olabilir belki kuzum ama muhakkak bir sekilde kanamanin olacagi bi yol vardir kanaman olur merak etme evet psikolojimizde yer ediyo mahfediyo ozellikle bu doktor secme asamasi insanin omrunden goturyyo gibi oluyo ama icinize hangisi sinerse sinsin dikkat edip tuttugu sürece kanama da tutmada olucak hem en azindan gecici ihtimalinizde var yine soyluyorum gercekten ölümden başka herşeye çare var merak etmeyin
Her şerdebi hayir vardir once uzulup sonra gulenlerden oluruz belki bizdeO işini beceremeyenler olmasaydı yada düzgün yapsalardı şuan bu durumda olmayacaktık zatenbiz de keyifli hayattan zevk alır durumda olacaktık ama Allah büyük demek ki yaşamak gerekiyormuş bundan sonrası güzel olur inş
Sen atlattin canim rahat ol artik mutlu ol kasma kendini Amin insallahnasıl bişeyse kendimizi yedik bitirdik ben işe falan konstantre olamıyorum böyle beynim cok dolu heralde cok dalgınım ne bileyim allah yardım etsin hepimize
Canım oyle yuzun gulerek cikcaksin eminim ben tuttuguna üzme kendini.. diyorumya benim tuttuysa herkesin tutar :)Yarın ordan yüzüm gülerek çıkmak nasıl istiyorum nasıl ihtiyacım var buna sanki dünyalar benim olacak gibi o iyi haberi alırsam sagol birbirimizin duaları sayesinde daha iyiyiz zaten yoksa burası olmasaydı napardık
Buna cok ihtiyacım var inş oyle olur da ben bukdr üzüldüğümle kalırım Orası sorun degil tşk ederim biri olumlu şeyler söyleyince iyi geliyoCanım oyle yuzun gulerek cikcaksin eminim ben tuttuguna üzme kendini.. diyorumya benim tuttuysa herkesin tutar :)
Çok haklisin canim çok güzel yazmışsın teşekkür ederim kuzum sıkmıyorum başta bi an sinirlerim bozuldu ama tekrardan ferahladim inaniyorum ne olursa olsun herşeyin bi çaresi var inaniyorumBurda tabiki herseyi paylasiyo olmanız bütün detayları herkese anlatıyo olmanız cok iyi ama yaptıran arkadaşlar içiniz rahat olsun yani ben girip sağlık bakanligina falan sormadım ama işlem tuttu ve sonunda guzel sonuç aldim doktorluk belgesini falan bilmem ama yıllardır araştırdım iyi sonuç alınan doktorları yani en çok ulaştığım üç isim akin bey turgay bey bide harun bey kendimce bazı sebeplerden dolayı ben akin beyi tercih ettim valla doktorluk belgesini falan bilmem ama sahtekar olduğunu düşünmüyorum açıkçası guzel sonuç aldim yani adam paramn üstüne yatmadi hatta beklediğimden de zor geçti iliskim yani bundan sonra yaptıracak arkadaşlar içiniz kimde rahat ediyosa onda yaptirmaniz en onemli olanı sonucta küçücük bi şüphe insanin aklını cok kurcaliyo ama güzel sonuç alan insanları da goz önünde bulundurun bu konu basligi bu yuzden var zatsn. Sahit çoğu arkadaş ben de burda ilişki yaşayana kadar herşeyimi yazdim yasadim hala yaziyorum yani içiniz rahat olsun biz ne sgk uzmaniyiz ne saglik bakanliginda çalışıyoruz yani olaylarin asli bizim şüphe duyacağımız kadar kotu olmayabilir bostan yere evham yapiyosunuz içinizde bi şüphe olustuysa tabiki orası size kalmis ama yaptırmış olan arkadaşlar gönlümüz ferah olsun eğer tutmasa bizimki tutmazdı eğer adan sahtekar olsa doktor olmasa benim iliskim sandigimdan da zor geçmezdi. Takilmayin bunlara özellikle G Gecekusu123 canim sen hic üzme kendini bak gör guzel sonuç alacaksın ferah tut kalbini.
Yaaaa bak gördun mu :)) çok sukur canim hadi gecmis olsun bundan sonra daha rahatsin insallah :)Kızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
Ayyyyyyy gercektenmi gözün aydin canimKızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
Bugün de senin sayende mutlu olcak bi sebep bulduk cok sukur inan sanki kendiminki ikinci kez tutmus gibi sevindim su anKızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
Canim turgay beyi ben darladim kabiz olursam napcam die adam da bana yazdi aklina geleni hakliBogazmanzarasi cok iyi bi noktaya degindin ben yine çıktım ilk ilerde eczane var oraya girdim ilaçların hepsini aldım bide allahtanki uçakla gitcem sorun okurmu dedim fotokopisini verdiler yoksa geçirmiyolarmış tabi ilaç almakta herkes benim kadar acele etmeyebilir :) ve 120 tl tuttu olan olmuş zaten diyip para bile sormadım ama aldıktan sonra cok pişman oldum zaten aşırı bi agrı olmuyo evdeki agrı kesicilerde bence işe yarar ama tabiki herkesin kendi tercihi
gözün aydın canımKızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
Nasil sevindim ya benim durumumda senin gibiydi demekki oluyomus ya cok sevindim kurtuldunKızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?