Doktorlar zaten kanamanin cok oldugu yerleri kullaniyolarmis dokulari ordan aliyolarmis mahvolduk zaten ya haklisin olumden baska herseye care var herkesin tuttu bizimkide tutar insallah ya dikkat edersek tabiki olur neden olmasin

Her şerdebi hayir vardir once uzulup sonra gulenlerden oluruz belki bizde

Burda tabiki herseyi paylasiyo olmanız bütün detayları herkese anlatıyo olmanız cok iyi ama yaptıran arkadaşlar içiniz rahat olsun yani ben girip sağlık bakanligina falan sormadım ama işlem tuttu ve sonunda guzel sonuç aldim doktorluk belgesini falan bilmem ama yıllardır araştırdım iyi sonuç alınan doktorları yani en çok ulaştığım üç isim akin bey turgay bey bide harun bey kendimce bazı sebeplerden dolayı ben akin beyi tercih ettim valla doktorluk belgesini falan bilmem ama sahtekar olduğunu düşünmüyorum açıkçası guzel sonuç aldim yani adam paramn üstüne yatmadi hatta beklediğimden de zor geçti iliskim yani bundan sonra yaptıracak arkadaşlar içiniz kimde rahat ediyosa onda yaptirmaniz en onemli olanı sonucta küçücük bi şüphe insanin aklını cok kurcaliyo ama güzel sonuç alan insanları da goz önünde bulundurun bu konu basligi bu yuzden var zatsn. Sahit çoğu arkadaş ben de burda ilişki yaşayana kadar herşeyimi yazdim yasadim hala yaziyorum yani içiniz rahat olsun biz ne sgk uzmaniyiz ne saglik bakanliginda çalışıyoruz yani olaylarin asli bizim şüphe duyacağımız kadar kotu olmayabilir bostan yere evham yapiyosunuz içinizde bi şüphe olustuysa tabiki orası size kalmis ama yaptırmış olan arkadaşlar gönlümüz ferah olsun eğer tutmasa bizimki tutmazdı eğer adan sahtekar olsa doktor olmasa benim iliskim sandigimdan da zor geçmezdi. Takilmayin bunlara özellikle G Gecekusu123 canim sen hic üzme kendini bak gör guzel sonuç alacaksın ferah tut kalbini.

Canım oyle yuzun gulerek cikcaksin eminim ben tuttuguna üzme kendini.. diyorumya benim tuttuysa herkesin tutar :)

Kızlar bide akın bey hakkinda bilgim yok tabiki arastrn gidin ama ne bilim burda ismi dönen cogu doktor zaten isinin ehli gibi gelio bana akın bey turgay bey harun bey özgür bey.. yani bi yanlis anlasilma olabilir her doktordan kanama oluyo mu oluyo sonucta.. hemen fazla telase etmeye hic gerek yok dediginiz gibi herkesin psikolojisi belli burda keskin fikirler iyi degil.. yaptiranlar da moralini bozmasin ona yani sonuc varmi var onemli olan bu..

Çok haklisin canim çok güzel yazmışsın teşekkür ederim kuzum sıkmıyorum başta bi an sinirlerim bozuldu ama tekrardan ferahladim inaniyorum ne olursa olsun herşeyin bi çaresi var inaniyorum

Kızlar doktor dikimden sonra antobiyotik pansuman agri kesici bide kabizligi onleyici surup fln veriyo ben hepsini birden aldim o heyecanla. O kabizligi onleyici surubu hic acmadim bile normalde olurum o bi ay hic kabiz olmadim aksi gibi.
Agri kesiciyi de hic acmadim evde vardi aynisindan onu bi tane kullandim sadece..
Yani demek istedigim 70 kusur lira yazik gunah o kadr para vermeyin şöyle yani duruma göre mesela bi ilk gun bakin kabizlik durumunuza ona gore alirsiniz yazdigi ilaci ben hic acmadm yani ilk aldigim gbi duruyo. Zor para birikio zaten bende boyle oldu fikir vermek istedim. Tabi ilaclarin hepsini kullanan da oldu da siz bilirsiniz kendinize gore yani ben su an yaptrsam almazdim kendime. Genelde tabi o heyecanla olsun ben yine de alim diyo herkes de hakli olarak :)))

Bogazmanzarasi cok iyi bi noktaya degindin ben yine çıktım ilk ilerde eczane var oraya girdim ilaçların hepsini aldım bide allahtanki uçakla gitcem sorun okurmu dedim fotokopisini verdiler yoksa geçirmiyolarmış tabi ilaç almakta herkes benim kadar acele etmeyebilir :) ve 120 tl tuttu olan olmuş zaten diyip para bile sormadım ama aldıktan sonra cok pişman oldum zaten aşırı bi agrı olmuyo evdeki agrı kesicilerde bence işe yarar ama tabiki herkesin kendi tercihi

Canim turgay beyi ben darladim kabiz olursam napcam die adam da bana yazdi aklina geleni hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…