Ay ilaci gecirmiyolarmi bide bende erkenden ordan alirim diyodum yuh 120 lirami tuttu ilaclar ay o ne oyle kizlar agri kesici majezikmi veriyo

Turgay beye gidenler tutmus diye haber verince çok seviniyorum umudum artiyo ya

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah’a cok şükür hepinize sıra sıra bu anı yaşatsın inş Bogazmanzarasi senin hakkını ödeyemem bu süreçte Cok sagol ben buralardayım artık oyle bir alışkanlık oldu ki saatte bir buraya girmeden duramıyorum inş bizde sonrakilere yardımcı oluruz hepinize cok tşk dualarınız iyi dilekleriniz için tabiki yolumuz bitmedi aşama aşama geçecek inş dualarımız yine hepimizle

ben kabizlik durumu normalde hic yasamam bosuna para verip almakta nekadar mantikli bilemedim ya ilaclarda nekadar pahaliymis ya

Ay ilaci gecirmiyolarmi bide bende erkenden ordan alirim diyodum yuh 120 lirami tuttu ilaclar ay o ne oyle kizlar agri kesici majezikmi veriyo
Evet kuzum.. benim 70 kusur tuttu ama tabi dolar yukseldi benden sonra belki ondan senin oyldir fiyat farki.. bende ucaga binmeden alcaktim ds hic gerek yok bi gece uyudum ertesi gun ciktim aldim

Evet kuzum.. benim 70 kusur tuttu ama tabi dolar yukseldi benden sonra belki ondan senin oyldir fiyat farki.. bende ucaga binmeden alcaktim ds hic gerek yok bi gece uyudum ertesi gun ciktim aldim
Ucagada almiyolarsa en iyisini yapmissin hemen icmek gerekmiyosa ertesi gunde alinir

Ya kurban olurum naptim sanki ben en zor sekilde yasadim ben cektim kimse cekmesin hak falan yok :) insallah bundan sonra ck mutlu olursun hadi sirayla tutuo bide sirayla iliski yasayalim bide ordan sevinelim insallah :)

ben kabizlik durumu normalde hic yasamam bosuna para verip almakta nekadar mantikli bilemedim ya ilaclarda nekadar pahaliymis ya

Ucagada almiyolarsa en iyisini yapmissin hemen icmek gerekmiyosa ertesi gunde alinir
Kuzum ucaga aliolarmis galiba hilal oylr yazmamismi ben mi yanlis anladim? Ama ugrastrrlar ne gerek varki zaten bi hayalet gibi oluyosun o asamda ugrasma hic ben ikinci gün aldim ilaclari cunku eve gece gelmistim..canim dedigim gbi sen bilirsin tabiki ama bence bi bak kabiz oluosan hemen iki dk da cikarsin eczaneden alirsin nolcakki.. ben simdiki aklm olsa oyle yapardim ne bilcen iste doktor sordu kabizlik oluomu die evet evet cok olur bende diyorum bide hey Allahim ya
Dene bi agri kesiciye ben ihtiyac duymadim bile icmedim bi tane ictim o da kesin onemli bi yere gtcem diyedir hatrlamiyorum su an. Benim agri esigim yuksek belki ondan ama o yillardan sonra valla hicbisey gozume dokunmadi habire sukrettim sonunda yaptrdim die benm icin imkansizdi cunku.

Kizlar simdi boyle yaziyorum die sakın aa o alma dio almayim demeyin sonra kizmayin bana :) kabız olmamak cok cok önemli zorlamayin o bölgeyi.

Bende ucaga almiyolar sandim yanlis okudum heralde ya alabilirsem alirim ordan donusum erken olursa eve gecerkende alirim gerci ay aylemsin ya insan iste o napsin hersey olabilcegini dusunur ya ne ilac verse tamam der tutsun diye

Nolur nolmaz diye alirim ben bide kabiz olcagim tutar en iyisi riske girmemek
Al ama hemen icme sana tavsiyem bide bu seferde onu hemen icip ishalle basi belaya girenler oldu burda cunku o surup kabizsan etki edio normalde icersen cırcır yapiomus :)

reçete olmadan almıyor larmış eczanede tesadüfen sırt çantam var agırlıgı geçerse uçakta problem yaşarmıyom dedim ooooo dediler iyiki söyledin reçetesini çantaya koydular geçerkende polisler reçetesini sordu gösterdim ve sorun yaşamadım ama reçete olmasaymış almıyolarmış

H
him simdi anladim recete yaninda olmasi gerekiyo iyiki soyledin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…