Ay ilaci gecirmiyolarmi bide bende erkenden ordan alirim diyodum yuh 120 lirami tuttu ilaclar ay o ne oyle kizlar agri kesici majezikmi veriyoBogazmanzarasi cok iyi bi noktaya degindin ben yine çıktım ilk ilerde eczane var oraya girdim ilaçların hepsini aldım bide allahtanki uçakla gitcem sorun okurmu dedim fotokopisini verdiler yoksa geçirmiyolarmış tabi ilaç almakta herkes benim kadar acele etmeyebilir :) ve 120 tl tuttu olan olmuş zaten diyip para bile sormadım ama aldıktan sonra cok pişman oldum zaten aşırı bi agrı olmuyo evdeki agrı kesicilerde bence işe yarar ama tabiki herkesin kendi tercihi
Çok şükür çok sevindim geçmiş olsun canım rabbim hepimize bu mutlulugu nasip etsin :)Kızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
ben kabizlik durumu normalde hic yasamam bosuna para verip almakta nekadar mantikli bilemedim ya ilaclarda nekadar pahaliymis yaKızlar doktor dikimden sonra antobiyotik pansuman agri kesici bide kabizligi onleyici surup fln veriyo ben hepsini birden aldim o heyecanla. O kabizligi onleyici surubu hic acmadim bile normalde olurum o bi ay hic kabiz olmadim aksi gibi.
Agri kesiciyi de hic acmadim evde vardi aynisindan onu bi tane kullandim sadece..
Yani demek istedigim 70 kusur lira yazik gunah o kadr para vermeyin şöyle yani duruma göre mesela bi ilk gun bakin kabizlik durumunuza ona gore alirsiniz yazdigi ilaci ben hic acmadm yani ilk aldigim gbi duruyo. Zor para birikio zaten bende boyle oldu fikir vermek istedim. Tabi ilaclarin hepsini kullanan da oldu da siz bilirsiniz kendinize gore yani ben su an yaptrsam almazdim kendime. Genelde tabi o heyecanla olsun ben yine de alim diyo herkes de hakli olarak :)))
Evet kuzum.. benim 70 kusur tuttu ama tabi dolar yukseldi benden sonra belki ondan senin oyldir fiyat farki.. bende ucaga binmeden alcaktim ds hic gerek yok bi gece uyudum ertesi gun ciktim aldimAy ilaci gecirmiyolarmi bide bende erkenden ordan alirim diyodum yuh 120 lirami tuttu ilaclar ay o ne oyle kizlar agri kesici majezikmi veriyo
Ucagada almiyolarsa en iyisini yapmissin hemen icmek gerekmiyosa ertesi gunde alinirEvet kuzum.. benim 70 kusur tuttu ama tabi dolar yukseldi benden sonra belki ondan senin oyldir fiyat farki.. bende ucaga binmeden alcaktim ds hic gerek yok bi gece uyudum ertesi gun ciktim aldim
Ya kurban olurum naptim sanki ben en zor sekilde yasadim ben cektim kimse cekmesin hak falan yok :) insallah bundan sonra ck mutlu olursun hadi sirayla tutuo bide sirayla iliski yasayalim bide ordan sevinelim insallah :)Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah’a cok şükür hepinize sıra sıra bu anı yaşatsın inşBogazmanzarasi senin hakkını ödeyemem bu süreçte Cok sagol ben buralardayım artık oyle bir alışkanlık oldu ki saatte bir buraya girmeden duramıyorum inş bizde sonrakilere yardımcı oluruz hepinize cok tşk dualarınız iyi dilekleriniz için tabiki yolumuz bitmedi aşama aşama geçecek inş dualarımız yine hepimizle
ben kabizlik durumu normalde hic yasamam bosuna para verip almakta nekadar mantikli bilemedim ya ilaclarda nekadar pahaliymis ya
Kuzum ucaga aliolarmis galiba hilal oylr yazmamismi ben mi yanlis anladim? Ama ugrastrrlar ne gerek varki zaten bi hayalet gibi oluyosun o asamda ugrasma hic ben ikinci gün aldim ilaclari cunku eve gece gelmistim..canim dedigim gbi sen bilirsin tabiki ama bence bi bak kabiz oluosan hemen iki dk da cikarsin eczaneden alirsin nolcakki.. ben simdiki aklm olsa oyle yapardim ne bilcen iste doktor sordu kabizlik oluomu die evet evet cok olur bende diyorum bide hey Allahim yaUcagada almiyolarsa en iyisini yapmissin hemen icmek gerekmiyosa ertesi gunde alinir
Bende ucaga almiyolar sandim yanlis okudum heralde ya alabilirsem alirim ordan donusum erken olursa eve gecerkende alirim gerci ay aylemsin ya insan iste o napsin hersey olabilcegini dusunur ya ne ilac verse tamam der tutsun diyeKuzum ucaga aliolarmis galiba hilal oylr yazmamismi ben mi yanlis anladim? Ama ugrastrrlar ne gerek varki zaten bi hayalet gibi oluyosun o asamda ugrasma hic ben ikinci gün aldim ilaclari cunku eve gece gelmistim..canim dedigim gbi sen bilirsin tabiki ama bence bi bak kabiz oluosan hemen iki dk da cikarsin eczaneden alirsin nolcakki.. ben simdiki aklm olsa oyle yapardim ne bilcen iste doktor sordu kabizlik oluomu die evet evet cok olur bende diyorum bide hey Allahim ya
Dene bi agri kesiciye ben ihtiyac duymadim bile icmedim bi tane ictim o da kesin onemli bi yere gtcem diyedir hatrlamiyorum su an. Benim agri esigim yuksek belki ondan ama o yillardan sonra valla hicbisey gozume dokunmadi habire sukrettim sonunda yaptrdim die benm icin imkansizdi cunku.
Al ama hemen icme sana tavsiyem bide bu seferde onu hemen icip ishalle basi belaya girenler oldu burda cunku o surup kabizsan etki edio normalde icersen cırcır yapiomus :)Nolur nolmaz diye alirim ben bide kabiz olcagim tutar en iyisi riske girmemek
Anladim canim kabiz olunca icilcekAl ama hemen icme sana tavsiyem bide bu seferde onu hemen icip ishalle basi belaya girenler oldu burda cunku o surup kabizsan etki edio normalde icersen cırcır yapiomus :)
him simdi anladim recete yaninda olmasi gerekiyo iyiki soyledin canimreçete olmadan almıyor larmış eczanede tesadüfen sırt çantam var agırlıgı geçerse uçakta problem yaşarmıyom dedim ooooo dediler iyiki söyledin reçetesini çantaya koydular geçerkende polisler reçetesini sordu gösterdim ve sorun yaşamadım ama reçete olmasaymış almıyolarmış
Cnm bana bugün 2 hafta daha dikkat et dedi yan oturmalara fln yada aklına dikkat ettiğimiz ne geliyorsa hepsineya biz daha nekadar yan oturcaz 5 hafta demişti 5 hafta bekliyelim demi
ya biz daha nekadar yan oturcaz 5 hafta demişti 5 hafta bekliyelim demi
iyileşti artk da garanti olsun die diolar canm siz devam edin.. kızlar bana resim atsanıza ya benmki gbimi merak ettmCnm bana bugün 2 hafta daha dikkat et dedi yan oturmalara fln yada aklına dikkat ettiğimiz ne geliyorsa hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?