Kuzular banada resim atarmisiniz çektiğiniz zaman :) bende kendimikiyle ilerde karsilastirmak istiyorum karsilastiracagim bir sürü resim olcak insallah ayy insallah benimkide sizinkine benzer biarakdas atmisti bogazmanzarasina cok benziyodu tabi oda turgay beye yptirmis burayi gizliden takip ediyomus insallah benim delim minik olur o arkadas akin beyin o bahsettigim resimdeki giris biraz buyum dedi psikolojim altust oldu insallah gervektende resimden dolayi oyledir

Yani bir bucuk ay kadar fln dikkatmi etmek lazim kizlar ustunuzu fln giyip cikarirken alt tarafinizi yarimmi egiliyodunuz nasil yapiyodunuz
Kuzum onu hissedersin zaten o bolge kasiliyo hemen pozisyonunu degistir ona gore giyinme sekline dikkat edersin kuzum kasılmaya dikkat et yalniz bişey olmaz ben o kadar evham yapmistim egilme konusunda corap giyerken pantolin cikarirken falan bisey olmuyo merak etme yinede dikkat etmekte fayda var kuzum

ya ben atmak istiyorum da korkuyorum acaba bozulurmu cok açarsam diye bişey olur diye
Ha sen resim atmak istiyosun ben yanls anlamisim bacaklarimi artk acmak istiyorum dedin sandim :)
Ben 3 haftalikken cekmistim zaten cok acmiosun ama icin rahat etsin bekle biraz daha bakalim

Simdiden soyle giyinirim fln diye dusunuyorum bende egilip dogrulma konusunda evhamliyim o kisima baski uygulamiycaz haralde baski kasilma olmuycak anladim canim benim sagol

kızlarrrrr yavaş yavaş kurtuluyoruz bu durumdan allaha şükürler olsunnki, içimizi zaman zaman karartsakta en azından ilk aşama için tuttu diye iyi sonuç aldıysak bence diger yaptırcak arkadaslara da cok büyük umut olmalı moral olmalı rüya gibi insan inanamıyo ama bişekilde hepimiz atlatıyoruz geçiyo inanıyorumki herşey cok daha iyi olcak kaldıki zaten burda böyle bi dayanışma arkadaslık varken bence kimse umutsuzluga kapılmasın iyiki varsınız hepinizi kucak dolusu seviyorummm

Aynen öyle kimi de benim gibi herseyden emin olup beklemekten sikilio ayy artik bi gireydim iliskiye cok heyecanliyim cok cok. Bilmiyorm bence kanama olcak bide inancak gbi gelio hani ramazanda saatlerce oruc tutarsin son 5 dk gecmek bilmezya hah tam o moddayim su an :) senin nasil gidiyo canm varmi korku heyecan mutluluk bende hepsinden var da birer doz :)))

hemde nasılll okadar heyecanlıyımki neolcak ne bitcek kanar mı düşün düşün bencede kanıcak yani inansınlar hiç bişey önemli degil acısı falan umrumda olmucak düşünsene artık gerçekten sorunsuz tertemiz bi gelecek yaşıcaz mutlu olcaz allahım inşallhhh sonuc alcaz inanıyorum

Kuzum bu guveni nerden buluyorum kendimde bilmiyorum ama ben kanicagndan eminim. Yani kucucuk yer illaki yirtilck girerken.. dktor kontrolde girisine parmagyla bakti orda bile ne bicim acidi yandin dedim kendi kendime :)) aman hersey yolunda olsun da disimizi sıkcaz.

Önemli olanda tutmasi tuttuktan sonra zaten bence sonrasida olcaktir kanama olcaktir mutlaka oyle inaniyorum ben sizlerin tutmus olmasi bize buyuk bi umut,hepimiz icin hersey cok guzel olur bu kötü günler tamamen gecip gider insallah ve burdaki herkes insallah cok mutlu olurlar sende dahil hepsinin islemi basariyla sonuclanir herkes herkese burda cok yardimci oluyo hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz bile bizler belkide bu destekleri en yakinlarimizdan bile gormemisizdir iyiki hepinizi tanidim kizlar bana umut oldunuz ve cesaret verdiniz Allah hepimizi kurtarsin

Sonucta oraya baski uygulanicak ve orasi yirtilcak kesinlikle kanar ya kanamamasi gibi bisey cok sacma

çift kat mı yaptırdınız tek kat mı
Kuzum ben sakaryayla maviye sordum onlar da tek katti ben de tek kat yaptrdim sakarya dediki tek katta bile dardi inandirici oldu girerken zorlandi esim bide cift kat olsa dusunemiyorum bence gerek yok demisti bende onu dinledim :)

Sonucta oraya baski uygulanicak ve orasi yirtilcak kesinlikle kanar ya kanamamasi gibi bisey cok sacma
Aynen öyle canim bakalim yeni gelin heyecani var üstümde hakkaten diktirince insan bakire gibi hissedio.
burda cgtcgt varya o konu acmisti bi yil sonra kanamasi olmus konunun adi cok sükür artik bakireyim di cok elestrmislerdi bende o hesap cok sukur artik bakireyim modundayim :))) valla cok rahat icim bin sukur.

İnsanin tekrar kendini bakire gibi hissetmesi ne guzel bi duygudur dusuncek sıkıntıya gircek bisey kalmamis demektir bakireliginin zevkini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…