nolur nolmaz canım az daha sabır.. ben artık acıodum o zaman ama dediğim gbi olmaz olmaz bide oluverir..kaçıncı haftandı su an ?ya ben atmak istiyorum da korkuyorum acaba bozulurmu cok açarsam diye bişey olur diye
Kuzum benim gözün aydin artim rahat bi nefes alabilirsn bir adimin kaldi :)Kızlrrr tutmuuşşşşş Rabbime şükürler olsun darısı hepinizin başına
Yani bir bucuk ay kadar fln dikkatmi etmek lazim kizlar ustunuzu fln giyip cikarirken alt tarafinizi yarimmi egiliyodunuz nasil yapiyodunuzya biz daha nekadar yan oturcaz 5 hafta demişti 5 hafta bekliyelim demi
Kuzum onu hissedersin zaten o bolge kasiliyo hemen pozisyonunu degistir ona gore giyinme sekline dikkat edersin kuzum kasılmaya dikkat et yalniz bişey olmaz ben o kadar evham yapmistim egilme konusunda corap giyerken pantolin cikarirken falan bisey olmuyo merak etme yinede dikkat etmekte fayda var kuzumYani bir bucuk ay kadar fln dikkatmi etmek lazim kizlar ustunuzu fln giyip cikarirken alt tarafinizi yarimmi egiliyodunuz nasil yapiyodunuz
Ha sen resim atmak istiyosun ben yanls anlamisim bacaklarimi artk acmak istiyorum dedin sandim :)ya ben atmak istiyorum da korkuyorum acaba bozulurmu cok açarsam diye bişey olur diye
Simdiden soyle giyinirim fln diye dusunuyorum bende egilip dogrulma konusunda evhamliyimKuzum onu hissedersin zaten o bolge kasiliyo hemen pozisyonunu degistir ona gore giyinme sekline dikkat edersin kuzum kasılmaya dikkat et yalniz bişey olmaz ben o kadar evham yapmistim egilme konusunda corap giyerken pantolin cikarirken falan bisey olmuyo merak etme yinede dikkat etmekte fayda var kuzum
Aynen öyle kimi de benim gibi herseyden emin olup beklemekten sikilio ayy artik bi gireydim iliskiye cok heyecanliyim cok cok. Bilmiyorm bence kanama olcak bide inancak gbi gelio hani ramazanda saatlerce oruc tutarsin son 5 dk gecmek bilmezya hah tam o moddayim su an :) senin nasil gidiyo canm varmi korku heyecan mutluluk bende hepsinden var da birer doz :)))kızlarrrrr yavaş yavaş kurtuluyoruz bu durumdan allaha şükürler olsunnki, içimizi zaman zaman karartsakta en azından ilk aşama için tuttu diye iyi sonuç aldıysak bence diger yaptırcak arkadaslara da cok büyük umut olmalı moral olmalı rüya gibi insan inanamıyo ama bişekilde hepimiz atlatıyoruz geçiyo inanıyorumki herşey cok daha iyi olcak kaldıki zaten burda böyle bi dayanışma arkadaslık varken bence kimse umutsuzluga kapılmasın iyiki varsınız hepinizi kucak dolusu seviyorummm
Kuzum bu guveni nerden buluyorum kendimde bilmiyorum ama ben kanicagndan eminim. Yani kucucuk yer illaki yirtilck girerken.. dktor kontrolde girisine parmagyla bakti orda bile ne bicim acidi yandin dedim kendi kendime :)) aman hersey yolunda olsun da disimizi sıkcaz.hemde nasılll okadar heyecanlıyımki neolcak ne bitcek kanar mı düşün düşün bencede kanıcak yani inansınlar hiç bişey önemli degil acısı falan umrumda olmucak düşünsene artık gerçekten sorunsuz tertemiz bi gelecek yaşıcaz mutlu olcaz allahım inşallhhh sonuc alcaz inanıyorum
Önemli olanda tutmasi tuttuktan sonra zaten bence sonrasida olcaktir kanama olcaktir mutlaka oyle inaniyorum ben sizlerin tutmus olmasi bize buyuk bi umut,hepimiz icin hersey cok guzel olur bu kötü günler tamamen gecip gider insallah ve burdaki herkes insallah cok mutlu olurlar sende dahil hepsinin islemi basariyla sonuclanir herkes herkese burda cok yardimci oluyo hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz bile bizler belkide bu destekleri en yakinlarimizdan bile gormemisizdir iyiki hepinizi tanidim kizlar bana umut oldunuz ve cesaret verdiniz Allah hepimizi kurtarsinkızlarrrrr yavaş yavaş kurtuluyoruz bu durumdan allaha şükürler olsunnki, içimizi zaman zaman karartsakta en azından ilk aşama için tuttu diye iyi sonuç aldıysak bence diger yaptırcak arkadaslara da cok büyük umut olmalı moral olmalı rüya gibi insan inanamıyo ama bişekilde hepimiz atlatıyoruz geçiyo inanıyorumki herşey cok daha iyi olcak kaldıki zaten burda böyle bi dayanışma arkadaslık varken bence kimse umutsuzluga kapılmasın iyiki varsınız hepinizi kucak dolusu seviyorummm
Sonucta oraya baski uygulanicak ve orasi yirtilcak kesinlikle kanar ya kanamamasi gibi bisey cok sacmaKuzum bu guveni nerden buluyorum kendimde bilmiyorum ama ben kanicagndan eminim. Yani kucucuk yer illaki yirtilck girerken.. dktor kontrolde girisine parmagyla bakti orda bile ne bicim acidi yandin dedim kendi kendime :)) aman hersey yolunda olsun da disimizi sıkcaz.
Kuzum ben sakaryayla maviye sordum onlar da tek katti ben de tek kat yaptrdim sakarya dediki tek katta bile dardi inandirici oldu girerken zorlandi esim bide cift kat olsa dusunemiyorum bence gerek yok demisti bende onu dinledim :)çift kat mı yaptırdınız tek kat mı
Aynen öyle canim bakalim yeni gelin heyecani var üstümde hakkaten diktirince insan bakire gibi hissedio.Sonucta oraya baski uygulanicak ve orasi yirtilcak kesinlikle kanar ya kanamamasi gibi bisey cok sacma
Al benden de okdr nasıl korkuyorum açamıyorum bildiginya ben atmak istiyorum da korkuyorum acaba bozulurmu cok açarsam diye bişey olur diye
İnsanin tekrar kendini bakire gibi hissetmesi ne guzel bi duygudur dusuncek sıkıntıya gircek bisey kalmamis demektir bakireliginin zevkini çıkarAynen öyle canim bakalim yeni gelin heyecani var üstümde hakkaten diktirince insan bakire gibi hissedio.
burda cgtcgt varya o konu acmisti bi yil sonra kanamasi olmus konunun adi cok sükür artik bakireyim di cok elestrmislerdi bende o hesap cok sukur artik bakireyim modundayim :))) valla cok rahat icim bin sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?