Ay sizin o günler yakın asıl ben bekle bekle mumya olmazsam iyidir benim daha cok var okdr delik kanar heralde ya H hilal8535 Bogazmanzarasi

Kizlar ben de birkac gundur o kadar gotuyum ki durup durup aklima geliyor ben bu isin icinden nasil cikacagim hangi doktora guvenecegim diye. Once akin bey dedim hic sektirmeden ama sonra turgay beyi arastirinca adamin her seyi ortafa yani ne bileyim ona yaptirmayi dusunmeye basladim. Artik tutsun bi o kan gelsin yeter ki diye dua ediyorum sadece. Allahim hepimize yardim etsin cok zor bir durum

Turgay beyde yaptiran herkes olumlu sonuclarini aliyo canim kendini sıkma bukadar dogru doktoru secip dikkat ettikten sonra basarı cok yakin oluyor sanirim ic sesin kimi diyosa ic sesini dinle insanin ic sesi yaniltmiyo insani cunku bende bunaliyorum ama kendimizi toparlayip bu isi halletmemiz gerekiyo aminn allah guc kuvvet versin bize

Cnm hersey güzel olacak evet sıkıldın bekle bekle sen ama sonucu güzel olacaksa çekilen çile kutsaldır demişler yani bunun gibi birseydi tan hatırlayamadım Bogazmanzarasi
Haha anladim ben kuzum
Senin ne zamandi? Tarih belli degildi galiba dimi aman valla zor bi bitireydik icim icime sığmıo :)

Cnm her iki tarafla da konus her iki taraf derken Akın bey ve Turgay bey onların ismi geçtiği için onalrı yazdım . gerekirse doktor beyle konus Turgay bey kendi anlatıyor her detayına kadar telefonla bilgi veriyor aklına kime yatarsa da sonrasında ona git Allah hepimize yardım etsin inş çünkü kimse şu kişiye git diyemez cnm

U Umutsuzkadin34 canım bence çok iyi ilgili bi doktor sakin hemşiresi aşırı ilgililer whatsaptan ne yazdıysam cevap aldım hafta sonu bile ilgilendi allah razı olsun reklam falan diyolarmış ama kim ne derse desin gerçekten iyiki ona gitmişim bide son olarak sonuç alırsam ozaman gözüm kapalı övcem :)

Sakarya da oyleydi son dk ya kadar buraya dogru düzgün bisey yazmadi sonra kanamasi olunca yardırdı
Benim de kanamam olursa eger her ayrntiyi anlatcam olmazsa da yazcam.

Yani isini titizlikle yapiyordur umarim parayi aldiktan sonra degismiyordur tutmama ihtimali olsa da yardimci oluyordur insallah. En onemlisi de destek olmasi ve anlayisli olmasi tabi

Cnm bak ne güzel herkes bildiği kdr anlatıyor nasıl biri olduğunu vs ben de hakkında kötü birsey düşünmüyorum en azından şimdiye kadar . şahsını bilemeyiz ki orası da bizi cok ilgilendirmez ama bu konuda ilgili ve saygılı muhatap olduğumuz konu çerçevesinde. Yine de git diyemeyiz çünkü sonuç almadık henüz oyuzden bence aklındaki herseyi onunla konuşmadan netleştiremezsin

kesinlikleee o sonucu bi görsek bi yaşasak işte ozaman kesin bişeyler söyleyebilmek cok daha kolay ve rahat olur en azından hemen yaptırmayı düşünmüyosan çok yakında ben ilişki yaşıcam bogazmanzarasıda öyle birazcık daha bekle herkeste aynı sonuç olmasa bile en azından örnek yaşadıklarımızı anlatabiliriz yapısı herkesin farklı olabiliyomuş iyileşme süreci de aynı şekilde herşeyden önce dikkat etmen çok önemli

Yani isini titizlikle yapiyordur umarim parayi aldiktan sonra degismiyordur tutmama ihtimali olsa da yardimci oluyordur insallah. En onemlisi de destek olmasi ve anlayisli olmasi tabi
Yok ben her sorumun cevabini aliyorum bide evlenene kadar yaninizdayiz demisti bana.

Canim H hilal8535 dogru söylüo istersen bekle bizi insallah bi aksilik olmaz da olumlu sonuc alirsak sende gidersin ben bi aydan az bi zaman kaldi yasicam iliski zaten..

Ben tutsun diye yalvariyorum dualar ediyorum bende gunleri saymaya basliycam ama gercekten tutunca mutlaka kanar ya kaniycak kizlar sizinkide sıkmayin caninizi tutumu tuttu tabikide kaniycak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…