Ay sizin o günler yakın asıl ben bekle bekle mumya olmazsam iyidir benim daha cok var okdr delik kanar heralde ya H hilal8535hemde nasılll okadar heyecanlıyımki neolcak ne bitcek kanar mı düşün düşün bencede kanıcak yani inansınlar hiç bişey önemli degil acısı falan umrumda olmucak düşünsene artık gerçekten sorunsuz tertemiz bi gelecek yaşıcaz mutlu olcaz allahım inşallhhh sonuc alcaz inanıyorum
Turgay beyde yaptiran herkes olumlu sonuclarini aliyo canim kendini sıkma bukadar dogru doktoru secip dikkat ettikten sonra basarı cok yakin oluyor sanirim ic sesin kimi diyosa ic sesini dinle insanin ic sesi yaniltmiyo insani cunku bende bunaliyorum ama kendimizi toparlayip bu isi halletmemiz gerekiyo aminn allah guc kuvvet versin bizeKizlar ben de birkac gundur o kadar gotuyum ki durup durup aklima geliyor ben bu isin icinden nasil cikacagim hangi doktora guvenecegim diye. Once akin bey dedim hic sektirmeden ama sonra turgay beyi arastirinca adamin her seyi ortafa yani ne bileyim ona yaptirmayi dusunmeye basladim. Artik tutsun bi o kan gelsin yeter ki diye dua ediyorum sadece. Allahim hepimize yardim etsin cok zor bir durum
Haha anladim ben kuzumCnm hersey güzel olacak evet sıkıldın bekle bekle sen ama sonucu güzel olacaksa çekilen çile kutsaldır demişler yani bunun gibi birseydi tan hatırlayamadımBogazmanzarasi
Cnm her iki tarafla da konus her iki taraf derken Akın bey ve Turgay bey onların ismi geçtiği için onalrı yazdım . gerekirse doktor beyle konus Turgay bey kendi anlatıyor her detayına kadar telefonla bilgi veriyor aklına kime yatarsa da sonrasında ona git Allah hepimize yardım etsin inş çünkü kimse şu kişiye git diyemez cnmKizlar ben de birkac gundur o kadar gotuyum ki durup durup aklima geliyor ben bu isin icinden nasil cikacagim hangi doktora guvenecegim diye. Once akin bey dedim hic sektirmeden ama sonra turgay beyi arastirinca adamin her seyi ortafa yani ne bileyim ona yaptirmayi dusunmeye basladim. Artik tutsun bi o kan gelsin yeter ki diye dua ediyorum sadece. Allahim hepimize yardim etsin cok zor bir durum
Canim kibar sempatik biri gibi gordum ben ne sorsam gecistirmedi sonuna kadar dinleyip cevapladi ne acıdan sordun bilmiyorum amaHaklisiniz kizlar insallah her sey cok guzel olacak. Hayirlisiyla bir yaptirsam. Turgay bey nasil birisi
Sakarya da oyleydi son dk ya kadar buraya dogru düzgün bisey yazmadi sonra kanamasi olunca yardırdıU Umutsuzkadin34 canım bence çok iyi ilgili bi doktor sakin hemşiresi aşırı ilgililer whatsaptan ne yazdıysam cevap aldım hafta sonu bile ilgilendi allah razı olsun reklam falan diyolarmış ama kim ne derse desin gerçekten iyiki ona gitmişim bide son olarak sonuç alırsam ozaman gözüm kapalı övcem :)
Ahhh o sonuç bi gelse hayırlısıyla güzel bi şekilde yardırmak ne kelime destan döktürürüm ben buralara :)Sakarya da oyleydi son dk ya kadar buraya dogru düzgün bisey yazmadi sonra kanamasi olunca yardırdı
Benim de kanamam olursa eger her ayrntiyi anlatcam olmazsa da yazcam.
Yok ben her sorumun cevabini aliyorum bide evlenene kadar yaninizdayiz demisti bana.Yani isini titizlikle yapiyordur umarim parayi aldiktan sonra degismiyordur tutmama ihtimali olsa da yardimci oluyordur insallah. En onemlisi de destek olmasi ve anlayisli olmasi tabi
Canim H hilal8535 dogru söylüo istersen bekle bizi insallah bi aksilik olmaz da olumlu sonuc alirsak sende gidersin ben bi aydan az bi zaman kaldi yasicam iliski zaten..Yani isini titizlikle yapiyordur umarim parayi aldiktan sonra degismiyordur tutmama ihtimali olsa da yardimci oluyordur insallah. En onemlisi de destek olmasi ve anlayisli olmasi tabi
Ben tutsun diye yalvariyorum dualar ediyorum bende gunleri saymaya basliycam ama gercekten tutunca mutlaka kanar ya kaniycak kizlar sizinkide sıkmayin caninizi tutumu tuttu tabikide kaniycak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?