Olumsuz düşünme ... olacak canım olacaaaaakSakarya da oyleydi son dk ya kadar buraya dogru düzgün bisey yazmadi sonra kanamasi olunca yardırdı
Benim de kanamam olursa eger her ayrntiyi anlatcam olmazsa da yazcam.
Allah yardım edecek ve güzel olacak canım endişelenmeyin artık... olumsuz yazan da görmedik öyle değil mi... bir tane ne olduğunu anlamadığımız bir vaka oldu sadece... tuttu denilip kanaması olmayan olmadı....kesinlikleee o sonucu bi görsek bi yaşasak işte ozaman kesin bişeyler söyleyebilmek cok daha kolay ve rahat olur en azından hemen yaptırmayı düşünmüyosan çok yakında ben ilişki yaşıcam bogazmanzarasıda öyle birazcık daha bekle herkeste aynı sonuç olmasa bile en azından örnek yaşadıklarımızı anlatabiliriz yapısı herkesin farklı olabiliyomuş iyileşme süreci de aynı şekilde herşeyden önce dikkat etmen çok önemli
Ben tutsun diye yalvariyorum dualar ediyorum bende gunleri saymaya basliycam ama gercekten tutunca mutlaka kanar ya kaniycak kizlar sizinkide sıkmayin caninizi tutumu tuttu tabikide kaniycak :))
Evet olacak olacak canım:) da benim takildigim kanamamasi degil kanicak onu gozumle goruyorum cok net kanar bu yani benm derdim iliskiye bi girebilsek ilk girerken zorlancakya orda suphelenmez insallah gerci tam tersi inandirici oluo diolar da.Olumsuz düşünme ... olacak canım olacaaaaak
Bence bu dedigin olayı daha inandırıcı kılıyo cnmEvet olacak olacak canım:) da benim takildigim kanamamasi degil kanicak onu gozumle goruyorum cok net kanar bu yani benm derdim iliskiye bi girebilsek ilk girerken zorlancakya orda suphelenmez insallah gerci tam tersi inandirici oluo diolar da.
Bence zor girmesi daha inandirici canim cunku bakirelikte bile cok zor giriyo ugrasmak lazim gerekiyo ya zor girmesi bence daha inandirici iste cok aciycak o var isteEvet olacak olacak canım:) da benim takildigim kanamamasi degil kanicak onu gozumle goruyorum cok net kanar bu yani benm derdim iliskiye bi girebilsek ilk girerken zorlancakya orda suphelenmez insallah gerci tam tersi inandirici oluo diolar da.
kesinlikle öyle çok farklı kafadalar tek dertleri haz başka da birşey yokBu erkekler de mübarek ya her halttan şüpheli demek ki... eşleriyle ilk geceyi yaşayıp anlatanlardan bazıları çok kolay oldu acı hissetmedim, bazıları çok acı hissettim çok uğraştık, bazıları belli belirsiz kanama oldu, bazıları çok kanamam oldu diye anlatıyor... valla yeter artık yaaa bu ne her şeyden şüpheliler ise bu kendilerine güvensiz olduklarından bence... gerçekten ne kanmış ne zorlayıp acı çektirme merakıymış... kessinler rahatlasınlar madem canice bi zihniyetle ilk gece nasıl bütünleştirilmiş bu toplumda anlamıyorum... Allah yardım etsin hepimize... hayat zor bi de zorlaştırma çabasındalar anlam veremiyorum...
Evet hepimiz birbirimize destek oluyoruz hep birileri bize cesaret oluyo canim insallah sirayla hepimiz atlaticazBen subat ya da mart gibi yaptirabilecegim o zaman sizleri bekliyim haberlenizi almis olurum hem icim daha da rahatlar kizlar haklisiniz. Ayy iyi ki varsiniz bu surecte yalniz olmadigini bilmek o kadar guzel bir duygu ki cok sukur
Kizlar acaba bu boyutu göredemi degisiyoBu erkekler de mübarek ya her halttan şüpheli demek ki... eşleriyle ilk geceyi yaşayıp anlatanlardan bazıları çok kolay oldu acı hissetmedim, bazıları çok acı hissettim çok uğraştık, bazıları belli belirsiz kanama oldu, bazıları çok kanamam oldu diye anlatıyor... valla yeter artık yaaa bu ne her şeyden şüpheliler ise bu kendilerine güvensiz olduklarından bence... gerçekten ne kanmış ne zorlayıp acı çektirme merakıymış... kessinler rahatlasınlar madem canice bi zihniyetle ilk gece nasıl bütünleştirilmiş bu toplumda anlamıyorum... Allah yardım etsin hepimize... hayat zor bi de zorlaştırma çabasındalar anlam veremiyorum...
Tabi tek dertleri 5 dakikalik aldiklari zevkleri nefret ettim su erkek milletindenkesinlikle öyle çok farklı kafadalar tek dertleri haz başka da birşey yok
Aynen öyle kuzum bisey demeye korkar oldum nerden biliyn cevabini alcam die.. sanki kendileri bizden daha tecrubdli degil her halti yiolarBu erkekler de mübarek ya her halttan şüpheli demek ki... eşleriyle ilk geceyi yaşayıp anlatanlardan bazıları çok kolay oldu acı hissetmedim, bazıları çok acı hissettim çok uğraştık, bazıları belli belirsiz kanama oldu, bazıları çok kanamam oldu diye anlatıyor... valla yeter artık yaaa bu ne her şeyden şüpheliler ise bu kendilerine güvensiz olduklarından bence... gerçekten ne kanmış ne zorlayıp acı çektirme merakıymış... kessinler rahatlasınlar madem canice bi zihniyetle ilk gece nasıl bütünleştirilmiş bu toplumda anlamıyorum... Allah yardım etsin hepimize... hayat zor bi de zorlaştırma çabasındalar anlam veremiyorum...
Bence çok ince düşünme her haltı bu devirde herkes biliyor, 15 yaşındaki çocuklara kadar... eşin de şüphelenmesin artık bi zahmet... ama erkek geri zekalılarının ilk gece şöyle kanadı yok şekli değişti yok yürüyüşünden belli oluyor yok sarkmış yok çok kullanılmış yok amuda kalkmış düz yatmış çamura batmış valla bu hurafeler ile getirdikleri nokta hiç de normal akıl alır değil... bitsin şu cahilce tavırlar artık gerçekten, canımıza okudularAynen öyle kuzum bisey demeye korkar oldum nerden biliyn cevabini alcam die.. sanki kendileri bizden daha tecrubdli degil her halti yiolar
Aynen öyle zaten taviz vermiyorum vermem de. Yapmalari gereken bi güvenmek bari onu becersinler bak güvensinler die kendimize neler yaptik..Bence çok ince düşünme her haltı bu devirde herkes biliyor, 15 yaşındaki çocuklara kadar... eşin de şüphelenmesin artık bi zahmet... ama erkek geri zekalılarının ilk gece şöyle kanadı yok şekli değişti yok yürüyüşünden belli oluyor yok sarkmış yok çok kullanılmış yok amuda kalkmış düz yatmış çamura batmış valla bu hurafeler ile getirdikleri nokta hiç de normal akıl alır değil... bitsin şu cahilce tavırlar artık gerçekten, canımıza okudular
Aynen öyle aynen... şimdi bu üstün zekalılar, burayı okuyup neyinize güvenelim diyordur... çektiğimiz acının sadece bir gecesine şahit olsalardı gizlice, içleri kan ağlardı vicdanları varsa... bir de çok merak ediyorum bir sürü kişiyle beraber olan onlara biz nasıl güvenip koca yapıyoruz bizden eş hayli hayli olur onlardan koca oluyorsa eğer ...Aynen öyle zaten taviz vermiyorum vermem de. Yapmalari gereken bi güvenmek bari onu becersinler bak güvensinler die kendimize neler yaptik..
Turgay beye yaptiranlar cevap verebilir kuzumKizlar kesin tutat degil mi ya ben cok korkuyorum. Turgay bey kandirmaz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?