Kizlar kesin tutat degil mi ya ben cok korkuyorum. Turgay bey kandirmaz degil mi
Canim herkesin aklindan gecio bunlar ama ben turgay beye gitmedim kontrole yani baska doktor begendi ve tuttu dediyse ben güvenmeliyim dedim onu duyduktan sonra

Kizlarrrr turgay hocaya islem yaptiran kizlar kanamaniz cok oluyomu islemden sonra yoksa sizinti seklindemi oluyo

Kizlarrrr turgay hocaya islem yaptiran kizlar kanamaniz cok oluyomu islemden sonra yoksa sizinti seklindemi oluyo
Bende sizinti oldu islemden bi saat sonra turgay bey kontrol etti o zaman hic yoktu.. benm yok denecek kadar azdi yani

Bunalima girmekten bile yorulduk tabi artik :)) hergün sacma sapan rüyalar gorup gorup buraya geliyorum kafam pırıl pıril yine bu ara
İnsanin gucu bi yerde tukeniyo ya bilmiyorum İnsan cok sacma sapan ruyalar goruyo degilmi anlamsiz anlamsiz bizdeki bu kafayi millet ne alsa bulamaz okadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…