- 16 Kasım 2018
- 139
- 291
- 18
- 35
Canim herkesin aklindan gecio bunlar ama ben turgay beye gitmedim kontrole yani baska doktor begendi ve tuttu dediyse ben güvenmeliyim dedim onu duyduktan sonraKizlar kesin tutat degil mi ya ben cok korkuyorum. Turgay bey kandirmaz degil mi
Bende sizinti oldu islemden bi saat sonra turgay bey kontrol etti o zaman hic yoktu.. benm yok denecek kadar azdi yaniKizlarrrr turgay hocaya islem yaptiran kizlar kanamaniz cok oluyomu islemden sonra yoksa sizinti seklindemi oluyo
Tamam kuzum sağolBende sizinti oldu islemden bi saat sonra turgay bey kontrol etti o zaman hic yoktu.. benm yok denecek kadar azdi yani
Hepinizinki az geldigine gore normal olan o demekki anladim kizlar
He yaa bende bakiyorum bakiyorum gelen giden yok cok sessiziz bu ara :)))Bende surekli giriyorum bakiyorum kimse yok resmen aliskanlik oldu surekli burdayim :))
Demi cok sessiz kimse bisey yazmiyor herkes bi sustu kaç gündür :))He yaa bende bakiyorum bakiyorum gelen giden yok cok sessiziz bu ara :)))
Bunalima girmekten bile yorulduk tabi artik :)) hergün sacma sapan rüyalar gorup gorup buraya geliyorum kafam pırıl pıril yine bu araDemi cok sessiz kimse bisey yazmiyor herkes bi sustu kaç gündür :))
İnsanin gucu bi yerde tukeniyo ya bilmiyorum İnsan cok sacma sapan ruyalar goruyo degilmi anlamsiz anlamsiz bizdeki bu kafayi millet ne alsa bulamaz okadar yaniBunalima girmekten bile yorulduk tabi artik :)) hergün sacma sapan rüyalar gorup gorup buraya geliyorum kafam pırıl pıril yine bu ara
İnş son bunalıma girişlerimiZdir Allah bir daha hiçbir şeyde bukdr çektirmez inş son tükenişlerimizdirİnsanin gucu bi yerde tukeniyo ya bilmiyorum İnsan cok sacma sapan ruyalar goruyo degilmi anlamsiz anlamsiz bizdeki bu kafayi millet ne alsa bulamaz okadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?