boğaz manzarası senin hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz
Ayy bende bekliyorum valla kostrmaca tatli telaslar bakalim ne olacak cok heyecanliyim
amin aminnn aminnn yüzbinkez inşallahhh inşallahhhh allahımmmm artık kurtulalım bugün 34. günüm böyle arada çok nadir bi batma gibi bi sızı gibi bişey oluyo bi terslik yoktur heralde demii
Yoktur kuzum normal batma fln arada bi.

amin aminnn aminnn yüzbinkez inşallahhh inşallahhhh allahımmmm artık kurtulalım bugün 34. günüm böyle arada çok nadir bi batma gibi bi sızı gibi bişey oluyo bi terslik yoktur heralde demii
Benim de öyleydi cnm dün minik sızı yada iğne ucu deydirir gibi yoktur inş bir sıkıntı diye düşünüyordum ben de

Günaydın kızlarr biz nelizle Çarşamba günü gidiyoruz tesadüf aynı şehırdeymışiz dün buluştuk biletimizi aldık eğer bızım gıbı olanllar varsa bırbırınıze destek olup beraber gıtmeye calısın hem dertlesıyorsunuz hemde hemde destek oluyorsunuz bırbırınıze

Kızlar hayırlısıyla gidip güzelce operasyonu gecirip dönersiniz inş dualarımız sizinle hepimizle

Evet beraber gidiyoruz iyikide birbirimizi bulduk birbirimizden güc aliyoruz bizim icin dua edin kizlarrrrr

Allah razi olsun hepinizden kızlar az gunumuz kaldi valla simdi rahat rahat hareket ediyoruz sonra oturamiycaz dedigin gibi

Ya evet o oturmalar nasıl zor ben artık sözlüme de izah edemiyorum söylemediğim bahane kalmadı n’oluyo sana boyle demeye başladı

Ya evet o oturmalar nasıl zor ben artık sözlüme de izah edemiyorum söylemediğim bahane kalmadı n’oluyo sana boyle demeye başladı
Dikkat ceker ya ister istemez surekli yan oturmak kaani gibi hareket etmek ya valla tutsun bisey olmasinda otururuz erkeklerde ci gibi mubarekler cin hic bisey gozlerinden kacmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…