Evettttttboğaz manzarası senin hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz
Amin insallah canim allah sesini duysun sesimizi duysun hepmize yardim etsinİnş son bunalıma girişlerimiZdir Allah bir daha hiçbir şeyde bukdr çektirmez inş son tükenişlerimizdir
Sanmiyorum canim bi terslik yoktur tamamen iylesiyodur artik benceamin aminnn aminnn yüzbinkez inşallahhh inşallahhhh allahımmmm artık kurtulalım bugün 34. günüm böyle arada çok nadir bi batma gibi bi sızı gibi bişey oluyo bi terslik yoktur heralde demii
Ayy bende bekliyorum valla kostrmaca tatli telaslar bakalim ne olacak cok heyecanliyimboğaz manzarası senin hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz
Yoktur kuzum normal batma fln arada bi.amin aminnn aminnn yüzbinkez inşallahhh inşallahhhh allahımmmm artık kurtulalım bugün 34. günüm böyle arada çok nadir bi batma gibi bi sızı gibi bişey oluyo bi terslik yoktur heralde demii
Benim de öyleydi cnm dün minik sızı yada iğne ucu deydirir gibi yoktur inş bir sıkıntı diye düşünüyordum ben deamin aminnn aminnn yüzbinkez inşallahhh inşallahhhh allahımmmm artık kurtulalım bugün 34. günüm böyle arada çok nadir bi batma gibi bi sızı gibi bişey oluyo bi terslik yoktur heralde demii
Yoo canim o nerden cikti? Onu yazan arkadas baska biseyi kastetti onun durumu farkliydi onun icin diyosanIşlem ikinci kez yaptırınca başarı oranı mi düşüyormuş yani ben mi yanlış anladım
Kızlar hayırlısıyla gidip güzelce operasyonu gecirip dönersiniz inş dualarımız sizinle hepimizleGünaydın kızlarr biz nelizle Çarşamba günü gidiyoruz tesadüf aynı şehırdeymışiz dün buluştuk biletimizi aldık eğer bızım gıbı olanllar varsa bırbırınıze destek olup beraber gıtmeye calısın hem dertlesıyorsunuz hemde hemde destek oluyorsunuz bırbırınıze
Evet beraber gidiyoruz iyikide birbirimizi bulduk birbirimizden güc aliyoruz bizim icin dua edin kizlarrrrrGünaydın kızlarr biz nelizle Çarşamba günü gidiyoruz tesadüf aynı şehırdeymışiz dün buluştuk biletimizi aldık eğer bızım gıbı olanllar varsa bırbırınıze destek olup beraber gıtmeye calısın hem dertlesıyorsunuz hemde hemde destek oluyorsunuz bırbırınıze
inşallah canım inşşallahhKızlar hayırlısıyla gidip güzelce operasyonu gecirip dönersiniz inş dualarımız sizinle hepimizle
Aminn insallah canim sagolun kizlarKızlar hayırlısıyla gidip güzelce operasyonu gecirip dönersiniz inş dualarımız sizinle hepimizle
Yok canim dusmuyomus ayniymis basari oraniIşlem ikinci kez yaptırınca başarı oranı mi düşüyormuş yani ben mi yanlış anladım
Günaydın kızlarr biz nelizle Çarşamba günü gidiyoruz tesadüf aynı şehırdeymışiz dün buluştuk biletimizi aldık eğer bızım gıbı olanllar varsa bırbırınıze destek olup beraber gıtmeye calısın hem dertlesıyorsunuz hemde hemde destek oluyorsunuz bırbırınıze
Allah razi olsun hepinizden kızlar az gunumuz kaldi valla simdi rahat rahat hareket ediyoruz sonra oturamiycaz dedigin gibi
Ya evet o oturmalar nasıl zor ben artık sözlüme de izah edemiyorum söylemediğim bahane kalmadı n’oluyo sana boyle demeye başladı
Dikkat ceker ya ister istemez surekli yan oturmak kaani gibi hareket etmek ya valla tutsun bisey olmasinda otururuz erkeklerde ci gibi mubarekler cin hic bisey gozlerinden kacmiyoYa evet o oturmalar nasıl zor ben artık sözlüme de izah edemiyorum söylemediğim bahane kalmadı n’oluyo sana boyle demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?