C canommms N Nelizz kızlar aynen katiliyorum digerlerine oturabildiginiz kadar dik oturun sonra hunharca yan oturcaksiniz benm artik belim agriyodu oturmak istemiyodum herkese basur oldum ustune oturamiyorum diyip ayakta duruyodum :)) ama o kadar korkulcak bisey degil yani bildigin bacak bacak üstüne atilio:) size de hayirli yolculuklar bakalim H hilal8535 in de dedigi gibi sıradaki dualrimiz sizinle :)))

aynen benim buldugum enteresan bi rahatsızlık var çok sıkışırsanız kullanın temizlik yaparken belimi agrıttım ama üzerine oturunca kuyruk kemigim batıyo diceksiniz beni çok darladıklarında bunu diyorum ama işyerinde herkes basur diye biliyo artık bana hayretle bakıyolar çünkü inandırıcılıgı kalmadı :)))

Simdi doya doya oturyorum atiyorum kendimi otururken en rahati yan oturup bacak bacak ustune oturmaktir heralde sagol canim allah hepinizden razı olsun

Allah bizi affetsin ben de bunalra benzer söyledim ama okdr zaman geçince inandırıcı olmuyo hiç birsey ödüm kopuyor artık

Bende ters hareket yaptim belim agriyo diycem sık sık agriyo belim temizlik yaptiktan sonra yanlis hareket yapinca zaten bide basur oldum diycem artik

Allah razı olsun canım senınde çok destegın oldu şu amelıyatı bı hayırlısıyla gecırelım sonrada bızden guzel haberler gelır ınsalalh

Canım
Ne olur dualarınızı eksıkk etmeyn çok ıhtıyacımız var resmen aıleden gızlı gıdıyoruz

hiç korkmayın kızlar kimse anlayamaz kaldıki nerden görcekler nerden bilicekler imkansız tabi
insan komşularınla bile karşılaşmaktan korkuyoo ama inşallh hiç bişicik olmaz
Aynen insanin aklina hersey geliyo gizli sakli is olunca insallah canim benim ya Allah bi an önce kurtarsin insallah

Kızlar işlemi yaptıralı bir ayı gectı sonuc harıka :) ama o kadar ıkınmama ragmen cok kapalı bir acılma falan olmaz dımı arkadaslar? ıslemden cok memnun kaldım:) doktora kontrole gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…