- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
basur oldum diemezsin tabi özel bi rahatsızlık kurcalama sen de ona :)Ya evet o oturmalar nasıl zor ben artık sözlüme de izah edemiyorum söylemediğim bahane kalmadı n’oluyo sana boyle demeye başladı
Simdi doya doya oturyorum atiyorum kendimi otururkenC canommms N Nelizz kızlar aynen katiliyorum digerlerine oturabildiginiz kadar dik oturun sonra hunharca yan oturcaksiniz benm artik belim agriyodu oturmak istemiyodum herkese basur oldum ustune oturamiyorum diyip ayakta duruyodum :)) ama o kadar korkulcak bisey degil yani bildigin bacak bacak üstüne atilio:) size de hayirli yolculuklar bakalim H hilal8535 in de dedigi gibi sıradaki dualrimiz sizinle :)))
Allah bizi affetsin ben de bunalra benzer söyledim ama okdr zaman geçince inandırıcı olmuyo hiç birsey ödüm kopuyor artıkaynen benim buldugum enteresan bi rahatsızlık var çok sıkışırsanız kullanın temizlik yaparken belimi agrıttım ama üzerine oturunca kuyruk kemigim batıyo diceksiniz beni çok darladıklarında bunu diyorum ama işyerinde herkes basur diye biliyo artık bana hayretle bakıyolar çünkü inandırıcılıgı kalmadı :)))
Bende ters hareket yaptim belim agriyo diycem sık sık agriyo belim temizlik yaptiktan sonra yanlis hareket yapinca zaten bide basur oldum diycem artikaynen benim buldugum enteresan bi rahatsızlık var çok sıkışırsanız kullanın temizlik yaparken belimi agrıttım ama üzerine oturunca kuyruk kemigim batıyo diceksiniz beni çok darladıklarında bunu diyorum ama işyerinde herkes basur diye biliyo artık bana hayretle bakıyolar çünkü inandırıcılıgı kalmadı :)))
Allah razı olsun canım senınde çok destegın oldu şu amelıyatı bı hayırlısıyla gecırelım sonrada bızden guzel haberler gelır ınsalalhC canommms N Nelizz kızlar aynen katiliyorum digerlerine oturabildiginiz kadar dik oturun sonra hunharca yan oturcaksiniz benm artik belim agriyodu oturmak istemiyodum herkese basur oldum ustune oturamiyorum diyip ayakta duruyodum :)) ama o kadar korkulcak bisey degil yani bildigin bacak bacak üstüne atilio:) size de hayirli yolculuklar bakalim H hilal8535 in de dedigi gibi sıradaki dualrimiz sizinle :)))
Canım
Ne olur dualarınızı eksıkk etmeyn çok ıhtıyacımız var resmen aıleden gızlı gıdıyoruz
Aynen insanin aklina hersey geliyo gizli sakli is olunca insallah canim benim ya Allah bi an önce kurtarsin insallahhiç korkmayın kızlar kimse anlayamaz kaldıki nerden görcekler nerden bilicekler imkansız tabi
insan komşularınla bile karşılaşmaktan korkuyoo ama inşallh hiç bişicik olmaz
Carsamba gunu canim Allah nasip ederse seninde cok bi zaman kalmamiskızlar ne zaman gideceksiniz ben de sömestrn ilk haftası gitmeyi düşünüyorum inşallah
hayırlısı olsun benimle aynı dönemlerde gidecek olursa haberleşebilirizCarsamba gunu canim Allah nasip ederse seninde cok bi zaman kalmamis
Amin insallah canim Allah hepimize yardim etsin Allah hepimize gidip gelmeyi bu islemin tutumasini nasip etsinhayırlısı olsun benimle aynı dönemlerde gidecek olursa haberleşebiliriz
ALalha şükürler olsun atlattın desene canım benım bırde kanaman olursa süper kime olmustun sendepiskolojım baya duzeldı cok sukur ya cok begendım yenı goruntusunu :)))) Kızlar ben tek gıttım amelıyattan hıc korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?