- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
ALalha şükürler olsun atlattın desene canım benım bırde kanaman olursa süper kime olmustun sende
ALalha şükürler olsun atlattın desene canım benım bırde kanaman olursa süper kime olmustun sende
Canim sen kime gitmistin bunun icinKızlar işlemi yaptıralı bir ayı gectı sonuc harıka :) ama o kadar ıkınmama ragmen cok kapalı bir acılma falan olmaz dımı arkadaslar? ıslemden cok memnun kaldım:) doktora kontrole gıdıcem
Ne guzel gozun aydin canim gecmis olsun o zaman sana:))canım allahın ıznıyle olacak çunku cok kapalı :) doktora foto atıcam yarın sonucu bildiricem kocaman bir yırtık vardı ıslemden once ılk kez dun baktım o kadar ıkındım hayır kapkalı mınıcık belırsız bır delık var sadece :) hıc hasarlı bır goruntude yok eskısı gıbı olmus :) cok mutluyum yaaa
Ne guzel gozun aydin canim gecmis olsun o zaman sana:))
Canim sen kime gitmistin bunun icin
Ne guzel sanmiyorum durduk yere niye acilma olsunki guzel sonuclar burda yaptirmak isteyen herkesin basinaCanım ben Akın beye gıttım benım ıcıme en cok sinen o oldu
Acıkcası doktorumdan cok memnunum suan cok guzel gorunuyor cok kapalı
İnsallah bir acılma falan olmaz tek korkum o
Ne guzel sanmiyorum durduk yere niye acilma olsunki guzel sonuclar burda yaptirmak isteyen herkesin basina
Hepimizin pskolojisi gidik kendini yalniz hissetme :))daha bi ay olmus tutmus iylesmis korkma bene artik sen insallah canimBilmiyorum canım panik yapıyorum işte kaç aydır piskolojikmen çöktüm daha yenı kendıme geldım
yemın edıyorum panık atak oldum 1 ayı gectı daha dün foto cekıp baktım yanı düşün
Allah hepımızı kurtarsın ins
Böyle bir şey yok değil miii :/ sarkmadan sebep tutmama falanKızlar biliyosunuz benim önceki işlemim benim hatalarımdan dolayı tutmadı. Ilerde tekrar yaptiricam allahın izniyle ama şunu merak ediyorum iç dudak sarkması olması tutma ihtimalini düşürüyor mu bi bilginiz var mı. Allah nasip ederse çift kat yaptırıcam ilk basta yaptirmamam hataydı zaten evhamlı bi insana dönmüştüm. Deryadeniz senin ilk mi bu bende şuan akin beyi düşünüyorum da sana özelden yazamıyorum akin bey ne kadar aliyor şuan işlem için bilgi verebilir mısın canım
Hayir benimki de sarkik gayet saglam tuttu. Hatta baya sarkik malesef labioplasty dusunuyodumBöyle bir şey yok değil miii :/ sarkmadan sebep tutmama falan
Ona da his kaybı o bu düşününce insan girmek istemiyor ki... kafaya taka taka kanser olcam dediydi dersinizHayir benimki de sarkik gayet saglam tuttu. Hatta baya sarkik malesef labioplasty dusunuyodum
Kızalr bugun herkes uykusuz galiba. Artik hic uyuyamiyorum dusunmekten ya ben cok stresliyim hemde heyecanlisyim psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?