- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Zaten artik dusunmuyorum nisanlim sacmalama gayet iyi fln dedi erkekler o kadar ayrinti bakmio bizim kadar.. saglik problemine donusmedgi surece yaptrmayi dusunmuyorum.. amin cumlemizin aminnnOna da his kaybı o bu düşününce insan girmek istemiyor ki... kafaya taka taka kanser olcam dediydi dersinizofff valla... Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Dikimden önce bende bu haldeydim üzülme hele o son gece sen yine yalniz drgilsin bak.. ben son gece bilmedigim bi sehirde otel koselerinde surunuyodum sabaha kadar gozumu kirpmamstim. Dikimden sonra hepsi bitti ama hersey yerini heyecana birakti sabır..Bende bu hayattan cok yoruldum sıkıldım artık
Evet canım evet gunluk hayatin sikintilaryla birlesince cok can sikici oluo bu mesele.cok bunaldim artik.aynenn canım yorgunluktan beynim yandı aslına bakarsan ama uyuyamıyorum düşünüp kurmaktan nolcaksa olsaydı da bi kurtulsaydık
Aynen valla degmio kimseye gerek yok o aciya. Agir bi ameliyatmis zatenyani bencede ne gerek var bi dogum falan olsun sonra cok rahatsız ediyosa görüntüsünyaptırırsın canım şuan hem niye okadar acı stres çekesin
Tabiki heycanli olursun az bi zaman kaldi ama bence mutlu ol sitrese girme senin icin cok guzel olcak benceKızalr bugun herkes uykusuz galiba. Artik hic uyuyamiyorum dusunmekten ya ben cok stresliyim hemde heyecanlisyim psikolojim bozuldu iyice
Canim olumlu sonuc alirim alirim da ruhum nasil iyilesicek.. artik hicbiseye gücüm kalmadiTabiki heycanli olursun az bi zaman kaldi ama bence mutlu ol sitrese girme senin icin cok guzel olcak bence
Allahtan yalniz degilim dogru bi gecse bu gunler hepimiz icin hic birimizin hali kalmadi artik dayanmaya yine iyi dayaniyoruzDikimden önce bende bu haldeydim üzülme hele o son gece sen yine yalniz drgilsin bak.. ben son gece bilmedigim bi sehirde otel koselerinde surunuyodum sabaha kadar gozumu kirpmamstim. Dikimden sonra hepsi bitti ama hersey yerini heyecana birakti sabır..
Hepimizin pilinin bitmesine az kalmis haklisin bukadar stresi sıkıntiyi cek insanin sevineside gelmiyo dogru soyluyosun ben erkek arkadasim icin yaptiriyorum onu kaybetmemek icin o benimle bisey konuscagini soyluyo onumu dusunuyim bunumu dusuniyim bilemedim ya biz kesinlikle sınaniyoruz yani bitmiyo bu sinav benceResmen bu mesele hayat enerjimi aldi benden hani sarj %3 kalir da kapancak raddeye gelirya telefon tam o moddayim. Nasil eski halime donucem bilmiyorum isin kotusu kanamam olsa da artik cok sevinemicem gibi gelio niyeyse. Biktim herseyden hicbiseyi dusunmek istemiyorum artik
İste ruhunun aldigi yara bu günler ister istemez aklina gelicek hepimizin gelicek bu stresli günleri unutamiycaz sanirimCanim olumlu sonuc alirim alirim da ruhum nasil iyilesicek.. artik hicbiseye gücüm kalmadi
katiliyorum sana kesinlikle cok gereksizyani bencede ne gerek var bi dogum falan olsun sonra cok rahatsız ediyosa görüntüsünyaptırırsın canım şuan hem niye okadar acı stres çekesin
Unutmadikca bana bunu yaptran herkese bunu yapmama sebep olanlara daha cok kinleniyorum sinirleniyorum. Bu toplumdan adam olmaz asla olmaz. Hep ezilen taraf biz.İste ruhunun aldigi yara bu günler ister istemez aklina gelicek hepimizin gelicek bu stresli günleri unutamiycaz sanirim
Allah bizi affetsin o sucluluk duygusu hepimizde var inan bende erkek arkadasimin yuzune bakarken icim sizliyo ona bunu yaptigim icin cok kiziyorum kendime ama goze alamiyoruz cunku biliyoruzki anlamiycaklar ve elimizi tutmuycaklar biz herseyi affediyoruz gormezden geliyoruz ama onlar yapmiyolar iste bizim baska caremiz kalmadi buda bizim sinavimizmis kaderimizmis malesef bazi insanlar bu hayatta hic bi bedel odemeden hic bi sknti cekmeden mutluluga ulasiyolar bazilarida bizim gibi resmen surune surune mutlulugu yakalamaya calisiyolar bana adaletli gelmiyo ama hayat dengeyi boyle sagliyo galibaNişanlım bazen hissedio galiba diyoki öyle dalip dalip gidiyosun bakislarinda hep bi huzün var neden boylesin noldu dio.. hic diyip geciyorum ama bunu her sorusunda boynuna sarilip aglayasim gelio. Keske bundan once seni cok uzmusler bundan sonra ben yanindayim diyip elimi tutcak cesareti olsaydi keske boyle yalan yanlis islere girmeseydim yalniz hissetmeseydim. Bazrn kendime cok kziiyorum seni kabul etmicek bi adam icin neler yapiosun diyorum.. cok isterdim herseyimi bilip bundan sonra senin yaralarini ben saricam diyebilen bi insanla olmayi.. olmuo malesef ahirete kaldi hersey
Allahlarindan bulsunlar burdaki butun kizlari bu duruma dusurenler allahlarindan bulsunlar ben hakkimi helal etmiyorum o insana iki taraftada her zaman diyorum ahirette beni ayakta beklesin aynen bu toplumdan bi halt olmaz bu kafayla giderse bu insan oglu boyle seyler hep olcak malesef kadinlar hep ezilcek ve hep boyle seylerle hayatlarini kurtarmaya caliscaklarUnutmadikca bana bunu yaptran herkese bunu yapmama sebep olanlara daha cok kinleniyorum sinirleniyorum. Bu toplumdan adam olmaz asla olmaz. Hep ezilen taraf biz.
Aynen oyle canim malesef.. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah bubdan sonfa mutlu olabilirizAllah bizi affetsin o sucluluk duygusu hepimizde var inan bende erkek arkadasimin yuzune bakarken icim sizliyo ona bunu yaptigim icin cok kiziyorum kendime ama goze alamiyoruz cunku biliyoruzki anlamiycaklar ve elimizi tutmuycaklar biz herseyi affediyoruz gormezden geliyoruz ama onlar yapmiyolar iste bizim baska caremiz kalmadi buda bizim sinavimizmis kaderimizmis malesef bazi insanlar bu hayatta hic bi bedel odemeden hic bi sknti cekmeden mutluluga ulasiyolar bazilarida bizim gibi resmen surune surune mutlulugu yakalamaya calisiyolar bana adaletli gelmiyo ama hayat dengeyi boyle sagliyo galiba
Bizler gercekten mutlu olmayi hakediyoruz bunuda goruyodur Allah mutlaka insallah bundan sonra bizimde yuzumuz gulerAynen oyle canim malesef.. hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insallah bubdan sonfa mutlu olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?