Lioplasty ameliyati düşünen arkadaşlarim bence düşünmeyin derim eminimki hiç birnizde kötü bir görüntü yoktur sadece ufak bisey vardir oda psikolojik olarak gözünüzde büyüyodur benim arkadaşminda ayni sikinstisi vardi esinden korkuyodu hosuna gitmez falan ama öyle olmadi bogazmanzarasida cok arastiriyodu bu konuyu onun nisanlisida soylemis gerek yok diye bencede gerek yok bosuna kendinizi sikintiya sokup maddi manevi kendinizi zor duruma sokmayin erkeklerin aklina farkli bisey gelmez kiz olan bir arkadasimin basina gelmisti bu yani gercekten kimsenin dikkatini cekmiyo ve erkekler iki damla kan disinda hix bir seye takilmiyorlar iciniz rahat olsun

Psikologa gitmelisin bence benm firsatim olmadi ama belki evlendikten sonra giderim artik

Psikologa gitmelisin bence benm firsatim olmadi ama belki evlendikten sonra giderim artik
Belki de canım... insanlara bakıyorum bizim donuk bakışlarımız gerçekten çok dikkat çekiyo... Allah kurtarsın biran önce bu dertten

İnşallah canım inşallah

Gunaydin canim kendinize daha fazla aci cektirmeyin labioplasty yaptirmayi dusununeler gerek yok kendinize yapmayin bunu daha fazla bende pskologa gitmeyi yada pskytra gitmeyi cok dusundum ama ilaclarla uyusturulmak istemiyorum hepimiz hatamizin bedelini oduyoruz ama bu bedel hepmize cok agir hic kimse ölüm gibi seyleri dusunmesin hepmiz sabrimizin sonundayiz sanirim hic birimizin gucu kalmamis belli ama gecicek mutlaka bu gunlerde gecicek inanalim hepimiz buna unuturmuyuz unutamayiz belki ama bu bize bi ders olcak ve bi daha bizi kimsenin bu duruma dusurmesine izin vermiycez

kendinize sakin yaptirmayin bu ameliyati goruntusu soyle boyle karsimdaki begenmez fln diye dusunuyosanuz gercekten hic bi erkek haketmiyo bukadarini kendi pskolojinizide daha fazla mahvetmeyin zaten hic birimiz normal degiliz kizlar

Neler yazmışsınız kızlar her dediğinizde çok haklısınız herseyin herkes için güzel olması adına okdr cok dua ediyorum ki Allah sesimizi duyuyordur inş psikolojik olarak herkes en az zararla kurtulur inş yoksa derman kalmadı yani hiçbirimizde

Cnm oyle deme şu olay bi geçse boynundan büyük bir yük kalkmış olacak ve Allah izin verirse bu kdr yük olmayacak hiçbir sey sağlık sorunu vs olmadığı sürece lğtfen iyi hisset kendini

benzer şeyleri ben de yaşıyorum bazen yüzüne baktıkça o iyi davrandıkça uzaklaşasım geliyo ama okdrda boynuna sarılmak istıyorum bunları yazarken bile gözlerim sulandı şuan deyseler ağlarım herseye zaten keşke dedigin gibi boylenseylere girişmeyecek bir durumda olsaydık ama imtihansa vereceğiz inş sabrederek bunu yeterki Allah daha fazla zorlaştırmasın

Ona da his kaybı o bu düşününce insan girmek istemiyor ki... kafaya taka taka kanser olcam dediydi dersiniz offf valla... Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Cnm kendi kendine düşünme en azından buraya yaz bizimle paylaş eger istersen konusunca biraz olsun iyi geliyo insana yoksa etrafta hep yalnızız bu konuda zaten

Beni şu labioplastyden tamamen uzaklaştırın sizden ricam ... onu taktım kafama hiç derdim yokmuş gibi... anatomik öyleydi belki ama bu işler başıma gelince baktım ya kusur bulasım geliyor kendimde sürekli... özgüven eksikliği oldu resmen bu da... psikolojim kaldıramadığı için de farkında olmadan daha çok dibe çekiyorum kendimi farkında olmadan... psikolojik iyi idim aslında son zamanlarda biliyorsunuz ki ama galiba düğün olayı yaklaştıkça insan psikolojisi tersine çok kötü hal alıyor... net tarih yok, nişan yok falan ama yaza çok yüksek ihtimalle düğün var ve korkuyorum... Allahım dağına göre kar verirmiş ama hepimizin de son demleri işte kızlar...

Cnm bizim ilk amacımız bu degil zaten ilkine bi ulaşalım da seni ve eşini çok rahatsız edecek olursa bence düğğnden sonra da yaptırabilirsin ki bence eşinin buna takması için cok cok kötü bir halde olması gerekir orasının şimdi bir de bunu dert etme kendine daha da zorlaştırma içinde bulunduğun durumu benim de yaza Allh nasip ederse evet yaklaştıkça daha zor gibi görünüyor her sey ama bunu bi atlat ikisi bir arada bence daha zor olur tek başına şuan zor dayanırken buna bir de diğeri kendini çıkmaza sokma

Çok haklısınız... aslında çok kötü de değil gibi ama farklı geliyor gözüme ondan sanırım kurtuluruz inşallah... ben bi de geçici düşünüyorum hala... kalıcı yaptıracak parayla zamanı denk getiremeyecekmişim gibi çünkü

Cnm geçici imkanın varsa zaman olarak direk onu yaptır bence zaten benim fırsatım olsa ben oyle yapardım

Bebeğim bak farzet nişanlısın nişanlın ayy ne çirkin dicek hali yok mesela bende bi ara bunalıma grmiştim iğrenc görüodum ama nişanlıma dile getrdim saçmalama bana çok çekici geliosun dedi yani erkekler inan o kadar takmıo sende bunları düşün ve takma.. tabi bende istiyorum o bölgemn güzel görünmesini ama evlenince eşinle konusursun o da gönüllü olursa yaptrrsın labioplasty bunda düşüncek hiçbişey yokki.. ayrıca zaten kızların %90 ında var bu sarkıklık yoksa da yaş ilerledikçe artıomus.. yani sen bunlara takılma lütfen bu doğal yapısı yani Allahın yarattığı şey böyle

katılıyorum canım öncelik kızlık zarı gerisi estetik kısmı sonra düşünülür.. bende labioplasty ve hymenoplasty bi arada düşünüodum iyiki yaptrmamsm boşuna acı cekcektim

Bu zor bi ameliyat diye biliyorum bildigin kesip biciyolar heralde yani ne gerek var nekadar kotu olabilirki Bukadar takma kafana bence niye kendine bide o aciyi cektirceksin o stresi yasiycaksin bence sen cok kafaya taktigin icinde sana kotu geliyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…