Burda da öyle icim sıkılıo kendimi yemeye veriyorum devamlı kilo alcak basini gitcekNe kadar kasvetli bi gün ankarada offf
Ay bugun benimde cok canim skliyo ya benim istahim tamamen kapanmis durumdaBurda da öyle icim sıkılıo kendimi yemeye veriyorum devamlı kilo alcak basini gitcek
Keske bende yesemmmmmmmmBurda da öyle icim sıkılıo kendimi yemeye veriyorum devamlı kilo alcak basini gitcek
Benim de iştahımı kapatır hep stres verici yada düşündürücü şeyler ama boyle olunca daha halsiz kalıyo insan yiyip içmene dikkat etKeske bende yesemmmmmmmm
Keske bende yesemmmmmmmm
Ayy keske bende sizin gibi olsam hemen abur cubura saldiriyorum benBenim de iştahımı kapatır hep stres verici yada düşündürücü şeyler ama boyle olunca daha halsiz kalıyo insan yiyip içmene dikkat et
Herkeste degiisyo ya bazisi stresten yiyo bazisi hic yiyemiyoAyy keske bende sizin gibi olsam hemen abur cubura saldiriyorum ben
Ben de stresten kilo kaybım olmuştu bayağı... dikkat et canım en kötü ballı süt iç ve kuruyemiş falan ye... zorla... çünkü mide küçülünce zor oluyo açması ...Herkeste degiisyo ya bazisi stresten yiyo bazisi hic yiyemiyo
2000-3000 arası kalıcıyı yine anlıyorum da geçici ameliyat bile değil bir iki dikiş sadece bundan neden faydalanıyor hepsi onu hiç anlamıyorum...kızlar turgay beyin asistanıyla görüştüm fiyatlar çok uçuk değil mi geçiciye bile 2.000 li birşey demiş ben şok böyle olursa ben yaptıramam
Ben de stresten kilo kaybım olmuştu bayağı... dikkat et canım en kötü ballı süt iç ve kuruyemiş falan ye... zorla... çünkü mide küçülünce zor oluyo açması ...
Bence hayalet gibi dolanmaktan çok daha iyi canım :) yediklerimi çıkarsam da yemek yemeye zorladım kendimi hep... işkence gibiydi...inşallah darısı benim başıma diyim :))) yani ne yapsam midem küçülmüyo buzdolabında yaşıyorum tam tersi oluyocok kilo aldım zati üffff spor da yapamıyorum
bilmiyorum ama hemen kapatmış tuhafKızlar D deryadeniz neden hesabını kapattı haberınız varmı budamı bır reklamdı
Kızlar D deryadeniz neden hesabını kapattı haberınız varmı budamı bır reklamdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?