Her biriniz iyi ki varsınız gerçekten :) bakıp bakıp yok buruşmuş yok yaşlı duruyor moda giriyorum... bakmamam en doğrusu galiba... netten bakıyorum operasyon öncesi sonrasına zaten yapılmış hali bile iğrenç geliyor gözüme... ve operasyon öncesini kıyasladığımda bir çoğundan iyi durumda şükür ki... geçici düşünme nedenim hem maddi hem zamanlama olarak o vakti ayarlayamayacak olmamı düşünmem hem de iyileşme sürecinde aile yanında çok zorlanacağım için... inşallah geçici için vaktim olur olmazsa zaten gazete manşetlerine düşerim artık :)

kızlar turgay beyin asistanıyla görüştüm fiyatlar çok uçuk değil mi geçiciye bile 2.000 li birşey demiş ben şok böyle olursa ben yaptıramam
2000-3000 arası kalıcıyı yine anlıyorum da geçici ameliyat bile değil bir iki dikiş sadece bundan neden faydalanıyor hepsi onu hiç anlamıyorum...

inşallah darısı benim başıma diyim :))) yani ne yapsam midem küçülmüyo buzdolabında yaşıyorum tam tersi oluyo cok kilo aldım zati üffff spor da yapamıyorum

inşallah darısı benim başıma diyim :))) yani ne yapsam midem küçülmüyo buzdolabında yaşıyorum tam tersi oluyo cok kilo aldım zati üffff spor da yapamıyorum
Bence hayalet gibi dolanmaktan çok daha iyi canım :) yediklerimi çıkarsam da yemek yemeye zorladım kendimi hep... işkence gibiydi...

bir şey sorucam insanın hayatına biri girince çok mu takıyor insan kızlar ben yaşadıklarım için üzülüyorum ama sizin kadar yormuyor beni tek korkum ailem acaba evlenme durumum olmadığı için mi rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…