bir şey sorucam insanın hayatına biri girince çok mu takıyor insan kızlar ben yaşadıklarım için üzülüyorum ama sizin kadar yormuyor beni tek korkum ailem acaba evlenme durumum olmadığı için mi rahatım
Olabilir canım ... ailemin yüzüne bakamadığım gibi bi de başlarını eğdireceğim diye tükeniyorum... çözümü var ama inşallah ulaşabilirim o çözümebir şey sorucam insanın hayatına biri girince çok mu takıyor insan kızlar ben yaşadıklarım için üzülüyorum ama sizin kadar yormuyor beni tek korkum ailem acaba evlenme durumum olmadığı için mi rahatım
Evet canim ya midem kuculcek diye korkuyorum iki kilo vermisim haklisin zorlada olsa yemem lazim yaBen de stresten kilo kaybım olmuştu bayağı... dikkat et canım en kötü ballı süt iç ve kuruyemiş falan ye... zorla... çünkü mide küçülünce zor oluyo açması ...
Fiyatlar bayagi ucuk ya bizlere cok para ya valla cok param olsa burda parasi olmayan yaptiramayanlara gonderirdim ya2000-3000 arası kalıcıyı yine anlıyorum da geçici ameliyat bile değil bir iki dikiş sadece bundan neden faydalanıyor hepsi onu hiç anlamıyorum...
Kayboldu o anlam veremedim benKızlar @deryadeniz neden hesabını kapattı haberınız varmı budamı bır reklamdı
Bukadar kendine yuklenme bunlari hepimiz hissettik ve halaa hissediyoruz ama insan oglu haya yapar bizde hata yaptik inandik guvendik ne yapalim olelimmi bunumu hakediyoruz bukadar kendine yuklenme nekadar uzulsekte aglsakta kendimizide parcalasak zamani geri alamiyoruz oldu bi kere ve basimiza geldi ölümden baska herseye care var artik kendimize yapmayalim bunu bizede yazik gunah yaHayatımda biri yokken aile yüzüne bakamama haketmediklerini düşünme oldu bende ve bu hayatıma kimseyi almak istemedim... şu anki ilişkim tüm olmazlara rağmen oldu seviyorum da iyi biri de bu sefer de ailemin başını eğersem hayatımdaki kişiyi kaybedersem işlem yaptıracak vaktim olmazsa üstüne bi de labioplasty düşünecek kadar özgüven eksikliği derken dert günden güne büyüdü... başka şeyler ile uğraşmak gerekiyor galiba...bilmiyorum normal değilim... kurtulacağız inanıyorum ama bazen çok şiddetli güçsüzlük hissediyorum
Keske keske bu durumda olmasaydik kimse bilmez icimizden gelenleri bunun agirligi altinda ezilmek cok kotu bisey keske bende onun karsisina bunu yasamamis bi insan olarak cikabilseydim kaderHayatında biri olsa da olmasa da psikolojil acıdan tükeniyorsun zaten ama eğer biri yoksa operasyonu olma ve o süreci geçirme biraz daha kolay olabilir. Ama cok üzülüyorum keşke onun karşısında bu durumda olmasaydım diye insan kendine yakıştıramıyor çünkü
Ay siz zayiflamak istiyosunuz bende zayiflamamak kilo almak kilolarim gitmesin istiyorum yainşallah darısı benim başıma diyim :))) yani ne yapsam midem küçülmüyo buzdolabında yaşıyorum tam tersi oluyocok kilo aldım zati üffff spor da yapamıyorum
Evet canim hayatina biri girince daha cok takiyosun sevdigin biri cikiyo karsina bide seviliyosun o zaman mahvoluyosun iste ben ne yapcam diye bu pskiloji insani rahatsiz ediyo ama buri hayatina girince daha kotu oluyosun bi an once halledip kafanda bu isi bitirmek istiyosun yani bence hayatina biri girince daha cok rahatsiz ediyo bu durum benim icin oyle oldubir şey sorucam insanın hayatına biri girince çok mu takıyor insan kızlar ben yaşadıklarım için üzülüyorum ama sizin kadar yormuyor beni tek korkum ailem acaba evlenme durumum olmadığı için mi rahatım
Canim bence sen diger duruma hic kafani takma bence sen kendi canini bile bile yakmak istiyosun neyin acisini cikariyosun kendinden niye bukadar yukleniyosun kendine sen ya pskoloji fln okumadim ama sanki bilerek canini acitip yaptiginin hirsini kendinden cikarmak ister gibisin yazik niye bukadar yukleniyosun kendine dedigin gibi asil meselen bu isi halledip kafanin rahatlamasini saglamak canim baska hic biseye odaklanma dusunme zaten bunu yaptirmak hepmiz icin zor ruhumuzda derin yaralar aciyo oraya yatmak bile cok kotu sen bide baska islem yaptirmayi dusunme yapma bunu kendine ben ilerde allah nasip ederse oraya yatmamak icin bile normal dogum dusunenemem o pskolojideyim dusun yaniPozitifliğim labialar yüzünden gitti benim sanki asıl meselemi halletmişim gibi tövbe yaa... valla akıl sağlığı diliyorum hepimize... rabbim kimseye yaşatmasın
Telkinler için çok sağol canım... çok çok doğru diyorsunuz hepiniz.. iyi olmak zorundayım iyi olmak zorundayız... her şeyin çözümü var elbette ki... hayırlısıyla bi evlenip anne olabilseydik... her şey o an geçecek inanıyorum ...Canim bence sen diger duruma hic kafani takma bence sen kendi canini bile bile yakmak istiyosun neyin acisini cikariyosun kendinden niye bukadar yukleniyosun kendine sen ya pskoloji fln okumadim ama sanki bilerek canini acitip yaptiginin hirsini kendinden cikarmak ister gibisin yazik niye bukadar yukleniyosun kendine dedigin gibi asil meselen bu isi halledip kafanin rahatlamasini saglamak canim baska hic biseye odaklanma dusunme zaten bunu yaptirmak hepmiz icin zor ruhumuzda derin yaralar aciyo oraya yatmak bile cok kotu sen bide baska islem yaptirmayi dusunme yapma bunu kendine ben ilerde allah nasip ederse oraya yatmamak icin bile normal dogum dusunenemem o pskolojideyim dusun yani
Herseyin cozumu var kendini bukadr yipratma sadece islemini yaptir yuvani kur insallah cocuklarinda olur hepimizin insallah guzel yuvalari tatli tatli bebisleri olurTelkinler için çok sağol canım... çok çok doğru diyorsunuz hepiniz.. iyi olmak zorundayım iyi olmak zorundayız... her şeyin çözümü var elbette ki... hayırlısıyla bi evlenip anne olabilseydik... her şey o an geçecek inanıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?