Herseyin cozumu var kendini bukadr yipratma sadece islemini yaptir yuvani kur insallah cocuklarinda olur hepimizin insallah guzel yuvalari tatli tatli bebisleri olur uzme kendini bukadar sende sagol canim
Amiiiin inşallah canım en çok bu saracak yaralarımızı bence...

Benım ilk canım

Kızlar sayfalar olmus bi girmedim :)) evet katiliyorum o gunler geldi yakinda hepsi olcak coluk cocuk huzurlu bi yuva..
Kilo verme meselesinde valla keske benim de midem kuculse dikimi ve yakinda yasicagm iliskimi dusundukce pastalari börekleri gömüyorum resmen :)

Her şey düzelince yemeyi bırakacaksın desene de canım sen de 10 günde 4-5 kg verdiğimi biliyorum stresten... yemek daha güzel geliyor bana:) çoluk çocuk mutlu yuva inşallah hepimize yaaa çok istiyorum çok

Her şey düzelince yemeyi bırakacaksın desene de canım sen de 10 günde 4-5 kg verdiğimi biliyorum stresten... yemek daha güzel geliyor bana:) çoluk çocuk mutlu yuva inşallah hepimize yaaa çok istiyorum çok
Ayy inanmiyorum kiz bende versemya biraz kendimi begenmez oldum tombik olma yolunda ilerliyorum ama yemeyince ya oturup agliyorum ya da deli gibi sakaryayla olan mesajlari okuyorum yeminle ezberledim artik kelimesi kelimesine artik.

Amannn can bogazdan gelir acmi yasiycaksin keske bende strese girince yiyebilsem insan yemek yiyemiyo o zaman gercekten insanin direnci kalmiyo ayakta durcak hali olmuyo hastalikli gibi

Bende cok istiyorum insan gercekten bi yerden sonra resmen cocuk istiyo ilginc bisey milletin oluyo bizim onlardan ne eksigimiz var

Ayy inanmiyorum kiz bende versemya biraz kendimi begenmez oldum tombik olma yolunda ilerliyorum ama yemeyince ya oturup agliyorum ya da deli gibi sakaryayla olan mesajlari okuyorum yeminle ezberledim artik kelimesi kelimesine artik.
Zayıf olmak iyi bir şey değil ki canım yürümeye halim kalmamıştı yediğimde lavaboya koştum bildiğin çıkarmaya hep... birden çok kilo vermek de çok sağlıksız hem...

Bende cok istiyorum insan gercekten bi yerden sonra resmen cocuk istiyo ilginc bisey milletin oluyo bizim onlardan ne eksigimiz var
Ben de herkesin çocuğuna imrenerek bakıyorum resmen benim olmayacakmış gibi...:/ annemin falan dikkatini çekmişti bu durum :/

Zayıf olmak iyi bir şey değil ki canım yürümeye halim kalmamıştı yediğimde lavaboya koştum bildiğin çıkarmaya hep... birden çok kilo vermek de çok sağlıksız hem...
Haklisin canim benim iste hep insana kendinde olmayan cazip gelio :)
Ben de herkesin çocuğuna imrenerek bakıyorum resmen benim olmayacakmış gibi...:/ annemin falan dikkatini çekmişti bu durum :/
Ben gelinlikli birini görünce oturup agliyodum benim hic böyle heveslerim yuvam olmucak diye nasil bozulduysa psikolojim cok sukurki su an ciktim o psikolljiden..

Haklisin canim benim iste hep insana kendinde olmayan cazip gelio :)

Ben gelinlikli birini görünce oturup agliyodum benim hic böyle heveslerim yuvam olmucak diye nasil bozulduysa psikolojim cok sukurki su an ciktim o psikolljiden..
Darısı bana canım yaz boyu her düğünde ağladım resmen benim de yuvam olmayacak, hayallerimi yaşamadan her şey bitecek gibiydi... o gelinliği asla giyemeyecek giydiğimde de mutlu olmayacak gibi... allah güzel yuva huzur iyi eş hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah

Olucak kuzum olucak hepsi Allahin izniyle sen dusunme bak onumuzde birsuru örnek var ben diktirince bile bunlari aklimdan cikardim dusun..
Kizlar bu arada imam nikahinda hoca neler soruyo ya konudan bagimsiz olcak ama:)) simdi o heyecanla bide din kültürü sınavi yapmaz dimi:))

Kızlar pes yani yuh? Hayret ve ibretle şu yazdığınız Mesajları okuyorum
Yok sevgilimin yüzüne bakamıyorum falan?
Valla zerre vijdan azabım yok karsımdakı ınsanıda asla ılgılendırmez ben onun parasını almadımkı vijdanım rahat olmasın?
Ha allahtan utanıyorum o ayrı tövbe ettım allah afedıcıdır
Ayrıca bir erkek bir kadınla yattı diye ondan vazgecmem erkegınde böyle dusunmesı lazım
Kızlar cok fazla yesılcam filmi izliyorsunuz sankı
Evlılıkler bile menfaat üzerıne bu zamanda
Insanlar ekmek bulamıyo ekonomik kriz var gecın bunları allah askına
Moralımde gayet ıyı eskı halıne dönmüş cok şükür

Ay hadi ya yediginde cikariyomuydun iyiki hastaliga donusmemis bu yememeye ozeniyolar ama zayif olmak hic ama hic saglikli bisey degil bende cok zayiftim onceden sonra zar zor kilo aldim simdi stresten yiyemiyorum iste tekrar eski gunlerimdeki gibi olmak istemiyorum bide haklisin birden kilo vermek cok sagliksiz her hastaliga yol aciyomus

Kızlar akın hocanın reklamını asla yapmadım allah görüyor
Ama gördüğümü söyledım suan cok güzel görünüyor ve cok kapalı ama tabı ilişki yasamadım henüz kanama olursa mutlaka yazıcam
Ayrıca cok arastırdım isteyen istedıgıne gıder benım içime sinen akın hoca allahın izniylede olumlu sonucta alıcam .. Sanırım burda olumsuz sonuc almayan tek doktor bence akın hoca
İnsallah bende soruj yasamıcam

Canim bi tanesinde bulunmustum mehir soruluyo kadina talebini soyluyo kariya ve kocaya iste seni koca olarak kabul ettim diyosun o sana hanim olarak kabul ettim diyo sahitleriniz oluyo yaninizda O sekilde oluyo benim bulundgumda baska bisey sorulmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…