Amiiiin inşallah canım en çok bu saracak yaralarımızı bence...Herseyin cozumu var kendini bukadr yipratma sadece islemini yaptir yuvani kur insallah cocuklarinda olur hepimizin insallah guzel yuvalari tatli tatli bebisleri oluruzme kendini bukadar sende sagol canim
Kızlar biliyosunuz benim önceki işlemim benim hatalarımdan dolayı tutmadı. Ilerde tekrar yaptiricam allahın izniyle ama şunu merak ediyorum iç dudak sarkması olması tutma ihtimalini düşürüyor mu bi bilginiz var mı. Allah nasip ederse çift kat yaptırıcam ilk basta yaptirmamam hataydı zaten evhamlı bi insana dönmüştüm. Deryadeniz senin ilk mi bu bende şuan akin beyi düşünüyorum da sana özelden yazamıyorum akin bey ne kadar aliyor şuan işlem için bilgi verebilir mısın canım
Kesinlikls o zaman unutucaz bunlari girdigimiz sıkıntılAra degdi diycez bebek diyince icim gidiyo allah hepimize nasip etsin insallah yaAmiiiin inşallah canım en çok bu saracak yaralarımızı bence...
O günler de gelecek mi yaa kulağa ne güzel geliyo Allah hepimize sırayla yaşatsın inşKesinlikls o zaman unutucaz bunlari girdigimiz sıkıntılAra degdi diycez bebek diyince icim gidiyo allah hepimize nasip etsin insallah ya
Her şey düzelince yemeyi bırakacaksın desene de canım sen de 10 günde 4-5 kg verdiğimi biliyorum stresten... yemek daha güzel geliyor bana:) çoluk çocuk mutlu yuva inşallah hepimize yaaa çok istiyorum çokKızlar sayfalar olmus bi girmedim :)) evet katiliyorum o gunler geldi yakinda hepsi olcak coluk cocuk huzurlu bi yuva..
Kilo verme meselesinde valla keske benim de midem kuculse dikimi ve yakinda yasicagm iliskimi dusundukce pastalari börekleri gömüyorum resmen :)
Ayy inanmiyorum kiz bende versemya biraz kendimi begenmez oldum tombik olma yolunda ilerliyorum ama yemeyince ya oturup agliyorum ya da deli gibi sakaryayla olan mesajlari okuyorum yeminle ezberledim artik kelimesi kelimesine artik.Her şey düzelince yemeyi bırakacaksın desene de canım sen de 10 günde 4-5 kg verdiğimi biliyorum stresten... yemek daha güzel geliyor bana:) çoluk çocuk mutlu yuva inşallah hepimize yaaa çok istiyorum çok
Yaaaaaa tabikide yasaticak bizde gorucez o gunleriO günler de gelecek mi yaa kulağa ne güzel geliyo Allah hepimize sırayla yaşatsın inş
Amannn can bogazdan gelir acmi yasiycaksin keske bende strese girince yiyebilsem insan yemek yiyemiyo o zaman gercekten insanin direnci kalmiyo ayakta durcak hali olmuyo hastalikli gibiKızlar sayfalar olmus bi girmedim :)) evet katiliyorum o gunler geldi yakinda hepsi olcak coluk cocuk huzurlu bi yuva..
Kilo verme meselesinde valla keske benim de midem kuculse dikimi ve yakinda yasicagm iliskimi dusundukce pastalari börekleri gömüyorum resmen :)
Bende cok istiyorum insan gercekten bi yerden sonra resmen cocuk istiyo ilginc bisey milletin oluyo bizim onlardan ne eksigimiz varHer şey düzelince yemeyi bırakacaksın desene de canım sen de 10 günde 4-5 kg verdiğimi biliyorum stresten... yemek daha güzel geliyor bana:) çoluk çocuk mutlu yuva inşallah hepimize yaaa çok istiyorum çok
Zayıf olmak iyi bir şey değil ki canım yürümeye halim kalmamıştı yediğimde lavaboya koştum bildiğin çıkarmaya hep... birden çok kilo vermek de çok sağlıksız hem...Ayy inanmiyorum kiz bende versemya biraz kendimi begenmez oldum tombik olma yolunda ilerliyorum ama yemeyince ya oturup agliyorum ya da deli gibi sakaryayla olan mesajlari okuyorum yeminle ezberledim artik kelimesi kelimesine artik.
Ben de herkesin çocuğuna imrenerek bakıyorum resmen benim olmayacakmış gibi...:/ annemin falan dikkatini çekmişti bu durum :/Bende cok istiyorum insan gercekten bi yerden sonra resmen cocuk istiyo ilginc bisey milletin oluyo bizim onlardan ne eksigimiz var
Haklisin canim benim iste hep insana kendinde olmayan cazip gelio :)Zayıf olmak iyi bir şey değil ki canım yürümeye halim kalmamıştı yediğimde lavaboya koştum bildiğin çıkarmaya hep... birden çok kilo vermek de çok sağlıksız hem...
Ben gelinlikli birini görünce oturup agliyodum benim hic böyle heveslerim yuvam olmucak diye nasil bozulduysa psikolojim cok sukurki su an ciktim o psikolljiden..Ben de herkesin çocuğuna imrenerek bakıyorum resmen benim olmayacakmış gibi...:/ annemin falan dikkatini çekmişti bu durum :/
Darısı bana canım yaz boyu her düğünde ağladım resmenHaklisin canim benim iste hep insana kendinde olmayan cazip gelio :)
Ben gelinlikli birini görünce oturup agliyodum benim hic böyle heveslerim yuvam olmucak diye nasil bozulduysa psikolojim cok sukurki su an ciktim o psikolljiden..
Olucak kuzum olucak hepsi Allahin izniyle sen dusunme bak onumuzde birsuru örnek var ben diktirince bile bunlari aklimdan cikardim dusun..Darısı bana canım yaz boyu her düğünde ağladım resmenbenim de yuvam olmayacak, hayallerimi yaşamadan her şey bitecek gibiydi... o gelinliği asla giyemeyecek giydiğimde de mutlu olmayacak gibi... allah güzel yuva huzur iyi eş hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah
Darısı bana canım yaz boyu her düğünde ağladım resmenbenim de yuvam olmayacak, hayallerimi yaşamadan her şey bitecek gibiydi... o gelinliği asla giyemeyecek giydiğimde de mutlu olmayacak gibi... allah güzel yuva huzur iyi eş hayırlı evlat nasip etsin bize inşallah
Ay hadi ya yediginde cikariyomuydun iyiki hastaliga donusmemis bu yememeye ozeniyolar ama zayif olmak hic ama hic saglikli bisey degil bende cok zayiftim onceden sonra zar zor kilo aldim simdi stresten yiyemiyorum iste tekrar eski gunlerimdeki gibi olmak istemiyorum bide haklisin birden kilo vermek cok sagliksiz her hastaliga yol aciyomusZayıf olmak iyi bir şey değil ki canım yürümeye halim kalmamıştı yediğimde lavaboya koştum bildiğin çıkarmaya hep... birden çok kilo vermek de çok sağlıksız hem...
Bende evlenenlere cocuklari olanlara cok imreniyorum bana da hep imkansizBen de herkesin çocuğuna imrenerek bakıyorum resmen benim olmayacakmış gibi...:/ annemin falan dikkatini çekmişti bu durum :/
Canim bi tanesinde bulunmustum mehir soruluyo kadina talebini soyluyo kariya ve kocaya iste seni koca olarak kabul ettim diyosun o sana hanim olarak kabul ettim diyo sahitleriniz oluyo yaninizda O sekilde oluyo benim bulundgumda baska bisey sorulmamistiOlucak kuzum olucak hepsi Allahin izniyle sen dusunme bak onumuzde birsuru örnek var ben diktirince bile bunlari aklimdan cikardim dusun..
Kizlar bu arada imam nikahinda hoca neler soruyo ya konudan bagimsiz olcak ama:)) simdi o heyecanla bide din kültürü sınavi yapmaz dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?