Cnm ben etraftan bildiğim kadarıyla bazı hocalar birkaç birsey soruyo bazıları sormuyo hiç genel bir konuşma yapıp . Mesela Kelime-i şehadet getirmek, imanın şartları nelerdir gibi hocasına göre değişiyor sanırım

Canım bu kadar olumsuz olma ilişkine bak
Yaptıramasanda esnek der gecersın
Benım kuzenım o sekılde evlendı kanaması olmadı cocuk sana guvenıyorum demıs
Kalkıp doktoramı goturcek senı eşin? Mutlu olmana bak

Evet bazilarida Allahin sifatlari dedigin gibi imanin ve islamin sartlarini soruyolarmis musluman olundugundan tam emin olunmak icjn sanirim

evet çok garip 2 cümle kurmaya gelmiş ve gitmiş gibi bukadar hızlı kapatınca ister istemez bende öyle düşündüm @canommms

Kızlar burda en küçük şeyde engellıyorlar malesef. Erkek üye diye şikayet etmısler daha önceden şimdide sacımla ılgılı yanlıs yere konu actım dıye 1 gün yasak yedim malesef böyle

Kızlar burda en küçük şeyde engellıyorlar malesef. Erkek üye diye şikayet etmısler daha önceden şimdide sacımla ılgılı yanlıs yere konu actım dıye 1 gün yasak yedim malesef böyle
Kusura bakma o zaman reklam yapiyo sandik seni biz ister istemez supheleniyoruz hemen

Kusura bakma o zaman reklam yapiyo sandik seni biz ister istemez supheleniyoruz hemen

Yok cnm haklısın bende 2 ay arastırma yaptım burda malesef doktor reklamı yapan cok ama allah yukarda akın hocanın hakkını yemesınler sahte doktor dıye yazan bıle olmus
Benım moralım hıc bozulmadı acıkcası suan vajınama bakınca cok guzel kapalı görünüyorum sankı kanama olmaması ınkansız gıbı daha doktora fotoğraf atmadım ama ınsanları yanlıs yönlendırmesınler çünkü burda gökcen Ebru gibi bir sürü doktora yaptırıp kazık yıyen ınsanları görüyoruz bu işi becerebılen bir kac doktor var onlarada camur atmasınlar lütfen
Ayrıca diger doktorlarıda arastırdım sistemden cogu cıkmıyo doktoruma guvenıyorum ınsallah kanamamda olacak ve yazıcam buraya

İnsallah istedigin gibi olur ankaradaki doktorlar icin cok iyi seyler soylenmiyo zaten bunun icin dogru bi secim yapmak lazim iste

neden böyle düşünüyorsun ki içini ferah tut bizler sadece biraz sabırsız davranıyoruz akışına bırakmak ve farklı alanlara yönelmek gerek
Bilmiyorum cok istiyorum ama bu hayatta neyi istediysem hep kacti benden haklisin sabirsiz davraniyoruz sanirim sabirli olup beklememiz lazim galiba

Ben geçmişte düşündüğümü söylüyorum canım Yeşilçam filmi falan değil mevzu... insan arada psikolojik battığını düşünüyor... sevgilime gelince şu ana kadar ufacık kötü bir şeyine şahit olmadığım için bu şekilde... görsem ben de o şekilde düşünmen tabii... Allah hepimize güzel gelecek nasip etsin inşallah... Allah’ın affı herkesin affından önemli benim için de tabi ki canım... Sadece o kısmı buraya yazmadım yoksa inançlı herkes deli gibi ağlayarak af dilemiştir, yardım istemiştir bence... buhranlı bi dönem geçirdim, endişelerim var, dikim yaptırmadım ve zar konusunda atlatmış gibi başka konuyla psikolojimi bozdum farkındayım :) ki zaten geçmiş yazılarımda da farkedilir derecede pozitiftim... ki zar konusunda hala pozitifim... kanama olmadığında doktora götürür mü bilemem ama riske atamam sanırım... bunların hepsi geçecek bir çok örneği de var biliyorum :) bu aralar biraz kendimi hırpalıyorum ama geçecek... geçmeli... Allah yardım edecek hepimize....

Canım o diger konuyu hic düşünme suan
Bir ara bende nişanlıydım ozaman bakireydim
Benımkındede sarkıklık vardı birde bembeyaz tenli olmama ragmen orası biraz koyu gelıyordu bana o amelıyatı bende düşünmüştüm
Nişanlım okadar takmadı ama ben memnun degıldım hala degılım ama suan zar olayı cok daha onemlı
Ama hala düsüncemde var yanı ama evlendıkten sonra bakıcam suan benımkındede sarkıntılık var

Kanama olmadı diye seni doktora götüren birini sen de boşanmak için mahkemeye götür bence. Böyle ayıları hayatınızda tutmayın ya adam seni sevmiyor işte zarına aşıkmış demek ki ahahah

Kanama olmadı diye seni doktora götüren birini sen de boşanmak için mahkemeye götür bence. Böyle ayıları hayatınızda tutmayın ya adam seni sevmiyor işte zarına aşıkmış demek ki ahahah
Ben istesem de istemesem de o raddede zaten sonuç o olur canım... gitmem ama evli de kalamayız... bu da kötü sonuçta...

Aynen cnm su zar olayı kalksada kurtulsak
Ben yapmayı düşünmüyordum ama aılem cok dar görüşlü belkı evlenecegım adamda takıntı yapar dıye yaptım
Aslında hıc gerek yok zar kafalı zıhnıyetlı erkekten ne hayır beklenırkı işleri güçleri yok bizim zarımıza kafayı takmıslar ya

Hayırlısı ile o psikolojiden de kurtulalım inşallah yaaa

Evet bazilarida Allahin sifatlari dedigin gibi imanin ve islamin sartlarini soruyolarmis musluman olundugundan tam emin olunmak icjn sanirim
Tamam kızlar tesekkur ederim arastrdim bazilari bildigin sınav yapmis sözlü :)) onlari duyunca bi korkyum rezil olmuyum die.

Canim senin dugun ne zaman bellimi

Ben istesem de istemesem de o raddede zaten sonuç o olur canım... gitmem ama evli de kalamayız... bu da kötü sonuçta...
Bu tiplerle evlenmeyin zaten. Sevgiliyken belli eder zaten kendini. Zihniyetini öğrendiğin an kıçına tekmeye basacaksın bu kadar basit.
Zara takılan bi adam beni bi anda silip atacaksa o evlilik olmasın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…