Kanama olmadı diye seni doktora götüren birini sen de boşanmak için mahkemeye götür bence. Böyle ayıları hayatınızda tutmayın ya adam seni sevmiyor işte zarına aşıkmış demek ki ahahah
Öyle bi durumda allah korusun is mahkemede biter zaten sevilip sevilmemekle cok alakasi yok bu isin erkek kafasi biraz daha farkli tek kisiye ait olma duygusuyla yaklasiyo

Bu tiplerle evlenmeyin zaten. Sevgiliyken belli eder zaten kendini. Zihniyetini öğrendiğin an kıçına tekmeye basacaksın bu kadar basit.
Zara takılan bi adam beni bi anda silip atacaksa o evlilik olmasın zaten.
Kesinlikle haklisiniz ama benim gbi defalarca deneyenler var sonuc hep ayni ne zaman bu mesele acilsa istenmiyorum olmuo bi sekilde.. yani toplum oyle yetstrmis cunku onlarin dogrusu o buna benim dur dicek gucum yokki

Aynen öyle. Hadi bakiresin diyelim, onun seni aldatmayacağının, gerçekten sana değer vereceğinin ne garantisi var? Oh her şeyi kadından bekle. Namuslu olsun eline erkek eli değmesin. Adam olsunlar önce.

Kızlar şu diger amelıyatı ne zaman yapıyoruz
Malesef benımkıde bıraz sarkık ve biraz koyu gıbı
Varmı bildiğiniz cok ıyı bir doktor? Hakikaten insan takıyo bıde bu sayfaya bakınca ben iyice kafaya takmaya basladım ben

Bu tiplerle evlenmeyin zaten. Sevgiliyken belli eder zaten kendini. Zihniyetini öğrendiğin an kıçına tekmeye basacaksın bu kadar basit.
Zara takılan bi adam beni bi anda silip atacaksa o evlilik olmasın zaten.
Sizin için basit olabilir ama herkesden bu şekilde işlemiyo Bu konu maalesef keşke zaten boyle bir sorun olmasa biz de buna mecbur kalmasak ama herkesin yaşadığı farklı ilişkiler farklı hayatlar dediğiniz gibi olsa keşke ama bazen olmayabiliyor

Kesinlikle haklisiniz ama benim gbi defalarca deneyenler var sonuc hep ayni ne zaman bu mesele acilsa istenmiyorum olmuo bi sekilde.. yani toplum oyle yetstrmis cunku onlarin dogrusu o buna benim dur dicek gucum yokki
Hayır canım böyle düşünmeyen erkekler de var. Benim arkadaşlarımın hepsi evlendi ve kocaları da konusunu bile açmadı saygı duydular. Şuan da gayet mutlu evlilikleri var. Herkes böyle değil. Biz kadınlar ezik durdukça onlar tepemize biniyorlar hepsi bu.

Aynen öyle. Hadi bakiresin diyelim, onun seni aldatmayacağının, gerçekten sana değer vereceğinin ne garantisi var? Oh her şeyi kadından bekle. Namuslu olsun eline erkek eli değmesin. Adam olsunlar önce.

Tabıkı yok . Ama malesef erkeklerımız hala o bılınce varamadı ben bakıre olmama rağmen ozamanlar acıp ozellıkle ınceledıgını biliyorum bu. Dikim olayından haberım falanda yoktu hic
Kendısıde mühendıs cevresıde hep kültürlü ınsanlardı kanama olmazsa senı doktora götürürum diyordu bundan 3 yıl önce falandı işte
Malesef bu zihniyet degısmedıgı sürece bu işlemler devam edecek

Olmuyorsa olmasın cnm. Adama kendimi beğendirmek için niye o kadar ameliyat acısı çekeyim? Hem maddi hem manevi bana yükü var. İşlerine geliyorsa valla.

Geçen biriyle tanıştım. Aynı anlattığın gibi biri kariyerli ve acayip kaliteli bi tip giyimi kuşamı falan tabi dıştan öyleymiş. Bana gelmiş diyoki daha önce biriyle birlikte oldun mu? Niye sordun dedim benim için önemli bi konu o yüzden hayatımda olacak insanda buna önem veriyorum falan dedi. Ya dedim bi yürü git. O an var ya çocuğun bütün yakışıklışığı falan gözümde bitti, hanzonun tekiymiş tam:)

her insan bukadar rahat dusunemiyo iste bazisi cok kafaya takiyo bazisinin umrunda olmuyo aldatilan kadinlar sevdigi adamin kendisini aldattigini ogrendiginde mahvoluyolar sevdigi adama baskasi dokunuyo cogu kisi affedemiyo ve bitiriyo iliskisini bide erkeklerin bu durumu anlamalarini bekliyoruz biz sevdigimiz adamlara baska birisinin dokundugunu dusundugumzde cileden cikiyoruz onlarin kabul etmesini nasil bekliyoruz birsuru adamla beraber ol sonra baska bi adama ben tek bi insanla oldum de adam nerden bilcek bunu boyle cok insan taniyorum birden fazla kisiyle beraber olup tek insanla beraber oldum diyip kandirmaya calisanlar erkeklerde dogal olarak dusunurler yani

Diyorum ya işte şimdi böyle erkeklere bu işlemler hak birde hak ve vicdan diyorlar hic vicdanım sızlamıyor acıkcası beraberlik bile yasayamadan böyle birsey geldı basıma çocukta kactı gıttı resmen gece gündüz evlenıcez sen benım eşimsin diyen insandı bu
Bende hemen bu işlemi yaptırdım hic bir erkege acımam artık keske gıdıp bir cok kez yapsaydım sonra diktirseydım zerre kadarda içimde bir vicdan azabı yok hak edıyorlar

Umarım evleneceğin insan yine de bu zihniyette biri olmaz. Sadece bakirelik konusu için değil, böyle sığ düşünen biriyle hiçbir şekilde hayat geçmez.

KIzlar ya düşünmeyin artık bu kadar bi salın kendinizi. Hepinizin kanaması olacak içinde bulunduğunuz anın tadını çıkarın takmayın bu kadar. Benim hayatımda kimse yok ama olsaydı da bu kadar düşünmezdim hepiniz iyi doktorlara yaptırdınız çünkü. Yapmayın kendinize bunu. Velev ki olmadı kanamadı kimse tutup da karşısındakini doktora götürmez yapmaz yani bunu merak etmeyin. Her girdiğimde umutsuz karamsar yazılar :) derdi veren dermanını da biliyor kimse bunu zevki için de yapmadı ya da oldu bitti kaybedecek bir şeyim kalmadı diye alışkanlık haline de getirmedi oldu bir hata yaptık nasıl düştüysek kalkacaz da. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın yeter ki. Hiçbir şey için de suçluluk duymayın. İnşallah hepiniz çok mutlu olursunuz.

Çok çok doğru... geçecek canım inanıyorum ama dediğim gibi kurtulma psikolojisi değil benimki... herkesin kanaması olacak dermanı var çok şükür... benim mod düşüklüğü ara sıra oluyo maalesef... pozitif düşünen biriyim oysa biliyorsunuz... düştüğümüz kuyudan çıkacağız elbet...

Canım senin o taktığın durumu düşünme bile bence. Ara ara benim de modum düşüyor ama sonra sanki hiç böyle bir şeyi yaşamamış gibi oluyorum. Bilmiyorum ya değişik bir şey. Belki bir şeylerle meşgul olsak bunları düşünmeye fırsatımız olmayacak. Şu an benim tek istediğin şey sağlam bir iş evlilik falan geçtim o şeyleri. İnsan boş kalınca sarıyor çünkü bunlara. Kendi işimizi yapabilsek düşünmeye fırsat da olmayacak. Bir de zaman önemli. Ben iki sene bununla yatıp kalktım. İki sene sonunda anca alıştım. İçinde bulunduğumuz şey bir şekilde kabul ettiriyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…