Benim başıma çok önce geldi bu olay ama doktordan esnek değil de yırtık olduğunu 6-7 ay önce öğrendim ya canım ondan biraz sanırım ilk hallere göre çok çok iyiyim bin şükür ki... kurtulacağız inanıyorum bir şekilde... dediğin gibi işimiz olsa aklımıza bile gelmeyecek belki de... bi iş önce inşallah bize de...Canım senin o taktığın durumu düşünme bile bence. Ara ara benim de modum düşüyor ama sonra sanki hiç böyle bir şeyi yaşamamış gibi oluyorum. Bilmiyorum ya değişik bir şey. Belki bir şeylerle meşgul olsak bunları düşünmeye fırsatımız olmayacak. Şu an benim tek istediğin şey sağlam bir iş evlilik falan geçtim o şeyleri. İnsan boş kalınca sarıyor çünkü bunlara. Kendi işimizi yapabilsek düşünmeye fırsat da olmayacak. Bir de zaman önemli. Ben iki sene bununla yatıp kalktım. İki sene sonunda anca alıştım. İçinde bulunduğumuz şey bir şekilde kabul ettiriyor kendini.
Amin canım inşallah. Sıkmayalım kendimizi akışına bırakalım vardır bu darlıkların da bir genişliği...Benim başıma çok önce geldi bu olay ama doktordan esnek değil de yırtık olduğunu 6-7 ay önce öğrendim ya canım ondan biraz sanırım ilk hallere göre çok çok iyiyim bin şükür ki... kurtulacağız inanıyorum bir şekilde... dediğin gibi işimiz olsa aklımıza bile gelmeyecek belki de... bi iş önce inşallah bize de...
ben böyle bir durum yaşadım ne yazıkki bana inanmamakla birlikte tonla da iftira attı açıkçası düşünüyorum ben düğündüğü kadar kötü bir insan değildim ama sonuç bitti gitti tonla iftira atıp kötüler gerçekten kötülerher insan bukadar rahat dusunemiyo iste bazisi cok kafaya takiyo bazisinin umrunda olmuyo aldatilan kadinlar sevdigi adamin kendisini aldattigini ogrendiginde mahvoluyolar sevdigi adama baskasi dokunuyo cogu kisi affedemiyo ve bitiriyo iliskisini bide erkeklerin bu durumu anlamalarini bekliyoruz biz sevdigimiz adamlara baska birisinin dokundugunu dusundugumzde cileden cikiyoruz onlarin kabul etmesini nasil bekliyoruz birsuru adamla beraber ol sonra baska bi adama ben tek bi insanla oldum de adam nerden bilcek bunu boyle cok insan taniyorum birden fazla kisiyle beraber olup tek insanla beraber oldum diyip kandirmaya calisanlar erkeklerde dogal olarak dusunurler yani
İste malesef bilmiyolar isin aslini farkli seyler dusunuyolar o tip insanlar yuzunden herkesi oyle zannediyolar iste basina gelmis seninde canjm yapanlarada allah vijdan versin canim insallahben böyle bir durum yaşadım ne yazıkki bana inanmamakla birlikte tonla da iftira attı açıkçası düşünüyorum ben düğündüğü kadar kötü bir insan değildim ama sonuç bitti gitti tonla iftira atıp kötüler gerçekten kötüler
ben böyle bir durum yaşadım ne yazıkki bana inanmamakla birlikte tonla da iftira attı açıkçası düşünüyorum ben düğündüğü kadar kötü bir insan değildim ama sonuç bitti gitti tonla iftira atıp kötüler gerçekten kötüler
Ben sen çalışıyorum ama yine bir şeyler eksik...
Bende bu isi hallettikten sonra tekrar ise girip devam etmem gerekiyo is hayatina evde insan kafayi yiycek gibi oluyo
Yaptırdım da olmadı tekrar yaptıracamSen yaptırdınmı pınar?
Yaptırdım da olmadı tekrar yaptıracam
ĞpYaptırdım da olmadı tekrar yaptıracam
ebru zülfikaroğluna yaptırdım başka bir doktora kontrol ettirdimOlmadıgını nasıl anladın? Kime yaptırdın? Bu aksam foto cekıp atıcam doktora bana dua edın kızlar lütfen
Ğp
ebru zülfikaroğluna yaptırdım başka bir doktora kontrol ettirdim
Yoo be ne et parası kadın olmadığını kabul bile etmiyor peşine de düşmedim zatenParanı verdimi?
Yaptirmadim yaptircam bende insallah gidicemSen yaptırdınmı neliz?
Ebruyami yaptirmstin tutmadi tekrar kime yaptircaksin bende yaptirmistim tutmadi baska birine yaptircam simdiYaptırdım da olmadı tekrar yaptıracam
Pislikler kabul ederlermi hic hatta tutmus diye bile yalan soylerler tutmasa bile kesin ters bu hareket yaptin enefeksiyon kaptin dikis atti derler haram zikkim olsun o para onlaraYoo be ne et parası kadın olmadığını kabul bile etmiyor peşine de düşmedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?