Benim başıma çok önce geldi bu olay ama doktordan esnek değil de yırtık olduğunu 6-7 ay önce öğrendim ya canım ondan biraz sanırım ilk hallere göre çok çok iyiyim bin şükür ki... kurtulacağız inanıyorum bir şekilde... dediğin gibi işimiz olsa aklımıza bile gelmeyecek belki de... bi iş önce inşallah bize de...

Amin canım inşallah. Sıkmayalım kendimizi akışına bırakalım vardır bu darlıkların da bir genişliği...

ben böyle bir durum yaşadım ne yazıkki bana inanmamakla birlikte tonla da iftira attı açıkçası düşünüyorum ben düğündüğü kadar kötü bir insan değildim ama sonuç bitti gitti tonla iftira atıp kötüler gerçekten kötüler

İste malesef bilmiyolar isin aslini farkli seyler dusunuyolar o tip insanlar yuzunden herkesi oyle zannediyolar iste basina gelmis seninde canjm yapanlarada allah vijdan versin canim insallah

Bence öyle bir ınsandan kurtulduguna dua et
Ya evlenseydın? Bosandıgında bir dünya iftırada atardı

Kızlar kesınlıkle calısmak gibisi yok
Bende 1 ay önce evdeydım nasıl bunalımlara gırdım
Para olunca herseyın caresı var
Ayrıca erkekler cok menfaatcı bu zamanda evlılıklerede guven olmuyo calısıp ayakta durmak zorundayız

kızlar ben çalışıyorum gerçekten çalışınca iyi geliyor insana ben üç yıldır çalışıyorum keşke ilk yılımda yaptırsaymışım şimdi herşwy çok başka olabilirdi

Bende bu isi hallettikten sonra tekrar ise girip devam etmem gerekiyo is hayatina evde insan kafayi yiycek gibi oluyo

Yoo be ne et parası kadın olmadığını kabul bile etmiyor peşine de düşmedim zaten
Pislikler kabul ederlermi hic hatta tutmus diye bile yalan soylerler tutmasa bile kesin ters bu hareket yaptin enefeksiyon kaptin dikis atti derler haram zikkim olsun o para onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…