Pislikler kabul ederlermi hic hatta tutmus diye bile yalan soylerler tutmasa bile kesin ters bu hareket yaptin enefeksiyon kaptin dikis atti derler haram zikkim olsun o para onlara
Turgay beyi düşünüyorum para falan tamam da zamanına karar veremedim işte hayatımda biri yok acele etmesem mi diyorum bir yandan da ücretler artıyor sürekli yaptırıp kurtulsam mı diyorum bilmiyorum yani

Turgay beyi düşünüyorum para falan tamam da zamanına karar veremedim işte hayatımda biri yok acele etmesem mi diyorum bir yandan da ücretler artıyor sürekli yaptırıp kurtulsam mı diyorum bilmiyorum yani

Bence yap kurtul cnm bir an önce

İşte ya koruyamazsam o zamana kadar ya bir şey olursa. Tekrar yaptır insan yıpranıyor cidden maddi boyutu bir yana manen çöküyorsun. Çok zor geçmişti çünkü benim ayılıp bayılmalar falan.

İnan. Bana ne kadar erken yaptırırsan okadar ıyı
Bence tam kış vaktı yaptır ve kurtul benımde evlılık tarıhı bellı degıl ama yapıp kurtuldum moralım duzeldı şükür

İnan. Bana ne kadar erken yaptırırsan okadar ıyı
Bence tam kış vaktı yaptır ve kurtul benımde evlılık tarıhı bellı degıl ama yapıp kurtuldum moralım duzeldı şükür
Öyle düşünüyorum okullar araya girince yaptıracam inşallah sonra izin almam çok zor. Sen nişanlı mısın ?

Canim bende turgay beye gidicem insallah benim hayatimda biri var ama keske hayatimda kimse yokken yaptirsaydim hayatinda biri olunca o zaman daha sıknti oluyo bide dedgin gibi surekli fiyatlar artiyo parani tamamladiysan bence cok bekleme insan bu cesareti bi daha bulamiyoda

Öyle düşünüyorum okullar araya girince yaptıracam inşallah sonra izin almam çok zor. Sen nişanlı mısın ?

Hayır bellı degıl ben kafam rahat olsun dıye yaptırdım birde calısmıyordum ozamanlar ondan çünkü ınsan 2 hafta poposunun uzerıne oturamıyor doktor ne kadar da sorun olmaz desede oturmak cok sıkıntılı oluyo

Aynen kızlar 2 hafta poponun uzerıne oturamıyorsunuz bence bu işlemi yaotırınca yatıp dınlenmek en guzelı boyle tutar

İşte ya koruyamazsam o zamana kadar ya bir şey olursa. Tekrar yaptır insan yıpranıyor cidden maddi boyutu bir yana manen çöküyorsun. Çok zor geçmişti çünkü benim ayılıp bayılmalar falan.
Korurusun canim niye korumiycaksinki

Bende evde oldugum donemde yaptirip halletmek istiyorum iste calisirken zor cunku

Aynen birde bol bol c vitamini alın kızlar ben hap almıstım doktorum öyle demısti daha cabuk toparlıyorsunuz
O işlemı yaptırıp calısmak sıkıntılı bence

Kız bildıgin et parçası halıne gelıyo bu işlem ömürlük ılıskıye gırmedıgın surece bırsey olmaz
Bana öyle dendı yanı

Dayanir canim ya omur boyu deniyo 10 seneden bahsediliyo cunku

Aynen birde bol bol c vitamini alın kızlar ben hap almıstım doktorum öyle demısti daha cabuk toparlıyorsunuz
O işlemı yaptırıp calısmak sıkıntılı bence
C vitamini alip kullanan cok olmus demek faydasi var yani gercekten su suda eritilenlerden diyosun degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…