Turgay beyi düşünüyorum para falan tamam da zamanına karar veremedim işte hayatımda biri yok acele etmesem mi diyorum bir yandan da ücretler artıyor sürekli yaptırıp kurtulsam mı diyorum bilmiyorum yaniPislikler kabul ederlermi hic hatta tutmus diye bile yalan soylerler tutmasa bile kesin ters bu hareket yaptin enefeksiyon kaptin dikis atti derler haram zikkim olsun o para onlara
5300 falandıPınar sen ne kadar ücret ödedın?
Turgay beyi düşünüyorum para falan tamam da zamanına karar veremedim işte hayatımda biri yok acele etmesem mi diyorum bir yandan da ücretler artıyor sürekli yaptırıp kurtulsam mı diyorum bilmiyorum yani
5300 falandı
İşte ya koruyamazsam o zamana kadar ya bir şey olursa. Tekrar yaptır insan yıpranıyor cidden maddi boyutu bir yana manen çöküyorsun. Çok zor geçmişti çünkü benim ayılıp bayılmalar falan.Bence yap kurtul cnm bir an önce
İşte ya koruyamazsam o zamana kadar ya bir şey olursa. Tekrar yaptır insan yıpranıyor cidden maddi boyutu bir yana manen çöküyorsun. Çok zor geçmişti çünkü benim ayılıp bayılmalar falan.
Öyle düşünüyorum okullar araya girince yaptıracam inşallah sonra izin almam çok zor. Sen nişanlı mısın ?İnan. Bana ne kadar erken yaptırırsan okadar ıyı
Bence tam kış vaktı yaptır ve kurtul benımde evlılık tarıhı bellı degıl ama yapıp kurtuldum moralım duzeldı şükür
Canim bende turgay beye gidicem insallah benim hayatimda biri var ama keske hayatimda kimse yokken yaptirsaydim hayatinda biri olunca o zaman daha sıknti oluyo bide dedgin gibi surekli fiyatlar artiyo parani tamamladiysan bence cok bekleme insan bu cesareti bi daha bulamiyodaTurgay beyi düşünüyorum para falan tamam da zamanına karar veremedim işte hayatımda biri yok acele etmesem mi diyorum bir yandan da ücretler artıyor sürekli yaptırıp kurtulsam mı diyorum bilmiyorum yani
Öyle düşünüyorum okullar araya girince yaptıracam inşallah sonra izin almam çok zor. Sen nişanlı mısın ?
Ohaaaaaa yuh5300 falandı
Canim bende turgay beye gidicem insallah benim hayatimda biri var ama keske hayatimda kimse yokken yaptirsaydim hayatinda biri olunca o zaman daha sıknti oluyo bide dedgin gibi surekli fiyatlar artiyo parani tamamladiysan bence cok bekleme insan bu cesareti bi daha bulamiyoda
Korurusun canim niye korumiycaksinkiİşte ya koruyamazsam o zamana kadar ya bir şey olursa. Tekrar yaptır insan yıpranıyor cidden maddi boyutu bir yana manen çöküyorsun. Çok zor geçmişti çünkü benim ayılıp bayılmalar falan.
Bende evde oldugum donemde yaptirip halletmek istiyorum iste calisirken zor cunkuAynen kızlar 2 hafta poponun uzerıne oturamıyorsunuz bence bu işlemi yaotırınca yatıp dınlenmek en guzelı boyle tutar
Bilmiyorum ki canım yani hayatıma ne zaman biri girer ne zaman evlilik olur bilmiyorum belirsizlik olduğu için de sanki o kadar süre dayanmaz gibi geliyor. Gerçi burada 5 sene sonra sonuç alıp yazan biri olmuştu sanırım.Korurusun canim niye korumiycaksinki
Bende evde oldugum donemde yaptirip halletmek istiyorum iste calisirken zor cunku
Sen kime yaptırmıştın canım ?Aynen birde bol bol c vitamini alın kızlar ben hap almıstım doktorum öyle demısti daha cabuk toparlıyorsunuz
O işlemı yaptırıp calısmak sıkıntılı bence
Bilmiyorum ki canım yani hayatıma ne zaman biri girer ne zaman evlilik olur bilmiyorum belirsizlik olduğu için de sanki o kadar süre dayanmaz gibi geliyor. Gerçi burada 5 sene sonra sonuç alıp yazan biri olmuştu sanırım.
Sen kime yaptırmıştın canım ?
Dayanir canim ya omur boyu deniyo 10 seneden bahsediliyo cunkuBilmiyorum ki canım yani hayatıma ne zaman biri girer ne zaman evlilik olur bilmiyorum belirsizlik olduğu için de sanki o kadar süre dayanmaz gibi geliyor. Gerçi burada 5 sene sonra sonuç alıp yazan biri olmuştu sanırım.
C vitamini alip kullanan cok olmus demek faydasi var yani gercekten su suda eritilenlerden diyosun degilmiAynen birde bol bol c vitamini alın kızlar ben hap almıstım doktorum öyle demısti daha cabuk toparlıyorsunuz
O işlemı yaptırıp calısmak sıkıntılı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?