C vitamini alip kullanan cok olmus demek faydasi var yani gercekten su suda eritilenlerden diyosun degilmi

Aynen her doktorun yöntemı farklı tabı ama
Bana o suda erıyenlerden al dedı doktor
Birde bol bol meyva yedım ben hemen adet bıtımınde gıttım adet bıtınce gıdın kızlar

Daha onceki yazilarda da sey okumustum bi yaptiran arkadas hergun bi dis sarmisak ve sogan yemis iylesmesinde etkisi olmus kimdi hatirlamiyorum ama

Kızlar lütfen bir anlatırmısınız tutmadıgını nasıl anladınız? Acıklık mı vardı?
Canim zaten bakinca orda derin bi aciklik ve etler parca parca sekilde duruyo oranin kapali olmsi gerekiyo normalde kucuk bi delik olmasi lazim tutmus sekli zaten kontrle gidincede tutmamis dendi ben baktigimda da hic tutmus gibide goruntusu yoktu

Canim zaten bakinca orda derin bi aciklik ve etler parca parca sekilde duruyo oranin kapali olmsi gerekiyo normalde kucuk bi delik olmasi lazim tutmus sekli zaten kontrle gidincede tutmamis dendi ben baktigimda da hic tutmus gibide goruntusu yoktu

Çok sükür ozaman cok guzel tuttu :))))) cok kapalı minicik delık bellı bile olmayan cok şükür

B
Bende ankarada erol adinda bi kadin dogumcuya yaptirmistim Ya benim zaten okadar garipki ya 30 dakikalik olan islem normalde bana iki bucuk saat surdu orda anlamaliydim bu adamin bu isi yapamadigini
benim 10 dk falan sürdü bir de daraltma da yaptı 10 dk ikisini nasıl yaptı bilmiyorum :)

kızlar nasılsınız inanılmaz yoğun geçiyor 5 dakika vakit ayırıp şuraya girme şansı bulamadım son durumlar nasıl nasılsınız iyi haberler var mı? tüm yorumları okuyamadım malesef ama işlemi tutanlar olmuş çok çok tebrik ederim kızlar benimde tutmuştu ama hala ip var içerde bir türlü eritip gitmek düşmek bilmediler

Canım sende akın beydın dımı?
Benımde hala düşmedı yaaa 5 hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…