ay ne bileyim bir kere böyle bir şey yaşadıktan sonra doktorlara da güveni kalmıyor insanın :)Dayanir canim ya omur boyu deniyo 10 seneden bahsediliyo cunku
C vitamini alip kullanan cok olmus demek faydasi var yani gercekten su suda eritilenlerden diyosun degilmi
Bende senin durumunu yasadim tutmamis dendi param gitti bosuna ama yaptirip halletmek istiyorum artik :)))ay ne bileyim bir kere böyle bir şey yaşadıktan sonra doktorlara da güveni kalmıyor insanın :)
Bi kac arkadas daha c vitamini kullanmis dikislerin daha hizli iylesmesinimi sagliyo bilmiyorumAynen her doktorun yöntemı farklı tabı ama
Bana o suda erıyenlerden al dedı doktor
Birde bol bol meyva yedım ben hemen adet bıtımınde gıttım adet bıtınce gıdın kızlar
Bende senin durumunu yasadim tutmamis dendi param gitti bosuna ama yaptirip halletmek istiyorum artik :)))
Bi kac arkadas daha c vitamini kullanmis dikislerin daha hizli iylesmesinimi sagliyo bilmiyorum
Sen kime yaptırmıştın canım ?Bende senin durumunu yasadim tutmamis dendi param gitti bosuna ama yaptirip halletmek istiyorum artik :)))
Canim zaten bakinca orda derin bi aciklik ve etler parca parca sekilde duruyo oranin kapali olmsi gerekiyo normalde kucuk bi delik olmasi lazim tutmus sekli zaten kontrle gidincede tutmamis dendi ben baktigimda da hic tutmus gibide goruntusu yoktuKızlar lütfen bir anlatırmısınız tutmadıgını nasıl anladınız? Acıklık mı vardı?
Amin insallahhhhAynen öyle kullanın kızlar kendınıZe cok ıyı bakın ınsallah atlatırsınız sızde
Bende ankarada erol adinda bi kadin dogumcuya yaptirmistim Ya benim zaten okadar garipki ya 30 dakikalik olan islem normalde bana iki bucuk saat surdu orda anlamaliydim bu adamin bu isi yapamadiginiSen kime yaptırmıştın canım ?
Canim zaten bakinca orda derin bi aciklik ve etler parca parca sekilde duruyo oranin kapali olmsi gerekiyo normalde kucuk bi delik olmasi lazim tutmus sekli zaten kontrle gidincede tutmamis dendi ben baktigimda da hic tutmus gibide goruntusu yoktu
Tutmustur o zaman gozun aydin kurtulmussun ne guzelÇok sükür ozaman cok guzel tuttu :))))) cok kapalı minicik delık bellı bile olmayan cok şükür
Tutmustur o zaman gozun aydin kurtulmussun ne guzel
benim 10 dk falan sürdü bir de daraltma da yaptı 10 dk ikisini nasıl yaptı bilmiyorum :)Bende ankarada erol adinda bi kadin dogumcuya yaptirmistim Ya benim zaten okadar garipki ya 30 dakikalik olan islem normalde bana iki bucuk saat surdu orda anlamaliydim bu adamin bu isi yapamadigini
Aminn insallahAllahıma binlerce kezzz şükürler olsun darısı basınıza :)))
Seninki cok kisa benimki cok cok uzun hic bisey yapmadi demekki yapiyomus gibi yapti :))B
benim 10 dk falan sürdü bir de daraltma da yaptı 10 dk ikisini nasıl yaptı bilmiyorum :)
Öyle yaptılar sanırım :)Seninki cok kisa benimki cok cok uzun hic bisey yapmadi demekki yapiyomus gibi yapti :))
kızlar nasılsınız inanılmaz yoğun geçiyor 5 dakika vakit ayırıp şuraya girme şansı bulamadım son durumlar nasıl nasılsınız iyi haberler var mı? tüm yorumları okuyamadım malesef ama işlemi tutanlar olmuş çok çok tebrik ederim kızlar benimde tutmuştu ama hala ip var içerde bir türlü eritip gitmek düşmek bilmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?