Cnm onlar da erir en kısa zamanda artık

Canım sende akın beydın dımı?
Benımde hala düşmedı yaaa 5 hafta oldu

evet cnm bende akın bey 5. haftayı geçtim artık doldu yani ama hala zarın arkasında ip görüyorum bi yöntem yok mu şu dikişler hızlı gitsin diye? internetten baktım dogum yapan kadınlar fön tutuyormuş hızlı kurusun düşsün diye denemeyi düşünüyorum. muhtemeln iç kısım ıslak ve nemli diye dikişler düşmedi dıştakiler şakır şakır düştü o içerdeki gitmiyor delirecem (

Doktoruna sorsana canim bi fikir verir sana bu konuda sanirim zaten 4 hafta iylesme suresi duser heralde ya

Doktoruna sorsana canim bi fikir verir sana bu konuda sanirim zaten 4 hafta iylesme suresi duser heralde ya

beş hafta oldu canım hala içtekiler duruyor muhtemelen nemlı diye düşmüyor . sanırım doktorun da pek bi tavsiyesi yok düşecek dediler ama benim vaktim kalmadı ki artık

beş hafta oldu canım hala içtekiler duruyor muhtemelen nemlı diye düşmüyor . sanırım doktorun da pek bi tavsiyesi yok düşecek dediler ama benim vaktim kalmadı ki artık
İslak diye oraya yapismistir canim muhtemelen dedigin gibi fon makinesi tutulsa kurutup dokulur belki ama bilmiyorum gerci cok ta yakin tutma yakarsin kendini

Canim turgay beye yaptrdim ben ama bilmiyorum ayni yontem ise yararmi o bana demsti o bolgeni kuru tutmaya calis cok nemli olunca rahatsiz oldugum icin sac kurtma makinesini dusuk ayarda uzaktan tut demsti valla bana cok iyi gelmisti cok guzel tuttu ve dikisler 18. Gunumde dusmeye baslamsti nemli tutmak iyi olmuo deneyebilrsin ama tabi her doktrun dikim teknigi farkli en iyisini kendi doktorun bilir..

Ay kurutma makinasi teknigi varmis yani oylemi ikinci haftandami yaptin kurutma makinasini sen

sabah akşam fön yapıcam kesin zaten nemli diye düşmüyor kaç gün oldu çürümeye başlamış ip kararmış onu görüyorum ama yapıştı kaldı içerde cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…