Soğan sarımsak aynı zamanda en iyi antibiyotik yenirse iyi olur bence ben de yemeye çalıştım her gün 1 2 dişDaha onceki yazilarda da sey okumustum bi yaptiran arkadas hergun bi dis sarmisak ve sogan yemis iylesmesinde etkisi olmus kimdi hatirlamiyorum ama
Cnm onlar da erir en kısa zamanda artıkkızlar nasılsınız inanılmaz yoğun geçiyor 5 dakika vakit ayırıp şuraya girme şansı bulamadım son durumlar nasıl nasılsınız iyi haberler var mı? tüm yorumları okuyamadım malesef ama işlemi tutanlar olmuş çok çok tebrik ederim kızlar benimde tutmuştu ama hala ip var içerde bir türlü eritip gitmek düşmek bilmediler
Okumustum daha oncekiSoğan sarımsak aynı zamanda en iyi antibiyotik yenirse iyi olur bence ben de yemeye çalıştım her gün 1 2 diş
Canım sende akın beydın dımı?
Benımde hala düşmedı yaaa 5 hafta oldu
Doktoruna sorsana canim bi fikir verir sana bu konuda sanirim zaten 4 hafta iylesme suresi duser heralde yaevet cnm bende akın bey 5. haftayı geçtim artık doldu yani ama hala zarın arkasında ip görüyorum bi yöntem yok mu şu dikişler hızlı gitsin diye? internetten baktım dogum yapan kadınlar fön tutuyormuş hızlı kurusun düşsün diye denemeyi düşünüyorum. muhtemeln iç kısım ıslak ve nemli diye dikişler düşmedi dıştakiler şakır şakır düştü o içerdeki gitmiyor delirecem(
Doktoruna sorsana canim bi fikir verir sana bu konuda sanirim zaten 4 hafta iylesme suresi duser heralde ya
İslak diye oraya yapismistir canim muhtemelen dedigin gibi fon makinesi tutulsa kurutup dokulur belki ama bilmiyorum gerci cok ta yakin tutma yakarsin kendinibeş hafta oldu canım hala içtekiler duruyor muhtemelen nemlı diye düşmüyor . sanırım doktorun da pek bi tavsiyesi yok düşecek dediler ama benim vaktim kalmadı ki artık
İyi gozun aydin canimKızlar doktora foto attım tutmus hic bir sorun yok dedı cok ıyı gorunuyo kanama kesın dedı
Canım sen kime yaptırdın Ebru’dan sonra ? Bir de kontrol ettirdiğin doktor nasıl söyledi sana yani nasıl yapmış Ebru seninkini de tutmadı ?
Canim turgay beye yaptrdim ben ama bilmiyorum ayni yontem ise yararmi o bana demsti o bolgeni kuru tutmaya calis cok nemli olunca rahatsiz oldugum icin sac kurtma makinesini dusuk ayarda uzaktan tut demsti valla bana cok iyi gelmisti cok guzel tuttu ve dikisler 18. Gunumde dusmeye baslamsti nemli tutmak iyi olmuo deneyebilrsin ama tabi her doktrun dikim teknigi farkli en iyisini kendi doktorun bilir..evet cnm bende akın bey 5. haftayı geçtim artık doldu yani ama hala zarın arkasında ip görüyorum bi yöntem yok mu şu dikişler hızlı gitsin diye? internetten baktım dogum yapan kadınlar fön tutuyormuş hızlı kurusun düşsün diye denemeyi düşünüyorum. muhtemeln iç kısım ıslak ve nemli diye dikişler düşmedi dıştakiler şakır şakır düştü o içerdeki gitmiyor delirecem(
Ay kurutma makinasi teknigi varmis yani oylemi ikinci haftandami yaptin kurutma makinasini senCanim turgay beye yaptrdim ben ama bilmiyorum ayni yontem ise yararmi o bana demsti o bolgeni kuru tutmaya calis cok nemli olunca rahatsiz oldugum icin sac kurtma makinesini dusuk ayarda uzaktan tut demsti valla bana cok iyi gelmisti cok guzel tuttu ve dikisler 18. Gunumde dusmeye baslamsti nemli tutmak iyi olmuo deneyebilrsin ama tabi her doktrun dikim teknigi farkli en iyisini kendi doktorun bilir..
Canim turgay beye yaptrdim ben ama bilmiyorum ayni yontem ise yararmi o bana demsti o bolgeni kuru tutmaya calis cok nemli olunca rahatsiz oldugum icin sac kurtma makinesini dusuk ayarda uzaktan tut demsti valla bana cok iyi gelmisti cok guzel tuttu ve dikisler 18. Gunumde dusmeye baslamsti nemli tutmak iyi olmuo deneyebilrsin ama tabi her doktrun dikim teknigi farkli en iyisini kendi doktorun bilir..
Ay kurutma makinasi teknigi varmis yani oylemi ikinci haftandami yaptin kurutma makinasini sen
Alala cok degisik bi yöntemmis uzaktan tutuyosunuz heralde ısı derecesi orta derecedemi oluyobu yöntemi bende netten okudum dogum yapan kadınlara kesi yapılıyor ya dikişler çabuk düşsün nemli kalmasın diye fön tutuyorlarmış
Alala cok degisik bi yöntemmis uzaktan tutuyosunuz heralde ısı derecesi orta derecedemi oluyo
Himm anladim canim insallah gerek olmazda yine ögrenmis oldumorta olursa iyi uzaktan etini yakmayacek şekilde zaten o ısı ipe zarar vermez maksat cildin yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?