Hatta benim ara ara sızlama devam ediyor cnm iğne ucu deyer gibi niyese sol taraftan geliyo N Nelizz
Benimde sol tarafim sagdada var ama sol hep fazla cok garip ordaki dokular hassas ondandir belki ama bilmiyorum bi kac kisi daha yazmisti solumda agri var diye kimlerdi hatirlamiyorum ama senin halaa varsa sizlaman hemen gecmiyo demekki

İnsallah kuzum ya düssün ki resimde gözüme ter düsen bisey olursa ocakta tekrar gider bu sefer turgay beye yaptiririm diyodum dallandirip budaklandirmaya benzedi bu biraz ama garanti olmasi lazim
Canim biraz zaman gecsin sende kurutma makinasini denersin orasi islak kaliyo dusmuyodur belki olabilir olur bu sefer insallah bi daha yaptirmana gerek kalmaz kolay bisey degil ya sonucta

Kizlar siz ameliyatta bisey yok sonrasi onemli diyodunuz cok ama cok hakliymissiniz cok dikkat etmek gerekiyomus calisanlar nasil yaptiniz evde bile insan strese giriyo
Çalışınca daha zor İnan ben işyerinde cok oturmamaya çalıştım ama mecbur da oturacaksın akşam eve gittiğimde ayaklarım agrıyordu cok

Cnm gokcen Erdoğan’ın İnstagram profilindeki YouTube linkine tıklayınca direk bir video açıyor kızlık zarının toplumdaki yeri diye gibi birsey yanlış hatırlamıyorsam bir bak bakalım bir de başka bir videoda diyor ki doktorunuz olmuş tutmuş dediyse ona İnanın başka birseye tekrar kontörle gerek yok ama sizin içiniz rahat etmıyor ben birkaç kez kontrol e gelicem derseniz de kapımız sonuna kdr acık gibi birseyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…