- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Evet canim
Bu dikislerin 3. Haftada eriyip kaybolmasi gerekmiyomu kislarrSen evlenıyormusun? Benım 6 hafta neredeyse hala dıkıs duruyo
Bu dikislerin 3. Haftada eriyip kaybolmasi gerekmiyomu kislarr
Benimde sol tarafim sagdada var ama sol hep fazla cok garip ordaki dokular hassas ondandir belki ama bilmiyorum bi kac kisi daha yazmisti solumda agri var diye kimlerdi hatirlamiyorum ama senin halaa varsa sizlaman hemen gecmiyo demekki
Canim biraz zaman gecsin sende kurutma makinasini denersin orasi islak kaliyo dusmuyodur belki olabilir olur bu sefer insallah bi daha yaptirmana gerek kalmaz kolay bisey degil ya sonuctaİnsallah kuzum ya düssün ki resimde gözüme ter düsen bisey olursa ocakta tekrar gider bu sefer turgay beye yaptiririm diyodum dallandirip budaklandirmaya benzedi bu biraz ama garanti olmasi lazim
Oylemiymis ya bu isin ne cok ayrintisi varmis yaBen onu baska bır doktora sordum cabuk dökülmesi tutmadıgı anlamına gelıyormus
En saglıklısı hic dusmemesı dedı doktor
Tanımadıgın bir doktora sor
Oylemiymis ya bu isin ne cok ayrintisi varmis ya
Aynen öyleymıs kendılıgınden zamanla erimesi gerekıyormus dikişler tutarsa o işlem tutmuyormus
Anladim simdi erken duserse zaten bi sktni vardir mutalaka erkenden iylesmez okadar cunkuYanı dikişler düşmemeli
Kendılıgınden erimeliymıs
Anladim simdi erken duserse zaten bi sktni vardir mutalaka erkenden iylesmez okadar cunku
Kesin eriyosa o iplerin ozel eriyen ipler oldugunu biliyorumda bazisi erir bazsi dusebilir fln diyolardi ipe baktim zaten boyle misina ipi gibi o degil tabi kalin saglam biseye benziyoduAynen hatta insallah hiç düşmez ve o sekılde erir ozaman izde kalmısyormus
Çalışınca daha zor İnan ben işyerinde cok oturmamaya çalıştım ama mecbur da oturacaksın akşam eve gittiğimde ayaklarım agrıyordu cokKizlar siz ameliyatta bisey yok sonrasi onemli diyodunuz cok ama cok hakliymissiniz cok dikkat etmek gerekiyomus calisanlar nasil yaptiniz evde bile insan strese giriyo
Oturmaktan korkuyo insan Valla isiniz zor ya calisan icin Allah yardim etsin size ya gunler su gibi akip gecsin insallah hemenÇalışınca daha zor İnan ben işyerinde cok oturmamaya çalıştım ama mecbur da oturacaksın akşam eve gittiğimde ayaklarım agrıyordu cok
İnş cnm hayırlısıyla güzel geçer inş dua edelim bol bol hepimizeOturmaktan korkuyo insan Valla isiniz zor ya calisan icin Allah yardim etsin size ya gunler su gibi akip gecsin insallah hemen
İnsallah insallah hep dua etcem hepimiz icinİnş cnm hayırlısıyla güzel geçer inş dua edelim bol bol hepimize
Ben de aynı öyleydim yaa zor ama geçiyo inş dayanın sabırBen ısyerındeyım ve cok zorlanıyorum anlatamam sıze oturamıyorım ayakta dursam olmuyor pc basından ıs yapmam gerekıyor degsıık seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?