Dinledim cok dogru seyler soylemis aslinda bu durumdaki insanlarin pskolojisini dusuncelerini ruh halini guzel anlatmisCnm gokcen Erdoğan’ın İnstagram profilindeki YouTube linkine tıklayınca direk bir video açıyor kızlık zarının toplumdaki yeri diye gibi birsey yanlış hatırlamıyorsam bir bak bakalım bir de başka bir videoda diyor ki doktorunuz olmuş tutmuş dediyse ona İnanın başka birseye tekrar kontörle gerek yok ama sizin içiniz rahat etmıyor ben birkaç kez kontrol e gelicem derseniz de kapımız sonuna kdr acık gibi birseyler söylüyor
Ay insallah 10 gunu bi atlatsak canim10 gün gecerse inşallah hayırlısı ile
ben biara bu olayı cok düşünmüştüm kanlanma olayını sagol bizimle de paylaştığın içinMerak etmeyin kızlar herkes gibi siz de atlatacaksınız azıcık sabır özen o kadar söylediklerine göre diğer arkadaşların... doktorunuz da iyi olan doktorlardan rahat olun kızlar... başka bi doktor ile konuşmuştum kanlanma olayıyla ilgili illaki kanlanma olur kalıcı operasyon ile yoksa zaten kangren olur o parça demişti. Sakin olun... her şey güzel olacak
İnsallah canim ya tutusunda kanar diye dusunuyorum bende yeterki tutsun elimizden geldigince dikkat edip ozen gosteriyoruz ya zaten kanin gelicegi dokular kullaniliyomus o dokularda kanlaniyodur zatenMerak etmeyin kızlar herkes gibi siz de atlatacaksınız azıcık sabır özen o kadar söylediklerine göre diğer arkadaşların... doktorunuz da iyi olan doktorlardan rahat olun kızlar... başka bi doktor ile konuşmuştum kanlanma olayıyla ilgili illaki kanlanma olur kalıcı operasyon ile yoksa zaten kangren olur o parça demişti. Sakin olun... her şey güzel olacak
Mümkündür de saçma bence. Hadi öyle oldu sonrasında ne olacak anlamayacak mı adet olduğunukızlar ben birseyı cok merak ettım
bazı yorumlardada buna sahıt oldum
bazı kadınlar ılıskıyı adet gunune denk getırıyormus erkeklerde anlamısyormus
sizce bu mumkunmu?
Mümkündür de saçma bence. Hadi öyle oldu sonrasında ne olacak anlamayacak mı adet olduğunu
Olabilir canım ben rastlamadım da. Riskli bir şey bence.öylede cnm bazıları doktora gıdemıyor caresız ınsanlar ne yapsın böyle bırseyı yapan olmus sıtede ondan sordum
Biri boyle bisey yapmisti duymustum ben tanigdim biri halletti nasil hallettiyseOlabilir canım ben rastlamadım da. Riskli bir şey bence.
Bu dikislerin 3. Haftada eriyip kaybolmasi gerekmiyomu kislarr
Hayir canim o senin doktorun icin gecerlidir muhtemelen.. benimki 18. Gunumde düsmeye basladi 3 hafta bile olmadan ama gayet saglam su an tuttu. Bazilarinin 3. Günde bile dusuo oyle tutmadigina karar veremezsinBen onu baska bır doktora sordum cabuk dökülmesi tutmadıgı anlamına gelıyormus
En saglıklısı hic dusmemesı dedı doktor
Tanımadıgın bir doktora sor
Bu bence oranin yapisiyla alakalidir degilmi Herkesin ayni zamanda olcak diye bissy yok heraldeHayir canim o senin doktorun icin gecerlidir muhtemelen.. benimki 18. Gunumde düsmeye basladi 3 hafta bile olmadan ama gayet saglam su an tuttu. Bazilarinin 3. Günde bile dusuo oyle tutmadigina karar veremezsin
Hayir kizlar aklinizi karistirmayin evet bi kismi dusuo bi kismi eriyo öyle erimeyince iz kalir yok efendim erimeyip duserse tutmadi efsanelerden ibaret.. benim eridi de düstü de dusenlee zaten erimeye meyilli oluyo böyle yumusak. Yani her türlü tutacak o erken duserse de sakin olun panik yapmayin.. her doktorunki bir degil genel konusmamaliyiz.. turgay bey icin bunlar gecerli .Kesin eriyosa o iplerin ozel eriyen ipler oldugunu biliyorumda bazisi erir bazsi dusebilir fln diyolardi ipe baktim zaten boyle misina ipi gibi o degil tabi kalin saglam biseye benziyodu
Ben aglaya aglaya izledim o kadinin videolarini helal olsun dobra bi kadın.. butun kadinlar öyle olsa biz kendimize bunu yapmazdik..Kızlar güzel anlatmış bir izleyin derim ama beni biraz duygulandırdı
Aynen kiminin 20 üstü günde dusmustu dikisleri bunda kotu bisey yok.. iz falan da kalmadi bende su an hatta yaptrcaksaniz dugunden 3 ay önce ideal bence tam izler gidip butunlesio o bolge..Bu bence oranin yapisiyla alakalidir degilmi Herkesin ayni zamanda olcak diye bissy yok heralde
Anladim canim aciklamalarin icjn sagol kafamizdaki deli sorulara cevap oluyor ya valla cok sagolHayir kizlar aklinizi karistirmayin evet bi kismi dusuo bi kismi eriyo öyle erimeyince iz kalir yok efendim erimeyip duserse tutmadi efsanelerden ibaret.. benim eridi de düstü de dusenlee zaten erimeye meyilli oluyo böyle yumusak. Yani her türlü tutacak o erken duserse de sakin olun panik yapmayin.. her doktorunki bir degil genel konusmamaliyiz.. turgay bey icin bunlar gecerli .
Ben aglaya aglaya izledim o kadinin videolarini helal olsun dobra bi kadın.. butun kadinlar öyle olsa biz kendimize bunu yapmazdik..
Ya zaten yaptirmak isteyen gitsin yaptirsin arada kisa bi zaman birakmasin bunun sitresini yasamayin seninki artik tamamen tamamdirAynen kiminin 20 üstü günde dusmustu dikisleri bunda kotu bisey yok.. iz falan da kalmadi bende su an hatta yaptrcaksaniz dugunden 3 ay önce ideal bence tam izler gidip butunlesio o bolge..
Rica ederim canim her kafadan bi ses cikinca ister istemez yazmak istiyorum bosuna korkutuolar sizi. Beni de az korkutmadilar ilk zamanlar bos bos laflarla.Anladim canim aciklamalarin icjn sagol kafamizdaki deli sorulara cevap oluyor ya valla cok sagol
Ya insan ister istemez kafaya takiyo zorlu bi surec basarili olsun istiyo insan surekli katlanilcak bi cile degil bu bide canom olsun ben oluyim daha yeni yaptirdik tirsiyoruz herseyden evet birsuru kisininki tutmus insallah sende kurtulcaksin bu stresten artik bende heycanla bekliyorum seniRica ederim canim her kafadan bi ses cikinca ister istemez yazmak istiyorum bosuna korkutuolar sizi. Beni de az korkutmadilar ilk zamanlar bos bos laflarla.
Senin onunde sakarya maviminval cgtcgt var en az 3 kisi dhaa bilmedigimiz kimler insallah biraz zaman sonra bende olcam daha ne.. icini rahat tut bugun de gecti bile iste öyle boyle tutuo ben ne ters hareketler yaptgm halde tuttu yapisal bi sorun yoksa ki bence binde birdir o tutar
Aynen kiminin 20 üstü günde dusmustu dikisleri bunda kotu bisey yok.. iz falan da kalmadi bende su an hatta yaptrcaksaniz dugunden 3 ay önce ideal bence tam izler gidip butunlesio o bolge..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?