evet kızlar hiç korkmayın stres yapmayın bunu ben söylüyorum :)) hiç kolay degil biliyorum ama tutucak benimde bir tane bile dikiş görmedim diye yedim kendimi de bogazmanzarasınıda :)) ama tuttu cok şükür inşallah sizin içinde zaman su gibi akıp geçer dikkat ettiginiz sürece tutucak

Ay insallah canim bizede nasip olur insallah cürüdü yanlarim gecicek insallah tutusunda dayaniriz ya bogazmanzarasi cok cekiyor bizden

Cnm ne kusuru sacmalama birbirimize yardım etmekten güzel ne var istediğin zaman istediğini sor saçma bile olsa çünkü durup durup birsey geliyo buzamanda insanın aklına

Cnm ne kusuru sacmalama birbirimize yardım etmekten güzel ne var istediğin zaman istediğini sor saçma bile olsa çünkü durup durup birsey geliyo buzamanda insanın aklına
Sagol canim bazen cekiniyorum ama surekli bisey geliyo aklima sizde yasadiniz diye en iyi siz bilirsiniz neler yapilmasi gerektigini cok iyisiniz kizlar ya insallah sevdiginiz adamlarla evlenirsiniz mutlu bi yuvaniz olur tatli tatli bebisleriniz olur

amın cnm ınsallah

Kızlar kendımı bakire gıbı hısedıyorum:)
Gerci aslında sayılırım ılişki bıle yasamadan geldı bunlar basıma
ama nedense acayıp bır rahatlama var ama gercekten zaman gectıkce daha guzellesıyor butunlesıyor ız kalmıyor gıbı gelıyor bana

Nasil iliski yasamadan geldi basina toparliyodur iyce orasi kendini zamanla tabi

Ay insallah canim bizede nasip olur insallah cürüdü yanlarim gecicek insallah tutusunda dayaniriz ya bogazmanzarasi cok cekiyor bizden
Olurmu öyle sey canim oturdugum yerden sorularinizi cevapliyorum bildigim kadariyla yardim edebiliosam ne mutlu..

kızlar ben hep dar kot gıyınıyorum bırsey olurmu hıc bol bırseyım yok yaa bırde suanda sızlama acı falan yok bırsey olmamıştır degılmı olanlar cok soru souyordu onları sımdı daha ıyı anlıyorum cunku herseyden bırsey oldumu dıye korkuyoruz amelıyat olup sureklı açıp bakma ıstegı suanda bende de başladı kızlar ama kendımı tutuyorum bakmıyorum bakmıcamda ınsaallah

Sakın bakma bide acı sızı olmaması cok normal zaten abartilio öyle aman aman bi agri olmuyo.. bide dar giymesen daha iyi olur sürtünüyoya cünkü zarar vermesin ya da darsa bile ağ kısmı cok degmesin o bölgeye

yok canım bır buçuk ay dolsun ancak o sekılde baktırırım dar pantolunun ag kısmını aşağıya ındırıyorumm cok yukarı cekmıyorum evde de hemen bol pıjama gıyınıp ıc camısırımı cıkartıyorum

Kizlar benim sizim bugun cok yok oyle arada oluyo bi sizi batma hic bisey yapmadan durduk yere bisey olurmu ya ben yan oturup yatmaktan kemiklerim agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…