Normal cnm durup dururken iğne deyer gibi oluyo ansızınKizlar benim sizim bugun cok yok oyle arada oluyo bi sizi batma hic bisey yapmadan durduk yere bisey olurmu ya ben yan oturup yatmaktan kemiklerim agriyo
Canommm ben bisey hissetmiyorum fln dedi ben cok korktum ya benimde bugun gerginligim fln yok rahatim sadece solumda arada batma oluyo sag tarafim daha rahat bisey yok gibi ya durduk yere dikislere bisey olurmu oyleNormal cnm durup dururken iğne deyer gibi oluyo ansızın
Cok dayanilmiucak bi agri olmuyodu sizi oluyodu simdi oda yok agri kesicinin etkisi fln oluyo sanirim bugun benimde bisey yok oda insani korkutuyo biseymi oldu diyekızlar ilaç içiyorsanız onların etkisinden olmuyordur bence
Endişelenme cnm normal dediklerin durup dururken de birsey olmaz zatenCanommm ben bisey hissetmiyorum fln dedi ben cok korktum ya benimde bugun gerginligim fln yok rahatim sadece solumda arada batma oluyo sag tarafim daha rahat bisey yok gibi ya durduk yere dikislere bisey olurmu oyle
Allah herkesi bu durumda kurtarsın inş dualarımız hepimizle kolayca atlatırsın inşKizlarrrr bana dua edin ben de 24 aralikta yaptiriyorum turgay beye
Sagolll canim cok korkuyorum ben bazen oda oyle yazinca ruhumu teslim ediyorum sandimEndişelenme cnm normal dediklerin durup dururken de birsey olmaz zaten
Aaaa hadi bir kisi daha kurtulcak inalah simdiden gecmis olsun Allah yardimcin olsun insallah iyi olcak canimKizlarrrr bana dua edin ben de 24 aralikta yaptiriyorum turgay beye
Amin insallah hepmizin dilegi bu canimInsallah hepimiz kurtulacagiz ve hepimizin musmutlu evlilikleri olacak
Kizlar benim sizim bugun cok yok oyle arada oluyo bi sizi batma hic bisey yapmadan durduk yere bisey olurmu ya ben yan oturup yatmaktan kemiklerim agriyo
kızlar ilaç içiyorsanız onların etkisinden olmuyordur bence
Bisey olmaz ben hic ilac icmiyodum ama ona ragmen hic agrim olmuodu arada bi azcik batma oluyodu mutlaka herkeste olur ama agri esigiyle alakali ben cok dayanikliyim o konuda hic hissetmiyorum lazere giderken de en yuksek dereceden atiolardi yani bu bünye meselesi durup dururken bisey olmaz basladimi evhamlar :) dusunme kendi kendine N Nelizz hicbisey olmaz ben neler yaptim hatta kac kere acidi yani öyle kolay kolay bozulmaz o masallah sagolsun doktor bey öyle bir dikmiskiCanommm ben bisey hissetmiyorum fln dedi ben cok korktum ya benimde bugun gerginligim fln yok rahatim sadece solumda arada batma oluyo sag tarafim daha rahat bisey yok gibi ya durduk yere dikislere bisey olurmu oyle
Kız yanlis anlama da güldürdün beni sakin ol :)) benim ilk zmanlarim aklima geldikce kendime de guluyorum bi süre sonra butun telasinin bosuna oldugunu anlicaksinSagolll canim cok korkuyorum ben bazen oda oyle yazinca ruhumu teslim ediyorum sandim
seninde masallahin varmis valla dayanikliymissin hep oyle olursun insallah canim him normal o zaman su an yasadigimiz basladi evhamlar ya allahim sen bizim aklimiza sahip cik yardim et ya bende oyle diyorum saglam dikmistir durduk yere bisey olmaz heralde sonucta onemli bisey saglam dikiliyodur heralde diyorumBisey olmaz ben hic ilac icmiyodum ama ona ragmen hic agrim olmuodu arada bi azcik batma oluyodu mutlaka herkeste olur ama agri esigiyle alakali ben cok dayanikliyim o konuda hic hissetmiyorum lazere giderken de en yuksek dereceden atiolardi yani bu bünye meselesi durup dururken bisey olmaz basladimi evhamlar :) dusunme kendi kendine N Nelizz hicbisey olmaz ben neler yaptim hatta kac kere acidi yani öyle kolay kolay bozulmaz o masallah sagolsun doktor bey öyle bir dikmiski
Arada bi bana da dua edin kizlar ya hem kosturmaca hazirliklar hem gunluk hayatin sikintilari hem bu konu cok stresliyim bu ara.. hatta bu konuyu dusuncek vaktim olmuo o yogunluktan valla bunaldim artik sinirlerim bozuldu evde kendi kendime biseylere sinirlenip duruyorum dusununce dikim hicbiseymis keske tek derdim o olsaymis yani su an o kadar kolay gelioki hersey
Gül canim bende kendi halime gülsemmi aglasammi bilemiyorumKız yanlis anlama da güldürdün beni sakin ol :)) benim ilk zmanlarim aklima geldikce kendime de guluyorum bi süre sonra butun telasinin bosuna oldugunu anlicaksin
Cnm etmez miyiz ediyoruz tabi herkes için ediyoruz Allah gönlüne göre versin inşBisey olmaz ben hic ilac icmiyodum ama ona ragmen hic agrim olmuodu arada bi azcik batma oluyodu mutlaka herkeste olur ama agri esigiyle alakali ben cok dayanikliyim o konuda hic hissetmiyorum lazere giderken de en yuksek dereceden atiolardi yani bu bünye meselesi durup dururken bisey olmaz basladimi evhamlar :) dusunme kendi kendine N Nelizz hicbisey olmaz ben neler yaptim hatta kac kere acidi yani öyle kolay kolay bozulmaz o masallah sagolsun doktor bey öyle bir dikmiski
Arada bi bana da dua edin kizlar ya hem kosturmaca hazirliklar hem gunluk hayatin sikintilari hem bu konu cok stresliyim bu ara.. hatta bu konuyu dusuncek vaktim olmuo o yogunluktan valla bunaldim artik sinirlerim bozuldu evde kendi kendime biseylere sinirlenip duruyorum dusununce dikim hicbiseymis keske tek derdim o olsaymis yani su an o kadar kolay gelioki hersey
Canommm ben bisey hissetmiyorum fln dedi ben cok korktum ya benimde bugun gerginligim fln yok rahatim sadece solumda arada batma oluyo sag tarafim daha rahat bisey yok gibi ya durduk yere dikislere bisey olurmu oyle
Korktum bi an panik oldum ya insallah bi sorun cikmasin tutsun insalahhhhhhhCanım bende ılk gün haric hıc sızı olmadı 3 hafta dogru arada sızılar ve ınanılmaz kasıntılar oluyordu 1 ayda oda gecıyo böyle seyler düşünme ben rahatım insallah sorun cıkmazsa tutar yanı cok fazla panik yapıyorsun
Kizlarrrr bana dua edin ben de 24 aralikta yaptiriyorum turgay beye
Korktum bi an panik oldum ya insallah bi sorun cikmasin tutsun insalahhhhhhh
İnsallah cok dikkat ediyorumİnsallah tutar ya yanlıs hareket yapmadıgın sürece tutar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?