Canim oraya surekli yatmak bu stresi yasamak bu sureci beklemek okadar zorki tutsun insallah bi daha gerek olmasin

Kızlar birde benı düşünün bu olay basıma gelelı toplamda 3 ay oluyo ilk zamanlar cıdden cok kötüydü ama 2 haftaya yakın toparladım çünkü allahıma şükürler olsun caresi var
Toparlanın moralınızı yüksek tutunki cabuk gecsın zaman insallah ılkınde tutar hemen..
Kızlar pekmez yiyin bence bol bol kan yapsın
Cok daha hızlı tutar bence bende başlıcam

Hayatta iskembe yemem ve hic sevmem annem yapmis sirf faydasi olur diye yedim yani dusunun artik halimizi pekmez benimde aklima geldi kan yapar aslinda insallah tutar insallah baska ne isterizki

Kızlar bende ciddi ciddi labioplasti ameliyatı düşünüyorum gözüme baya itici gelıyo
Bu işi yapan en iyi doktoru nerden bulabılırım acaba estetık doktoru düşünüyorum bu sefer

Ama olumsuz sonuc alanda çokmuş ya bu ameliyat risklıymıs bende biraz arastırım

Kızlar bende ciddi ciddi labioplasti ameliyatı düşünüyorum gözüme baya itici gelıyo
Bu işi yapan en iyi doktoru nerden bulabılırım acaba estetık doktoru düşünüyorum bu sefer
Bu ameliyat estetige giriyo bence en iyi bi plastik cerrahi doktoru yapar diye dusunuyorum ama bu ameliyati izlemistim cok zor biseye bebziyo

Canım kızlık amelıyatından sonra zaten zor bır süreç gecıyoruzw onun Nasıl ustesınden geleceksın

Canım 5-6 aydan önce düşünmüyorum zaten ama ciddi çirkin yanı annemın hıc öyle degıl üstelık bembeyaz tenlıyım orası neden öyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…