Hic kendinizi boyle bi sıkıntıya sokmayinOlumsuzluklar az uz değil bence :/
Renginimi koyu tam neden rahatsizssin
O sarkma sanirim yapisal olabiliyomus kilo alip vermeylede alakali oluyomus ille cok bi cinsel hayati olmasi gerekmiyo bazi kisiler oluyo normal doguma ragmen hic sarkmalari olmuyo yapiyla alakali heralde yaSarkmıs olan kısım koyu renklı
Yok cınsel hayatımda olmadıkı
Ama suan düşünmüyorum tabıkı belkı ilerde
Bende onu diycektim cinsel hayatla ilgili olsa onlarinkine niye bisey olmuyo diyeYapıyla ilgili imiş evet genel olarak... kilo alıp verme de etkiliyor nedenlere bayağı baktım ben de... cinsel hayat ile ilgisi yokmuş bir yerde okumuştum öyle olsa erkeklerin süner vs demişler :/ vallahi bıktım şu erkeklerin ne düşündüğünden de ne düşüneceğinden de ...
İğneden bile korkuyorum ben yaptıramam bence zaten o kadar acıya dayanıp... bi de cidden netten bakıyorum operasyon sonrası bile güzel değil ki :) sanırım çirkin bir organ ve bunu böyle kabul etmek gerekiyor...Bende onu diycektim cinsel hayatla ilgili olsa onlarinkine niye bisey olmuyo diyeaman bosverin ya begenirlermi begenmezlermi kulp takarlarmi kendilerine baksinlar bi once onlar ya
İğneden bile korkuyorum ben yaptıramam bence zaten o kadar acıya dayanıp... bi de cidden netten bakıyorum operasyon sonrası bile güzel değil ki :) sanırım çirkin bir organ ve bunu böyle kabul etmek gerekiyor...
Zordur ya adam kesiyodu resmen oralari ayy cok zor kizlar caniniza yazik ya ya iste bazi insanlarin dogalinda guzel oluyo bebeklerinki gibi yapcak bisey yok operasyon sonrasi resim hic gormedim amaİğneden bile korkuyorum ben yaptıramam bence zaten o kadar acıya dayanıp... bi de cidden netten bakıyorum operasyon sonrası bile güzel değil ki :) sanırım çirkin bir organ ve bunu böyle kabul etmek gerekiyor...
Ya iste yapiyla alakali canim ya bazilarininkide dedigim gibi bembeyaz puruzssuz fln oluyo keske hepimzinki oyle olsaydiAhahaha aynen kız çirkin
Ama kılo alıp verme olayı dogru ben cok kilo aldım ve verdım ondan kaynaklı bence
Ana annemınkı cok güzel kızlar ya sırf merakımdan baktım kadın 50 yasında 3 cocuk annesı bembeyaz birde cok estetık ama doğal
İste
Bizimki de böyle napalım artık kader deyip susmamız lazım galibaYa iste yapiyla alakali canim ya bazilarininkide dedigim gibi bembeyaz puruzssuz fln oluyo keske hepimzinki oyle olsaydi
Aynen oyle cokta onemli degil yaBizimki de böyle napalım artık kader deyip susmamız lazım galiba
:) psikolojik hep bence yaaa her konuda mükemmel olmak zorunda değiliz. Ben biraz çekiştirdiğim için oldu ama napayım oldu bi kere... psikolojik kabul ettiğimde umrumda olmayacak benceAynen oyle cokta onemli degil ya
İnsan bazen neye kafayi takicagini sasiriyo ya gercekten onemli bisey degil hic kafanizda takmayin zaten aynen umrunda da olmasin canim zaten:) psikolojik hep bence yaaa her konuda mükemmel olmak zorunda değiliz. Ben biraz çekiştirdiğim için oldu ama napayım oldu bi kere... psikolojik kabul ettiğimde umrumda olmayacak bence
Valla bu kizlar cok cesurlarKızlar yaptirmayin labioplasty ya his duyusu kaybi fln oluomus bide sonra onunla ugras omür boyu esinle mutlu olamicaksin bu kotu bisey degilmi?
Bide evlenene kadar bekleyin baktiniz esinizin de hosuna gitmio o zaman beraber dusunursunuz onun cok agir bi ameliyat oldugunu duusnuyorum agrisi sizisi da bu hymenoplasty ye fln benzemio.. degmez bence yapmayin bende memnun degilim kendimden nisanlim da bilio ama sacmalama ne ameliyati o bu dio dikkat bile etmemis o mesela. Yani tamam cirkindir benim de öyle ama o bolgenin en guzeli bile bana cirkin gelioki zaten.. hicbi erkek bziim gbi dusunmez emin olun zaten seven insan da bu meselleer icin uzmez.. kendimiz de mutlu olalim bosverin dert aramayin artik kendinize..
Haklısın kesinlikle canım... his kaybı zaten hafife alınır bir durum değil bir de zaten işlem sonrası da hiç doğal değil bence şekli de daha iyi olmuyor :/ yani Ben öyle gözlemledim... oraya da bakmamak en doğrusu galiba baktıkça olur olmadık şeyler düşünüyor insanKızlar yaptirmayin labioplasty ya his duyusu kaybi fln oluomus bide sonra onunla ugras omür boyu esinle mutlu olamicaksin bu kotu bisey degilmi?
Bide evlenene kadar bekleyin baktiniz esinizin de hosuna gitmio o zaman beraber dusunursunuz onun cok agir bi ameliyat oldugunu duusnuyorum agrisi sizisi da bu hymenoplasty ye fln benzemio.. degmez bence yapmayin bende memnun degilim kendimden nisanlim da bilio ama sacmalama ne ameliyati o bu dio dikkat bile etmemis o mesela. Yani tamam cirkindir benim de öyle ama o bolgenin en guzeli bile bana cirkin gelioki zaten.. hicbi erkek bziim gbi dusunmez emin olun zaten seven insan da bu meselleer icin uzmez.. kendimiz de mutlu olalim bosverin dert aramayin artik kendinize..
Benim yok sayenizde :) daha iyiyim psikolojik çok şükür ya.. zaten hymenoplasty bile korkutuyor beni labioplasty e hiç dayanamam benceValla bu kizlar cok cesurlardogru soyluyosun seven adam sekline rengine bakmaz zaten ya hic cekilcek bi cile degil bu yani dogru soyluyosun oturun oturdugunuz yerde canınıza kastinizmi var
Daha da iyi olursun insallahBenim yok sayenizde :) daha iyiyim psikolojik çok şükür ya.. zaten hymenoplasty bile korkutuyor beni labioplasty e hiç dayanamam bence
İyi bari o korkunç olmasın da gerisi artık yapacak bir şey yok olanlar oldu :)Daha da iyi olursun insallahHymenoplastyden korkma bence cunku ben cok korkuyodum ama hic korkulcak bisey olmadigini gordum herkes demisti korkma korkulcak bisey degil diye oyleymis gercekten labioplasty ama gercekten zor bisey ya meraktan bakiyim dedim sonrasi daha zordur heralde onun ya bide ne gerek var
Yok Degil canim korkma hicİyi bari o korkunç olmasın da gerisi artık yapacak bir şey yok olanlar oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?