İğne acısı nasıldı peki :) işlem sırası ve sonrası bariz bi ağrı acı yok değil miYok Degil canim korkma hic
Ben igneden korkan biriyim ürküyorum ilk yaptigi igne bi batma hissediyosun sadece batirirken inan dayanilmiycak bisey degil son iki igneyi hissetmedim zaten ben bi tane yapildi sandim uc taneymis aslinda bi tanede kalcadan yapiyolar onuda hissetmedim ben hic elden ele degisiyo diyolar ya bazisinin eli hafif oluyo diye eli hafif doktorun gercekten bide uzunda surmedi artik yapa yapa alismis sanirim sonrasindada gercekten agri yok adet sancisi kadar bile bi agri olmadi sadece bi sizlama orda batma ve gerginlik hissi oluyo agrili acili bisey degil islemden hic korkma hatta burda kizlar bana diyodu dedim acaba ben korkmiyim diyemi diyolar diye ama haklilarmisİğne acısı nasıldı peki :) işlem sırası ve sonrası bariz bi ağrı acı yok değil mi
Arkadaşlar labioplasti korkulacak bir sey degil gercekten. Vajinoplasti icin kadin dogumcu dusunulebilir ama labioplastiyi plastik cerrah yapmali diye dusunuyorum ben. Ben yaptirdim, daha dikislerim bile dusmedi ama kesinlikle eski halinden guzel su an. Belli bile degil islem yapildigi minik dikis izleri disinda
Bisey hissetmemekte kotu biseyKızlar korktum gerek yok riske atmaya bende cok cekıstırmıstım eskıden ondan oldu ama koktum hıs kaybı falan olur allah korusun
Sakin ol canım diğerleri için nasıl olumlu olduysa senin için de olumlu olacak ve dua edeceğiz senin için her şey Allah’ın izniyle olumlu olacak... kurtuluşuna az kaldııı böyle düşün tamamen iyi olacağına inan... Rabbim yardımcı olacakKızlar benim son bikac günum cok heyecanliyim cikamiyorum surdan ama cok dusunmuyorum da cunku tamamen olumlu olcak gbi endeksledim beynimi.. insallah bi aksilik cıkmaz ya. Kontrole tekrar gidesim de zerre yok gitmicem galiba yeter artik nolcaksa olsun ya simdi eskisi kadar ödüm kopmuo kanamazsa die nedense tam olarak tukenmislik bu oluyo galiba. Turgay beye cidden guvendim insallah buraya gelip aldigi para helal olsun yazmak nasip olur tuhaf duygular icindeyim
Guzel olcak olmamasi icinde sebep yok zaten hersey yolunda gitti yine oyle olcak canim aklina kotu hic bisey getirme guzel dusun sıkıntısız gecicek buna inan canimKızlar benim son bikac günum cok heyecanliyim cikamiyorum surdan ama cok dusunmuyorum da cunku tamamen olumlu olcak gbi endeksledim beynimi.. insallah bi aksilik cıkmaz ya. Kontrole tekrar gidesim de zerre yok gitmicem galiba yeter artik nolcaksa olsun ya simdi eskisi kadar ödüm kopmuo kanamazsa die nedense tam olarak tukenmislik bu oluyo galiba. Turgay beye cidden guvendim insallah buraya gelip aldigi para helal olsun yazmak nasip olur tuhaf duygular icindeyim
Kızlar benim son bikac günum cok heyecanliyim cikamiyorum surdan ama cok dusunmuyorum da cunku tamamen olumlu olcak gbi endeksledim beynimi.. insallah bi aksilik cıkmaz ya. Kontrole tekrar gidesim de zerre yok gitmicem galiba yeter artik nolcaksa olsun ya simdi eskisi kadar ödüm kopmuo kanamazsa die nedense tam olarak tukenmislik bu oluyo galiba. Turgay beye cidden guvendim insallah buraya gelip aldigi para helal olsun yazmak nasip olur tuhaf duygular icindeyim
Canım ınsalah guzel haberlerını beklıyoruz senınde olacak ınsalalhKızlar benim son bikac günum cok heyecanliyim cikamiyorum surdan ama cok dusunmuyorum da cunku tamamen olumlu olcak gbi endeksledim beynimi.. insallah bi aksilik cıkmaz ya. Kontrole tekrar gidesim de zerre yok gitmicem galiba yeter artik nolcaksa olsun ya simdi eskisi kadar ödüm kopmuo kanamazsa die nedense tam olarak tukenmislik bu oluyo galiba. Turgay beye cidden guvendim insallah buraya gelip aldigi para helal olsun yazmak nasip olur tuhaf duygular icindeyim
Canım ınsalah guzel haberlerını beklıyoruz senınde olacak ınsalalh
Dogru söylüyorsunw erkeklere güven olmaz ama duğünde stresı kalmaz en azındanKız erkeklere güven olmaz bence evlılıği beklesın
Ya terk ederse sonra
Dogru
Dogru söylüyorsunw erkeklere güven olmaz ama duğünde stresı kalmaz en azından
Dogru soyluyorsun erkekler soğuyor yaaDoktor kanayacak dedıyse sorun cıkmaz ama kendi bılır tabı ama nişanlıyken cok riskli erkekler soğuyor
Dogru soyluyorsun erkekler soğuyor yaa
Oha gercektenmı ınanmıyorum yaa allah onun cezasını versınBenım arkadaşım düğüne 15 gün kala ayrıldı
Üstelık resmı nıkahı vardı
Ne bılım bu zamanda kımseye guvenılmez en iyisi gerdekte :)
Guven olmaz erkeklere aynenCanım nişanlın sonra terk ederse ne olacak? Erkeklere güven olmaz biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?