Oha gercektenmı ınanmıyorum yaa allah onun cezasını versın

Tatlım hemde kim olduğunu söylım benım eskı nısanlım bunu yaptı
Bizim nikaha 15 gün kala bitti
Sonra bu kızla nikah yaptı onunda düğüne 15 kala bitti
Sonra kız bana yazdı arkadas olduk
Demem o ki gerdege gırmeden bu işi yapmamak en mantıklısı nişan falan hic önemlı degıl nikah bile olmaz bence en garantısı düğün

Erkeklere guven olmaz ama hepside bir olmaz herkes ayni seyi yapicak diye biseyde yok gercekten seven adam oyle bisey yapmaz

Canım söyle bir gercek varkı erkekler o iş olunca hevesı kacıyo örnek ben
Nişan falan boş nıkah bile garantı degıl
Evlenen cok nadir cok

Sen ne yaptin san boyle bisey yapinca

Bu son olan benım nişanlım degıldı gece gündüz evlenelım diyordu o kadar üstüme titriyordu baska sehırden gelıp gıdıyordu
Bu olay olunca evlenelım dedım tabıkı
Evlenmem demedı ama bir soguk davranıyo bir ilgisiz dedım bundan bir cacık olmaz istedıgını yapalım dedı ister dıktırelım ıster evlenelım ama caresı varsa yapalım yanı hıc birsekılde hevesı kalmadı

Sen ne yaptin san boyle bisey yapinca

İstesem onu cok rahat sekılde evlılıge ıkna ederım bütün whatsap yazısmaları mesajları hersey duruyo evlenelım beraber olsakta sen eşimsin aılenle tanısıcam ben bunları savcılığa versem ya hapse gırıcek ya evlenıcek ama ben yapmadım
Hem sogudum ondan o olay olunca zorlamayla oldu çünkü
Hemde bunla evlensem ne olacak 2 gün sonra bosanıcam kendımı rezil ettıgımle kalıcam
Kımsey bekaret yüzünden evlenmez hatta sogurlar bıle

Kızlar ben duşa gırecem birazdan nasıl yapcam bılmıyorum korkuyırumdaw su gıttıkce birşey olurmu dıye

Himmm diktirde evlenmek zorunda kalmayalim der gibi gerizekalilar ya madem o sorumlulugu alamiycaksiniz sahip cikin bi yerinize yani iradesiz insanlar ya

Kızlar ben duşa gırecem birazdan nasıl yapcam bılmıyorum korkuyırumdaw su gıttıkce birşey olurmu dıye
Canim ayakta yapcaksin oraya sabun veya baska bisey surmuyceksin sampuanin akmasindan bisey olmaz demisti orayi ozellikle yikama oraya su gidicek zaten bide ilik su sicak su olmuycak

Himmm diktirde evlenmek zorunda kalmayalim der gibi gerizekalilar ya madem o sorumlulugu alamiycaksiniz sahip cikin bi yerinize yani iradesiz insanlar ya

Allaha havale edıyorum cidden ama suc benım ona güvendım sevısme durumu asla olmamalıydı
Emınım ayrılmazdı benden bende suc cok evlenmeden sevısme öpüsme bıle olmamalı

Canım nişanlın sonra terk ederse ne olacak? Erkeklere güven olmaz biliyorsun

Dogru

Dogru söylüyorsunw erkeklere güven olmaz ama duğünde stresı kalmaz en azından
kızlar benim resmi nikahım olcak sonra bi yerlere gitcez küçük bi balayı gibi o zaman yaşıcam yaşamamı diosunuz ya aklım karıştı şimdi düğün tayin meselelerinden dolayı yazın olcak nikah erken. ama sonuçta eşim olmuş oluo yine de bırakır mı ya ne saçma şey bu hepsinin Allah belasını versin.. hevesi kaçmak nedir yani..

Valla bu erkekler ne istiyo ben anlamadim yapsan yapmasaydin derler yapmasan yapmadin napiyim baskasina gittim derler iki sekilde de soguyo bunlar usandim valla herseyden ya

Canım emın ol senın kanama garantı
Ben gördüm cok kapalıydı kanamama gibi ımkanı yok bir kere hata yaptık yıne bırakırsa düğün olmadan? Bir daha dıkılme sansıda zor bana kalırsa bekle su korkudanda vazgec kanama olayın garanti senın

Benım arkadaşım düğüne 15 gün kala ayrıldı
Üstelık resmı nıkahı vardı
Ne bılım bu zamanda kımseye guvenılmez en iyisi gerdekte :)
off şimdi benim de aklımda soru işareti kaldı.. e iyi de resmi nikah olduktan sonra zaten boşanmış olmuyo musun bırakırsa yani zarlık bi mesele olmuoki? yapmıyımmı kızlar ya gerçi şu saatten sonra dururmu bilmiorum deneriz demiştim çok istio die..

Valla bu erkekler ne istiyo ben anlamadim yapsan yapmasaydin derler yapmasan yapmadin napiyim baskasina gittim derler iki sekilde de soguyo bunlar usandim valla herseyden ya
Allahın cezaları gram adamlık yok ya yapmasan kezban derler yapsan ka... sinirlerim bozuldu artık ne biçim mahluk bunlar ya. oh ne güzel keyiflerine göre şekil değiştiriyoruz resmen varmı böyle bişey ya. şeytan dio at nişanı fln ne halt yerse yesin hepsinden nefret ediyorum artık.

Valla cnm yapmayınca ayrılmıyorlar seven adam beklıyo ayrılanın niyetı bellı zaten
En guzel evlenmeden cinsellık olmaması
Birdaha asla allah korusun

kanamadan değil de senin söylediklerinden korktum bırakırsa fln die.. ama şimdi nikahlı olunca o tatilde mutlaka sürtnme fln olcak sen benm artık eşimsin dicek kızcak belki yani nereye kadar uzak tutabilirimki. sürtünme de zarar verirmi bilmiyorum mavininkine bişey olmamıstı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…