Canim sonucta nisanlini en iyi sen tanirsin herkeste bir olcak degil ya o yapti diye hepsi yapicak degil bunu yasayip sevgilisine daha cok baglanan sahiplenen insanlar gordum ben hele hic uzatmdan evlenen cok yakin arkadaslarim bile oldu genel dusunmemek lazim adam seni gercekten seviyosa boyle bisey yaptiktan sonra tamamen onun olmussun birakmaz yani ben boyle dusunuyorum valla bazilarinin hevesi kacmiyo bas taci yapiyolar gordum yani hatta ne sansli kizlae var demistim

Onları yap cnm eşin olmus hersey yapın ama bekaretini almasın yoksa hevesı kaçar
Bu söyledıklerım birebir yasandı bu sekılde olanda cok yanı
Herseyı yapın ama ilişkiye gırme bence

Kiz Sabah sabah hepimizi mahvettin cok sagol canim nasil ya bi daha dikilmiyomu ay benim daha once tutmadi dendi ama diktiler allahim kafayi yiycem ben bu gidisle ya

benm de çok var cevremde 10 sene sevgililik yaşayıp evlenen ama bizimki zaten resmi nikahlı olcak. off bilmiyorum artık neyse isterse yaparım o saatten sonra iş resmiyete dökülmüş oluo herkes aileler işin içinde öyle bi iğrençlik yaparsa kendi bilir artık napim

Cnm Allah kimsenin başına vermesin tabiki olmuyo mu oluyo ki Deryadeniz anlattı ama herkese de boyle olacak diye birsey yok karşındaki kişiyi sen tanıyorsun sen biliyorsun herseyinizi ilişkinizi gelin ata binmiş ya nasip demişler hep ama en doğru kararı yine sen kendin verirsin bence Ben de hep evlilikten sonra olsun derim kendimce neler çektik çünkü nolur nolmaz diye ama yine de bu durumdan bian önce kurtulmak için degil kendinize güveniyorsan birlikte ol eger olacaksan da

Cnm özellikle oranı yıkama arada su gidiyor zaten duş jeli ve şampuan gitmemesine dikkat et çıkınca da hemen kurula giden Sudan da birsey olmaz
Ayakta yapacagımıZdan dolayı suyla bırlıkte sampuan akıp asagıya dogru gıdecek canım ben bacaklarımı acmıyacagım ıkı kere kafamı ayakta Şampuanlayım cıkıyım dıyorum

Onları yap cnm eşin olmus hersey yapın ama bekaretini almasın yoksa hevesı kaçar
Bu söyledıklerım birebir yasandı bu sekılde olanda cok yanı
Herseyı yapın ama ilişkiye gırme bence
haydaa kararsız kaldım şimdi gün sayıyodum ne gzüel yaa mantıklı bi şekilde oturup bi düşüneyim bakim .
Kiz Sabah sabah hepimizi mahvettin cok sagol canim nasil ya bi daha dikilmiyomu ay benim daha once tutmadi dendi ama diktiler allahim kafayi yiycem ben bu gidisle ya
N Nelizz güldürme beni ya harbiden yani deryadeniz-99 ne güzel dağıttın öyle hepimizi birden bire :)) valla ben en son gün sayıyodum şimdi vazgeçme aşamasındayım naptın böyle

Kiz oyle deme senin nisanlinda oyle olcak degil canim ya insanlad dugunden hemen sonra bile evleniyolar bu islerin garantisi yokki bu adam seni seviyomu gercekten seviyosa vazgecmez ya

Ayakta yapacagımıZdan dolayı suyla bırlıkte sampuan akıp asagıya dogru gıdecek canım ben bacaklarımı acmıyacagım ıkı kere kafamı ayakta Şampuanlayım cıkıyım dıyorum
suyla akan şampuandan bişey olmaz orana direkt sbaun sürme yeterli

Canım senın amelıyat olma anını ben gördüm bılıyorsun çokta guzel dıktı en son halınıde gordım sımdı ıyılesme surecındeyız tutacak ınsalalh bak 4. Gunumuzdeyız

Canım benımkı sımdı dıkıldı düşünsene tekrar yırtılacak? Bılmıyorum bır daha nasıl dıkılır? Sızınkı farklı ama tutmus olanlar tekrar yırtılacak adam nereyı dıkecek düşünsene doktoruma gıdıp tekrar dıkrıceö desem? Utancımdan ölürüm

evet canım evet hayat bu ihtimaller hep her zaman var olcak da.. bilemiyorum valla bi düşüncem adam akıllı ne anlıolarsa böyle hevesmiş pabucumun hevesi

Kiz oyle deme senin nisanlinda oyle olcak degil canim ya insanlad dugunden hemen sonra bile evleniyolar bu islerin garantisi yokki bu adam seni seviyomu gercekten seviyosa vazgecmez ya
canım sevio evet hatta benden çok o istio evlenelim çoluk çocuğa karışalım düşünüyorum bırakmaz gbi gelio evli arkadaslarına gıptayla bakıo hep çünkü.. düğüne kadar beklesem de sürtünmeyle fln bzulursa o daha kötü olcak

zaten yırtılan yeri dikmioki yeni doku kaldırıp dikio diker yani kendi doktorum adına konusuyorum sansım düşermi dedim yoo nie düşsünki dedi bana taa diktrdiğim gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…