- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
canım sevio evet hatta benden çok o istio evlenelim çoluk çocuğa karışalım düşünüyorum bırakmaz gbi gelio evli arkadaslarına gıptayla bakıo hep çünkü.. düğüne kadar beklesem de sürtünmeyle fln bzulursa o daha kötü olcak
Oyle bissy yapmaya cesaret edemez sonucta artik karisi olcaksin canim daha neyin sogumasi olcak adam evlenmis olcak sevgiliyken tamam belki soguma olur fln ama nikahtan sonrada ne sogumasi soguycak adam dugun gunu gerdek gecesinden sonrada sogur hadi hoppa ertesi gun bosnmak icin mahkemeye ay oyle ismi olur yabenm de çok var cevremde 10 sene sevgililik yaşayıp evlenen ama bizimki zaten resmi nikahlı olcak. off bilmiyorum artık neyse isterse yaparım o saatten sonra iş resmiyete dökülmüş oluo herkes aileler işin içinde öyle bi iğrençlik yaparsa kendi bilir artık napim
zaten yırtılan yeri dikmioki yeni doku kaldırıp dikio diker yani kendi doktorum adına konusuyorum sansım düşermi dedim yoo nie düşsünki dedi bana taa diktrdiğim gün..
Evet yeni doku kullaniliyomus kullanilan doku tutmazmis yeni doku yapiliyomus defalrca dikildigini bende duymustumzaten yırtılan yeri dikmioki yeni doku kaldırıp dikio diker yani kendi doktorum adına konusuyorum sansım düşermi dedim yoo nie düşsünki dedi bana taa diktrdiğim gün..
Bizde oyle yapalim o zaman yaBen ayakta iken kafamı hafif öne doğru eğip yıkamıştım cnm şampuan gitmesin diye
Oyle bissy yapmaya cesaret edemez sonucta artik karisi olcaksin canim daha neyin sogumasi olcak adam evlenmis olcak sevgiliyken tamam belki soguma olur fln ama nikahtan sonrada ne sogumasi soguycak adam dugun gunu gerdek gecesinden sonrada sogur hadi hoppa ertesi gun bosnmak icin mahkemeye ay oyle ismi olur ya
canm ona sordum pek tavsiye etmioruz küçük de olsa ihtimal var dedi.Sordun mu hiç cnm sürtünmeyle bozulur mu diye bir konuşsan Turgay beyin asistanı ileBogazmanzarasi
yok yani ben kendi doktorum için konusuyorum diğerleri hakkında bilgim yok hasar evet ama mesela şimdi benm tamamen iyileşti hasar kalmadıkiAma o dokular yırtılıyo bir hasar olmuyormu?
Burda bir kac kez diktiren birş vardı aklıma o geldı
Resmen bu sabah pskolojim daha coktu benim ya sen iyiki gordun baktin canim ya tutacak demi ya kurtulcaz insallah bu dertten insallah bugunu de atlatirizCanım senın amelıyat olma anını ben gördüm bılıyorsun çokta guzel dıktı en son halınıde gordım sımdı ıyılesme surecındeyız tutacak ınsalalh bak 4. Gunumuzdeyız
Canim biz doktorun ordayken sekreteri sey dedi biri daha once diktirmis biriyle beraber olmus tekrar dikime gelmis doktora soyluyoduAma o dokular yırtılıyo bir hasar olmuyormu?
şimdi şöyle d ebi durum var nikahlıyken ilişkiye grdkten sonra soğuyan adamdan hayır gelirmiki?? Allah korusun ama boşasın daha iyi değilmi zaten öyle iğrenç bi adamdan kurtulduğuma şükrederim.. ha yeni birimi çıktı ona da söylerim evlendim boşandım die açık açık. ben yapcam kızlar ya şu saatten sonra sabım kalmadı adam olmayan düğünden sonra da çolukla çocukla bırakır..Kız sen öyle san su siteyı bir oku derdım var kısmında
Neler oluyo neler sımdı beraber olup kanaması olacak bizde aaa kanama oldu diyip mutlu olucaz ama belkı adamın hevesı kacıcak nasılda yasadım dıye belkıde düğün olamadan ayrılcak ne bılım cok var böyle cevremdede oldu su forumdada cok okudum ama kendı bılır ben yınede uyarmak istedım
Birdaha dıkım tutarmı onuda allah bılır
Canim biz doktorun ordayken sekreteri sey dedi biri daha once diktirmis biriyle beraber olmus tekrar dikime gelmis doktora soyluyodu
Surtunmede bozulmasi daha kotu ya bisey olmadan ya bukadar hevesli adam niye biraksin seni canim ya keske her erkek cocuk hayali kursacanım sevio evet hatta benden çok o istio evlenelim çoluk çocuğa karışalım düşünüyorum bırakmaz gbi gelio evli arkadaslarına gıptayla bakıo hep çünkü.. düğüne kadar beklesem de sürtünmeyle fln bzulursa o daha kötü olcak
Rabbim o duruma düşürmesin bizi çok zor bi durum hepsi geçicek inşallah tek hatamız bu olsun Allahım affetsin.Canim biz doktorun ordayken sekreteri sey dedi biri daha once diktirmis biriyle beraber olmus tekrar dikime gelmis doktora soyluyodu
kesinlikle ama bizimki de utanc verici zatenAma cok utanc verıcı degılmj ya?
Daha once benim tutmadi gerizekali beyinsiz doktor yapamadi simdi yaptiginda doktor baska yerden doku aldi hemsiresiyle konusuyodu burdaki dokuyu ne hale getirmis dedi baska yerden doku kaldircam surdan kaldircam fln diyoduAma o dokular yırtılıyo bir hasar olmuyormu?
Aynen oyle nikahtan sonra soguyan adam hergun biriyle aldatir zaten sevgliyken tamam bu durum riskli ama nikahtan sone alacagimi aldim nasilsa diye kimse mahkemeye gitmez ayrilcak adam dugun gununden sondada soguyup ayrilabilirşimdi şöyle d ebi durum var nikahlıyken ilişkiye grdkten sonra soğuyan adamdan hayır gelirmiki?? Allah korusun ama boşasın daha iyi değilmi zaten öyle iğrenç bi adamdan kurtulduğuma şükrederim.. ha yeni birimi çıktı ona da söylerim evlendim boşandım die açık açık. ben yapcam kızlar ya şu saatten sonra sabım kalmadı adam olmayan düğünden sonra da çolukla çocukla bırakır..
Ya tabi insan utanir boyle bi durumdanAma cok utanc verıcı degılmj ya?
Amin canim allah bizi o duruma dusurmesin bi Daha bu son hatamiz son gunahimiz olsunRabbim o duruma düşürmesin bizi çok zor bi durum hepsi geçicek inşallah tek hatamız bu olsun Allahım affetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?