Sürtünmeyle falan bozulmaz cnm kan gelırse zaten anlar ama sorun olmaz düğünü beklesın beyaz gelınlıkle falan daha güzel :) zaten kanaman garanti senın

Oyle bissy yapmaya cesaret edemez sonucta artik karisi olcaksin canim daha neyin sogumasi olcak adam evlenmis olcak sevgiliyken tamam belki soguma olur fln ama nikahtan sonrada ne sogumasi soguycak adam dugun gunu gerdek gecesinden sonrada sogur hadi hoppa ertesi gun bosnmak icin mahkemeye ay oyle ismi olur ya

zaten yırtılan yeri dikmioki yeni doku kaldırıp dikio diker yani kendi doktorum adına konusuyorum sansım düşermi dedim yoo nie düşsünki dedi bana taa diktrdiğim gün..

Ama o dokular yırtılıyo bir hasar olmuyormu?
Burda bir kac kez diktiren birş vardı aklıma o geldı

zaten yırtılan yeri dikmioki yeni doku kaldırıp dikio diker yani kendi doktorum adına konusuyorum sansım düşermi dedim yoo nie düşsünki dedi bana taa diktrdiğim gün..
Evet yeni doku kullaniliyomus kullanilan doku tutmazmis yeni doku yapiliyomus defalrca dikildigini bende duymustum

Kız sen öyle san su siteyı bir oku derdım var kısmında
Neler oluyo neler sımdı beraber olup kanaması olacak bizde aaa kanama oldu diyip mutlu olucaz ama belkı adamın hevesı kacıcak nasılda yasadım dıye belkıde düğün olamadan ayrılcak ne bılım cok var böyle cevremdede oldu su forumdada cok okudum ama kendı bılır ben yınede uyarmak istedım
Birdaha dıkım tutarmı onuda allah bılır

Sordun mu hiç cnm sürtünmeyle bozulur mu diye bir konuşsan Turgay beyin asistanı ile Bogazmanzarasi
canm ona sordum pek tavsiye etmioruz küçük de olsa ihtimal var dedi.
maviminval vardıya turagy beyden kanaması olan onunla özelden baya bi konusmstm ben o yaşıodu sürtünme bişey olmadı demişti..

Canım senın amelıyat olma anını ben gördüm bılıyorsun çokta guzel dıktı en son halınıde gordım sımdı ıyılesme surecındeyız tutacak ınsalalh bak 4. Gunumuzdeyız
Resmen bu sabah pskolojim daha coktu benim ya sen iyiki gordun baktin canim ya tutacak demi ya kurtulcaz insallah bu dertten insallah bugunu de atlatiriz

şimdi şöyle d ebi durum var nikahlıyken ilişkiye grdkten sonra soğuyan adamdan hayır gelirmiki?? Allah korusun ama boşasın daha iyi değilmi zaten öyle iğrenç bi adamdan kurtulduğuma şükrederim.. ha yeni birimi çıktı ona da söylerim evlendim boşandım die açık açık. ben yapcam kızlar ya şu saatten sonra sabım kalmadı adam olmayan düğünden sonra da çolukla çocukla bırakır..

Surtunmede bozulmasi daha kotu ya bisey olmadan ya bukadar hevesli adam niye biraksin seni canim ya keske her erkek cocuk hayali kursa

Ama o dokular yırtılıyo bir hasar olmuyormu?
Burda bir kac kez diktiren birş vardı aklıma o geldı
Daha once benim tutmadi gerizekali beyinsiz doktor yapamadi simdi yaptiginda doktor baska yerden doku aldi hemsiresiyle konusuyodu burdaki dokuyu ne hale getirmis dedi baska yerden doku kaldircam surdan kaldircam fln diyodu

Aynen oyle nikahtan sonra soguyan adam hergun biriyle aldatir zaten sevgliyken tamam bu durum riskli ama nikahtan sone alacagimi aldim nasilsa diye kimse mahkemeye gitmez ayrilcak adam dugun gununden sondada soguyup ayrilabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…