- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
öylemi dedi benmkini yaparken hemşiresyle hunharca muhabbet ediodu bende düşündüğümü hatrlıyorum bi ara gözlerim doldu ağlasam farkederler mi acaba die ama tutmustum kendimi aksam eve gelene kadar ağlamadım. hayat ne tuhaf güçlü olmayı öyle bi öğretioki insanaDaha once benim tutmadi gerizekali beyinsiz doktor yapamadi simdi yaptiginda doktor baska yerden doku aldi hemsiresiyle konusuyodu burdaki dokuyu ne hale getirmis dedi baska yerden doku kaldircam surdan kaldircam fln diyodu
Evet acik acik dedi dokuyu ne hale getirmis dedi bende orda aglamamak icin cok zor tuttum kendimi aklima sey geldi aglasam iclerinde belki sey derler diye hem bunu yapmis hemde burda agliyo diye hersey geldi aklima evet guclu olmayi ogretiyo hayat insana ya bide allah insana guc veriyoda gercekten biseylere dayanma gucunu veriyoöylemi dedi benmkini yaparken hemşiresyle hunharca muhabbet ediodu bende düşündüğümü hatrlıyorum bi ara gözlerim doldu ağlasam farkederler mi acaba die ama tutmustum kendimi aksam eve gelene kadar ağlamadım. hayat ne tuhaf güçlü olmayı öyle bi öğretioki insana
Ay ne biliyim bu nasil heveski kaciyo hemen ya Bide adam evlensin diye beraber olup bide evlenen adamlar var al burdan yak hersey var yani canimKız sen öyle san su siteyı bir oku derdım var kısmında
Neler oluyo neler sımdı beraber olup kanaması olacak bizde aaa kanama oldu diyip mutlu olucaz ama belkı adamın hevesı kacıcak nasılda yasadım dıye belkıde düğün olamadan ayrılcak ne bılım cok var böyle cevremdede oldu su forumdada cok okudum ama kendı bılır ben yınede uyarmak istedım
Birdaha dıkım tutarmı onuda allah bılır
Surtunmede bozulmasi daha kotu ya bisey olmadan ya bukadar hevesli adam niye biraksin seni canim ya keske her erkek cocuk hayali kursa
yok canm içlerinden hiç öyle derler mi bi kere doktrlar istemese yapmazki bizim mağduriyetimizi bildikleri için bu işlemi yapıolar kimi doktor da etik değil die karşı cıkıo yapmıoki yapanlardan Allah bin kere razı olsun zatenEvet acik acik dedi dokuyu ne hale getirmis dedi bende orda aglamamak icin cok zor tuttum kendimi aklima sey geldi aglasam iclerinde belki sey derler diye hem bunu yapmis hemde burda agliyo diye hersey geldi aklima evet guclu olmayi ogretiyo hayat insana ya bide allah insana guc veriyoda gercekten biseylere dayanma gucunu veriyo
Allah kimsenin basina vermesin allah erkeklerin kalbine vijdan versin ne diyimKız bu bekatetımi bozan cocuk öyle çocuklara düşkünki bana sureklı fotoğraf atardı evlenelım cocugumuz olsun düzenımız olsun neler neler mesajlar sevıyorumlar o kadar mahsumduki ben yınede kendı kararı versın allah korusun kötü birsey olursa bızde hata olmasın kendısı karar verır zaten
Dogru yapanlardan allah bin kere razi olsun yoksa napcaktik biz mahvolurduk yayok canm içlerinden hiç öyle derler mi bi kere doktrlar istemese yapmazki bizim mağduriyetimizi bildikleri için bu işlemi yapıolar kimi doktor da etik değil die karşı cıkıo yapmıoki yapanlardan Allah bin kere razı olsun zaten
Canim yasadiklarin bayagi kotu seylermis nasil atlattin hemen kendini nasil toparladin hemen ben islem yaptirdim diye omrumun yarisi gitti ben ben olmaktan ciktim yani aynada kendimi taniyamiyorum benKız bu bekatetımi bozan cocuk öyle çocuklara düşkünki bana sureklı fotoğraf atardı evlenelım cocugumuz olsun düzenımız olsun neler neler mesajlar sevıyorumlar o kadar mahsumduki ben yınede kendı kararı versın allah korusun kötü birsey olursa bızde hata olmasın kendısı karar verır zaten
bilmiyorum artık kesinlikle sonuna kadar haklısın ama eşimle beraber olcam sonuçta bence bu yanlış değil. hayırlısı olsun herşeyin inşallah dedimya yapcak adam yapar.. benm öncekyle bi yıllık beraberlğimiz vardı onunla çok farklıydık mesela şimdi nişanlımla çok daha olgun ciddiyiz daha güzel bi ilişkim var bunları karşılaştrnca bilemiyorum inşallah hayırlı bi karar olurKız bu bekatetımi bozan cocuk öyle çocuklara düşkünki bana sureklı fotoğraf atardı evlenelım cocugumuz olsun düzenımız olsun neler neler mesajlar sevıyorumlar o kadar mahsumduki ben yınede kendı kararı versın allah korusun kötü birsey olursa bızde hata olmasın kendısı karar verır zaten
Demi yapsan ayri dert yapmasan ayri dert ya ay ne seven erkekler gordum ben adam gibi sevgililerini yari yolda birakmayan insallh bizimkilerde onlar gibilerdir canim yaAllahın cezaları gram adamlık yok ya yapmasan kezban derler yapsan ka... sinirlerim bozuldu artık ne biçim mahluk bunlar ya. oh ne güzel keyiflerine göre şekil değiştiriyoruz resmen varmı böyle bişey ya. şeytan dio at nişanı fln ne halt yerse yesin hepsinden nefret ediyorum artık.
inşallah bari bu sefer şans gülsün yüzümüzeDemi yapsan ayri dert yapmasan ayri dert ya ay ne seven erkekler gordum ben adam gibi sevgililerini yari yolda birakmayan insallh bizimkilerde onlar gibilerdir canim ya
imam nikahın varsa resmi nikahta yapacaksan ve güveniyorsan sen bilirsinkızlar benim resmi nikahım olcak sonra bi yerlere gitcez küçük bi balayı gibi o zaman yaşıcam yaşamamı diosunuz ya aklım karıştı şimdidüğün tayin meselelerinden dolayı yazın olcak nikah erken. ama sonuçta eşim olmuş oluo yine de bırakır mı ya ne saçma şey bu hepsinin Allah belasını versin.. hevesi kaçmak nedir yani..
doğru söylüyosun canm düşünmekte fayda varBoğazmanzarası nikah olduktan sonra boşanma olayı çok şii olmaz bence aileler bile tahmin eder yani nikah oldu bunlar ona güvenir diye bence ... ama yine de iyi düşün gerçekten onunla olur mu olsa nolur olmazsa nolur diye... en kötüyü düşünüp karar vermek her zaman daha iyidir
Amin insallah canim hayat bi kezde güldurur belki hep aglatmaz artikinşallah bari bu sefer şans gülsün yüzümüze
canm resmi ve imam nikahı aynı zamanda olcak zaten :)imam nika
imam nikahın varsa resmi nikahta yapacaksan ve güveniyorsan sen bilirsin
Canim yasadiklarin bayagi kotu seylermis nasil atlattin hemen kendini nasil toparladin hemen ben islem yaptirdim diye omrumun yarisi gitti ben ben olmaktan ciktim yani aynada kendimi taniyamiyorum ben
Eğer ilişki olacaksa da nikaha aile dışından birilerini de çağır bence iki taraflı :)doğru söylüyosun canm düşünmekte fayda var
Senmi evlenmekten vazgectin yada onun gonulsuz oldugunumu anladin anladim canim cok gecmis olsun ay o ikinma meselesi resmen bi kabus zaten yaValla cok kötüydüm ılk zamanlarımı bır bilsen panık atak oldum asırı üzüldüm ılk 3 hafta yanımdaydı zaten gereken ne varsa yapıcaz aglama dıyordu ama gece sabahlara kadar uyumadıgımı bılıyorum doktora gıttım bir umut belkı zedelenmıstır dıye kadın doktor bana bir bagırdı resmen ılıskıye gırmıssın daha cok taze sonra bıraz ıyı davrandı
Oda uzerıne geldı ben darma duman allahtan burası var benım durumumu yaşayanlar var kanamsı olanlar var doktor arastırdım 1 ay falan
Kızlar cok kötüydü ıkınınca acılan o delık falan benı mahvettı ama sımdı ıyıyım cok şükür zerre guvenım yok artık erkeklere
Ben guvenım bitti artık
bide halledicezmi dio bu nasıl bi yüzsüzlük? gerçi benmki onu bile demedi zaten bakire değildin demişti şerefsiz para fln vermek zorunda kalmamk için. seni Allaha havale ediyorum dedim dalga gecti fln Allah belasını versin ama içim rahat kimsenin ahı kimsede kalmıo nasılsaValla cok kötüydüm ılk zamanlarımı bır bilsen panık atak oldum asırı üzüldüm ılk 3 hafta yanımdaydı zaten gereken ne varsa yapıcaz aglama dıyordu ama gece sabahlara kadar uyumadıgımı bılıyorum doktora gıttım bir umut belkı zedelenmıstır dıye kadın doktor bana bir bagırdı resmen ılıskıye gırmıssın daha cok taze sonra bıraz ıyı davrandı
Oda uzerıne geldı ben darma duman allahtan burası var benım durumumu yaşayanlar var kanamsı olanlar var doktor arastırdım 1 ay falan
Kızlar cok kötüydü ıkınınca acılan o delık falan benı mahvettı ama sımdı ıyıyım cok şükür zerre guvenım yok artık erkeklere
Ben guvenım bitti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?