Ay igrencler bunlar allah belalarini versin bunlarin ya

Bız ordayken bı kız gelmıstı bu 5. Gelısıymıs oyle demıstı asıstanı doktora gene o kız geldı bu kacıncı falan demıstı

Evlenmek istemıyordu beyefendı eee kanı gördü birde bütün delıller var bende
Cok ıyı bılıyorkı hapsı boylacak o yüzden bana bıraktı ama o pıslıkten bırsey cıkmaz evlensem neler yapardı kım bılır

Senmi evlenmekten vazgectin yada onun gonulsuz oldugunumu anladin anladim canim cok gecmis olsun ay o ikinma meselesi resmen bi kabus zaten ya

Gönülsüz cnm bellı
Zorla evlılık olacaktı
Bırde dedıkı evlensemde artık sana dokunmayacam bana cok kötü davrandın
Ne yapsaydım o durumda

Kız şimdi dıyecegım ama emın ol resmi nikah dini nikah artık bunlarda bos ancak düğünle ınsanlar evlendıgınıze ınanıyo
Ben de düğün sonrası taraftarıyım çünkü bi arkadaşımın nikah oldu düğün olmadan eşi vefat etmişti. Ama ilişki illa da olacaksa nikah falan kalabalık olmalı bence mağduriyet oranı düşürme açısından...

Senmi evlenmekten vazgectin yada onun gonulsuz oldugunumu anladin anladim canim cok gecmis olsun ay o ikinma meselesi resmen bi kabus zaten ya

Ilk korkudan bakamadım zaman gectıkten sonra cesaret edıp ıkındım kocaman bir acıklık gercektende zar yırtıldıktan sonra ılıkıye gırmesende bır anlamı kalmıyormus

Sana katılıyorum deryadeniz-99 benim de ayni boyle oldu ailem taniyodu çocuğu onun ailesi de beni tanıyordu ailelerin tanışmasına da iki ay kala ayrıldık. Ayrılmadan bi kaç ay once cok ısrarı ve kesin evlencez zaten diye sürekli diretmesine uzerine asla yapmam dedigim seyi yaptim. Yani adam romantik ağzımın içine bakan bi insandı yani okul nedeniyle baska şehire taşınmak zorunda kalmıştı o şehirden yanıma geliyodu boyle tekrar okuluna gideceği zaman omzumda agliyodu ben senden uzakta yapamıyorum cok özlüyorum diye en güzel iliskimdi diyebilirim ruya gibiydi yani iki sevgili değildik arkadaştık herseyden once abartmiyorum birlikte bir sürü aktivitelere giderdik sürekli gezerdik yeni heyecanlar kesiflerdik eğlenirdik yani birlikte vakit geçirirdik hep en yakın arkadaşım benim oydu onun da ben. Bunu yaşadıktan sonra ilk başlarda gayet güzeldi bir iki ay bana daha çok bağlanacak diye seviniyodum cok sık görüşlü bi çocuktu çünkü sonrasında yuzume bile bakmamaya başladı okulundan gelirdi yanıma bir ay ayrı kalmışız görmemişiz birbirimizi çocuk önceden olsa agzimin içine bakardı ama biseyler yaşadıktan sonra yok yani ne bi ilgi ne baska bisey. Umrunda olmadığımı Anladim artik ve ayrildim sinirle sonra onu bahane etti ve ben yalvardigim halde gururumu kenara bırakıp benimle tekrar barismadi kalktım şehrine gittim saatlerce bekledim yanıma gelmesin kaldığı evin binasının önüne gittim balkondan bak diye mesaj attim bakmadı bile cikmadi dışarı saatlerce yol çekmişim insan en azından beş dk da olsa gelirdi ama gelmedi. Inanin yalvardigimi abartmiyorum resmen aglayarak yalvardım ben sensiz yapamam diye yine de ben artik istemiyorum dedi. Yapmayın benim hayatımda kesinlikle evlenirim gözüyle baktigim tek insandı o ama olmadı. Yillar sonra toparlayabildim ben kendimi yarına cikacagimizin bile garantisi yok kesinlikle güvenmeyin.

Ahahaha cidden bu doğrumu kız ama acaba tutmadıgı ıcınmı? Yoksa tuttumu bozdurdugu içinmi:))))
Beraber olmus canim tutmadigi icin degil
Yine iliskiye girmis dedi kadin deli kiz dedi hatta sey demis ailem beni evlatliktan reddeder bu sefer fln demis ordaydik duyduk

Zorla olan evlilikten de hayır gelmezdi zaten en doğrusu olmuş...

Aynen kız birde asker yani
Allaha havale ediyorum onu
Suc bende cok yakısıklıydı ona kandım
Birde erkeklık roller kesıyo dınden bahsedıyo facede ıntegramda allaha havale ettım gelsede asla kabul etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…