Neden cagirsin bizde ogrenelimde uygularizEğer ilişki olacaksa da nikaha aile dışından birilerini de çağır bence iki taraflı :)
nasıl yani nedenki canm anlamadımEğer ilişki olacaksa da nikaha aile dışından birilerini de çağır bence iki taraflı :)
Ay igrencler bunlar allah belalarini versin bunlarin yabide halledicezmi dio bu nasıl bi yüzsüzlük? gerçi benmki onu bile demedi zaten bakire değildin demişti şerefsiz para fln vermek zorunda kalmamk için. seni Allaha havale ediyorum dedim dalga gecti fln Allah belasını versin ama içim rahat kimsenin ahı kimsede kalmıo nasılsa
Neden cagirsin bizde ogrenelimde uygulariz
Nikah gizli kapaklıymış gibi olmasın da ona güvenmesin ilerde eşin diye diyorum... eşin olduğunu bilen çok kişi olması senin açından daha iyi olur, onun da sana yanlış yapmasının bi nebze daha önüne geçer... benim fikrimnasıl yani nedenki canm anlamadım
Bız ordayken bı kız gelmıstı bu 5. Gelısıymıs oyle demıstı asıstanı doktora gene o kız geldı bu kacıncı falan demıstıCanım benımkı sımdı dıkıldı düşünsene tekrar yırtılacak? Bılmıyorum bır daha nasıl dıkılır? Sızınkı farklı ama tutmus olanlar tekrar yırtılacak adam nereyı dıkecek düşünsene doktoruma gıdıp tekrar dıkrıceö desem? Utancımdan ölürüm
Cok mantikliymis soylediginNikah gizli kapaklıymış gibi olmasın da ona güvenmesin ilerde eşin diye diyorum... eşin olduğunu bilen çok kişi olması senin açından daha iyi olur, onun da sana yanlış yapmasının bi nebze daha önüne geçer... benim fikrim
Ever daha oncede gelmis kadin kacinci bu yine yapmis fln diyoduBız ordayken bı kız gelmıstı bu 5. Gelısıymıs oyle demıstı asıstanı doktora gene o kız geldı bu kacıncı falan demıstı
bide halledicezmi dio bu nasıl bi yüzsüzlük? gerçi benmki onu bile demedi zaten bakire değildin demişti şerefsiz para fln vermek zorunda kalmamk için. seni Allaha havale ediyorum dedim dalga gecti fln Allah belasını versin ama içim rahat kimsenin ahı kimsede kalmıo nasılsa
Bız ordayken bı kız gelmıstı bu 5. Gelısıymıs oyle demıstı asıstanı doktora gene o kız geldı bu kacıncı falan demıstı
Senmi evlenmekten vazgectin yada onun gonulsuz oldugunumu anladin anladim canim cok gecmis olsun ay o ikinma meselesi resmen bi kabus zaten ya
Bu gerçek miBız ordayken bı kız gelmıstı bu 5. Gelısıymıs oyle demıstı asıstanı doktora gene o kız geldı bu kacıncı falan demıstı
Cok mantikliymis soyledigin
Ben de düğün sonrası taraftarıyım çünkü bi arkadaşımın nikah oldu düğün olmadan eşi vefat etmişti. Ama ilişki illa da olacaksa nikah falan kalabalık olmalı bence mağduriyet oranı düşürme açısından...Kız şimdi dıyecegım ama emın ol resmi nikah dini nikah artık bunlarda bos ancak düğünle ınsanlar evlendıgınıze ınanıyo
Zorla olan evlilikten de hayır gelmezdi zaten en doğrusu olmuş...Gönülsüz cnm bellı
Zorla evlılık olacaktı
Bırde dedıkı evlensemde artık sana dokunmayacam bana cok kötü davrandın
Ne yapsaydım o durumda
Senmi evlenmekten vazgectin yada onun gonulsuz oldugunumu anladin anladim canim cok gecmis olsun ay o ikinma meselesi resmen bi kabus zaten ya
Beraber olmus canim tutmadigi icin degilAhahaha cidden bu doğrumu kız ama acaba tutmadıgı ıcınmı? Yoksa tuttumu bozdurdugu içinmi:))))
O durumda napcakmissin sagol canim ay nede guzel yaptin diyip elinimi opcektinGönülsüz cnm bellı
Zorla evlılık olacaktı
Bırde dedıkı evlensemde artık sana dokunmayacam bana cok kötü davrandın
Ne yapsaydım o durumda
Zorla olan evlilikten de hayır gelmezdi zaten en doğrusu olmuş...
Evet canim iliskiye girmis gelmis yineBu gerçek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?