- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
O durumda napcakmissin sagol canim ay nede guzel yaptin diyip elinimi opcektin
Beraber olmus canim tutmadigi icin degil
Yine iliskiye girmis dedi kadin deli kiz dedi hatta sey demis ailem beni evlatliktan reddeder bu sefer fln demis ordaydik duyduk
Valalhı gerçekBu gerçek mi
Tabi iliskiys girmesende yirtildiktan sonra bi anlami kalmiyo keske kendini yenileyen bi organ olsaydi yaIlk korkudan bakamadım zaman gectıkten sonra cesaret edıp ıkındım kocaman bir acıklık gercektende zar yırtıldıktan sonra ılıkıye gırmesende bır anlamı kalmıyormus
Evet canim iliskiye girmis gelmis yine
Aynı hatalara Rabbim bir daha düşürmesin çok kötü bir olay bence yaa... bizimki hata tamam da 5 de hatadan sayılır mı bilemiyorum...Valalhı gerçek
Evet canim o sans var defarlarca dikiliyo bire birde sahit olduk ordaOzaman cok ıyı kızlar boyle sansımızın olması cok ıyı
Tobe yarabbim ya iste bu isler dinle flnda olmuyo Allahtan korkun olcak gercektenBide aılesı hacca gıtmıs falan süreklı dınden bahsedıyo
Sen bir kızı boyle bırak allaha havale ediyorum
5 kerede hata sayilirmi bilmiyorum ya allah bize yasatmasin tekrar boyle biseyi bizler bi seferde mahvolduk kizlar yaAynı hatalara Rabbim bir daha düşürmesin çok kötü bir olay bence yaa... bizimki hata tamam da 5 de hatadan sayılır mı bilemiyorum...
Sana katılıyorumderyadeniz-99 benim de ayni boyle oldu ailem taniyodu çocuğu onun ailesi de beni tanıyordu ailelerin tanışmasına da iki ay kala ayrıldık. Ayrılmadan bi kaç ay once cok ısrarı ve kesin evlencez zaten diye sürekli diretmesine uzerine asla yapmam dedigim seyi yaptim. Yani adam romantik ağzımın içine bakan bi insandı yani okul nedeniyle baska şehire taşınmak zorunda kalmıştı o şehirden yanıma geliyodu boyle tekrar okuluna gideceği zaman omzumda agliyodu ben senden uzakta yapamıyorum cok özlüyorum diye en güzel iliskimdi diyebilirim ruya gibiydi yani iki sevgili değildik arkadaştık herseyden once abartmiyorum birlikte bir sürü aktivitelere giderdik sürekli gezerdik yeni heyecanlar kesiflerdik eğlenirdik yani birlikte vakit geçirirdik hep en yakın arkadaşım benim oydu onun da ben. Bunu yaşadıktan sonra ilk başlarda gayet güzeldi bir iki ay bana daha çok bağlanacak diye seviniyodum cok sık görüşlü bi çocuktu çünkü sonrasında yuzume bile bakmamaya başladı okulundan gelirdi yanıma bir ay ayrı kalmışız görmemişiz birbirimizi çocuk önceden olsa agzimin içine bakardı ama biseyler yaşadıktan sonra yok yani ne bi ilgi ne baska bisey. Umrunda olmadığımı Anladim artik ve ayrildim sinirle sonra onu bahane etti ve ben yalvardigim halde gururumu kenara bırakıp benimle tekrar barismadi kalktım şehrine gittim saatlerce bekledim yanıma gelmesin kaldığı evin binasının önüne gittim balkondan bak diye mesaj attim bakmadı bile cikmadi dışarı saatlerce yol çekmişim insan en azından beş dk da olsa gelirdi ama gelmedi. Inanin yalvardigimi abartmiyorum resmen aglayarak yalvardım ben sensiz yapamam diye yine de ben artik istemiyorum dedi. Yapmayın benim hayatımda kesinlikle evlenirim gözüyle baktigim tek insandı o ama olmadı. Yillar sonra toparlayabildim ben kendimi yarına cikacagimizin bile garantisi yok kesinlikle güvenmeyin.
5 kerede hata sayilirmi bilmiyorum ya allah bize yasatmasin tekrar boyle biseyi bizler bi seferde mahvolduk kizlar ya
Kesinlikle 1 kerede çok dibe battık ki daha çıkamadık bile bi de 5 olsa Allah esirgesin... kimseye yaşatmasın Rabbim 1 kere bile o çıkmaza girmesin kimse inşallah5 kerede hata sayilirmi bilmiyorum ya allah bize yasatmasin tekrar boyle biseyi bizler bi seferde mahvolduk kizlar ya
Allahtan dokorlar var yoksa mavolmustum bizBu erkeklere hersey müstehak
Allahtan bunu yapan doktorlar var hemde cok
Cok ıyımıs allah korusun bır daha sorun olursa sansımız olur
Amin bu bi kerede bile katlanilcak bisey degil cok degisik bi sıkıntı bu allah bi daha bic birimize yasatmasin insallah yaKesinlikle 1 kerede çok dibe battık ki daha çıkamadık bile bi de 5 olsa Allah esirgesin... kimseye yaşatmasın Rabbim 1 kere bile o çıkmaza girmesin kimse inşallah
Kesinlikle... amin inşallahhhhKızlar neler yazılmış 1 saat içinde oku oku bitiremedim Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bir atlatalım da birdaha boyle seylerde karşılaştırmasın inş Bianda soğudum herseyden hayat her Ssekıldr kadınlara daha zor bu evlensek de boyle olacak Allah bize yardım etsin hayatın her aşamasında
Amin canim aminnnnKızlar neler yazılmış 1 saat içinde oku oku bitiremedim Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bir atlatalım da birdaha boyle seylerde karşılaştırmasın inş Bianda soğudum herseyden hayat her Ssekıldr kadınlara daha zor bu evlensek de boyle olacak Allah bize yardım etsin hayatın her aşamasında
Aynen canim bende okuayamadim baya yazilmis :) evet Rabbim göstermesin kizlar insallah bi daha.. malesef butun zorluklar biz kadinlara..Kızlar neler yazılmış 1 saat içinde oku oku bitiremedim Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bir atlatalım da birdaha boyle seylerde karşılaştırmasın inş Bianda soğudum herseyden hayat her Ssekıldr kadınlara daha zor bu evlensek de boyle olacak Allah bize yardım etsin hayatın her aşamasında
İnsallah his kaybı falan olmaz cnm ben korktum :/
Tatlim ic dudaklar tamamen kaybolmuyor. O yuzden his kaybi olmasi mumkun degil. Ben vajinoplasti konusunda korkuyorum. Ya cok dar olduysa ya hissetmezsem diye ama insaAllah kotu dusunmemeye caliscam. Perhiz bitsin bi bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?