Ilk korkudan bakamadım zaman gectıkten sonra cesaret edıp ıkındım kocaman bir acıklık gercektende zar yırtıldıktan sonra ılıkıye gırmesende bır anlamı kalmıyormus
Tabi iliskiys girmesende yirtildiktan sonra bi anlami kalmiyo keske kendini yenileyen bi organ olsaydi ya

Aynen öyle erkekler cinsellıkle asla baglanmaz hatta soğur
Zor kadınlara asık olup deger verırler sen o hatayı yapsaydın ınan senı bırakmazdı
Cok üzüldüm anlattıklarına ya((
Nasıl bu kadar güzel rol yapıyo bunlar anlamıyorum

5 kerede hata sayilirmi bilmiyorum ya allah bize yasatmasin tekrar boyle biseyi bizler bi seferde mahvolduk kizlar ya
Kesinlikle 1 kerede çok dibe battık ki daha çıkamadık bile bi de 5 olsa Allah esirgesin... kimseye yaşatmasın Rabbim 1 kere bile o çıkmaza girmesin kimse inşallah

Kesinlikle 1 kerede çok dibe battık ki daha çıkamadık bile bi de 5 olsa Allah esirgesin... kimseye yaşatmasın Rabbim 1 kere bile o çıkmaza girmesin kimse inşallah
Amin bu bi kerede bile katlanilcak bisey degil cok degisik bi sıkıntı bu allah bi daha bic birimize yasatmasin insallah ya

Kızlar neler yazılmış 1 saat içinde oku oku bitiremedim Allah hepimizin yardımcısı olsun şu günleri bir atlatalım da birdaha boyle seylerde karşılaştırmasın inş Bianda soğudum herseyden hayat her Ssekıldr kadınlara daha zor bu evlensek de boyle olacak Allah bize yardım etsin hayatın her aşamasında

Kesinlikle... amin inşallahhhh

Amin canim aminnnn

Aynen canim bende okuayamadim baya yazilmis :) evet Rabbim göstermesin kizlar insallah bi daha.. malesef butun zorluklar biz kadinlara..

İnsallah his kaybı falan olmaz cnm ben korktum :/

Tatlim ic dudaklar tamamen kaybolmuyor. O yuzden his kaybi olmasi mumkun degil. Ben vajinoplasti konusunda korkuyorum. Ya cok dar olduysa ya hissetmezsem diye ama insaAllah kotu dusunmemeye caliscam. Perhiz bitsin bi bakalim..

Tatlim ic dudaklar tamamen kaybolmuyor. O yuzden his kaybi olmasi mumkun degil. Ben vajinoplasti konusunda korkuyorum. Ya cok dar olduysa ya hissetmezsem diye ama insaAllah kotu dusunmemeye caliscam. Perhiz bitsin bi bakalim..

Canım sen kac ameliyat birden yaptırdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…