- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Kızlar bugün benim orası cok acıyor bırsey olmamıştır degılmı ters bır harekette etmedım ama sızlıyor degısık bır sekılde bozuldugu zaman kan gelıyırmu
Ilk ıkı gün cok az oldu kanamam canım ama bugun acayıp sızlıyor
İlişkiye gırmedıgın ıcın olabılır belkıde canımGayet normal merak etme.. Kızlar benım dikim olayım 40 dk gectı alan cok dar dedı işlemi cok zor yapıyorum dedı halıyle fazla kapalı olcak dedı.. Bu darlık kısmını anlamadım acaca yapı olarakmı? Yoksa ılıskıye gırmedıgım ıcınmı? Keske sorsaydım ya
Birsey olmamıştır Cnm ara ara hafif kanamalar da olabiliyor zaten bu süreçteKızlar bugün benim orası cok acıyor bırsey olmamıştır degılmı ters bır harekette etmedım ama sızlıyor degısık bır sekılde bozuldugu zaman kan gelıyırmu
Yapısal olsa gerek zaten doktor da demiş ya hani haliyle dar olacak fln diye yapısal oyle olmasa o da gereğinden fazla dar oluyo gibi demezdi benceGayet normal merak etme.. Kızlar benım dikim olayım 40 dk gectı alan cok dar dedı işlemi cok zor yapıyorum dedı halıyle fazla kapalı olcak dedı.. Bu darlık kısmını anlamadım acaca yapı olarakmı? Yoksa ılıskıye gırmedıgım ıcınmı? Keske sorsaydım ya
Benimde bugun sizliyo ya batiyo sizliyo agiryo gibi degisik biseyler ya herseyden korkar oldum ben yaKızlar bugün benim orası cok acıyor bırsey olmamıştır degılmı ters bır harekette etmedım ama sızlıyor degısık bır sekılde bozuldugu zaman kan gelıyırmu
Kızz nereye gitsin güldürdün beni :) duruyordur tabiBenimde sizliyo ya orda bi batma sizlama var zar zor korka korka banyo yaptim aklim cikicak yerinden artik ya sapasaglam duruyodur yerinde degilmi ya
Canim herkesin anatomik yapisi farkli oluyomus senin yapisal olarak dardir orasiGayet normal merak etme.. Kızlar benım dikim olayım 40 dk gectı alan cok dar dedı işlemi cok zor yapıyorum dedı halıyle fazla kapalı olcak dedı.. Bu darlık kısmını anlamadım acaca yapı olarakmı? Yoksa ılıskıye gırmedıgım ıcınmı? Keske sorsaydım ya
Sen diyince soyledigim sey banada cok komik geldiKızz nereye gitsin güldürdün beni :) duruyordur tabi
Bende herşeyden çok korkuyorum yaa cok farklı bır duyguymuşSen diyince soyledigim sey banada cok komik geldiya sende benim gibimiydin yoksa en cok benmi boyle korkuyorum herseyden ya
Benimde sizliyo ya orda bi batma sizlama var zar zor korka korka banyo yaptim aklim cikicak yerinden artik ya sapasaglam duruyodur yerinde degilmi ya
Yapısal olsa gerek zaten doktor da demiş ya hani haliyle dar olacak fln diye yapısal oyle olmasa o da gereğinden fazla dar oluyo gibi demezdi bence
Sanmıyorum o anlamda dar dediğini... yani ilişki olamayacak kadar dar değildir bence... kasmaz isen kendini sorun yaratmaz bence...Hala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya
Ya valla canim bu gunler nasil gecicek bilmiyorum ya oyle boyle bi sıkınti degil buBende herşeyden çok korkuyorum yaa cok farklı bır duyguymuş
Olmaz dimi ya pKorkma kız allahın izniyle bısey olmaz:)))
Sakin olun pamuk ipliği ile olmuyor o işlemler yaptıranların söylediklerini hatırlayın ve korkmayın kızlar... vitamin takviyesi yapmayı bakıma özen göstermeyi hareketlere de dikkat etmeyi unutmayın 3-4 hafta sonra her şey geçecek...Ya valla canim bu gunler nasil gecicek bilmiyorum ya oyle boyle bi sıkınti degil bu
Sanmıyorum o anlamda dar dediğini... yani ilişki olamayacak kadar dar değildir bence... kasmaz isen kendini sorun yaratmaz bence...
Evham olmaya başladın sen de :) sirayet mi ettik ne :/İnsallah ama yıne bir arastırayım ben
Ne olur ne olmaz allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?