Ilk ıkı gün cok az oldu kanamam canım ama bugun acayıp sızlıyor

Gayet normal merak etme.. Kızlar benım dikim olayım 40 dk gectı alan cok dar dedı işlemi cok zor yapıyorum dedı halıyle fazla kapalı olcak dedı.. Bu darlık kısmını anlamadım acaca yapı olarakmı? Yoksa ılıskıye gırmedıgım ıcınmı? Keske sorsaydım ya

İlişkiye gırmedıgın ıcın olabılır belkıde canım

Yapısal olsa gerek zaten doktor da demiş ya hani haliyle dar olacak fln diye yapısal oyle olmasa o da gereğinden fazla dar oluyo gibi demezdi bence

Canim herkesin anatomik yapisi farkli oluyomus senin yapisal olarak dardir orasi

Yapısal olsa gerek zaten doktor da demiş ya hani haliyle dar olacak fln diye yapısal oyle olmasa o da gereğinden fazla dar oluyo gibi demezdi bence

Hala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya

Hala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya
Sanmıyorum o anlamda dar dediğini... yani ilişki olamayacak kadar dar değildir bence... kasmaz isen kendini sorun yaratmaz bence...

Ya valla canim bu gunler nasil gecicek bilmiyorum ya oyle boyle bi sıkınti degil bu
Sakin olun pamuk ipliği ile olmuyor o işlemler yaptıranların söylediklerini hatırlayın ve korkmayın kızlar... vitamin takviyesi yapmayı bakıma özen göstermeyi hareketlere de dikkat etmeyi unutmayın 3-4 hafta sonra her şey geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…