Hala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya
Kiz yok niye giremiyceksin olurda canin birazda ha acir belki doktorun kulaklarini cinlatip durursun

Bende diyorum basit yapilan biseh degildir heralde diyorum sonucta saglam yapiliyodud diyorum Dediklerinin hepsini yapiyoruz uyguluyoruz zaman hayirlisiyla gecseydi bi ya

Kızlar bisey olmaz sakin olun ben birsüru sertce ustune oturdum acidi ne bicim ona ragmen sapsaglam bisey olmuo kolay kolay zaten ilk gecede de zorlaniolar kendinzi okuosunuz burda stres yapmayin

Kızlar bisey olmaz sakin olun ben birsüru sertce ustune oturdum acidi ne bicim ona ragmen sapsaglam bisey olmuo kolay kolay zaten ilk gecede de zorlaniolar kendinzi okuosunuz burda stres yapmayin

Ben de öyleydim oyuZden cok iyi anlıyorum telaş etme desem de edeceğin için biz ne desek boş yaşayıp görmek gerekiyor işte sakin olmaya çalışın yine de
Allah guc versin bize ne kadar kendi kendimizd sacmaliyoruz desekte yinede gitmiyo o dusunceler insanin aklindan

Hic bi sekilde oturmuyoruz ustune korkudan insallah oyledir canim ya insallah hic bi aksilik olmadan yasamadan tutar insallah

Benımkıde senınkı gıbı oldu o yüzden merakla sonucunu beklıyorum bu arada doktor bana kayganlastırıcı falan kullan dedı
Bana da dedi dar oldugu icin.. icim sıkılıo artik gercekten sanki yasayinca hayatim mükemmel olcak oyle olmcgani biliyorum ama iste insan duramio dusunmeden

Ya bu durum garip bi gidiyo bi geliyo insan bi iyi bi kotu ama gercekten kendini kotu hissetmen icin bi sebebin yok guzel olcak iliskin korkma o yuzden
Kuzum korkudan ziyade bikkinlk var ya cok sikildim herseyden hicbisey yolunda gtmio sanki bunaldim hayattan hersey ust uste gelio

Kuzum korkudan ziyade bikkinlk var ya cok sikildim herseyden hicbisey yolunda gtmio sanki bunaldim hayattan hersey ust uste gelio
Cnm en büyük zorluk bizim bugüne kdr hayatımızda bu degil miydi bak bu da hallolacak Allah’ın izniyle senin için yakın zamanda başka seyleri takma lütfen Evet elbet birseyler yolunda gitmeyecek ama bak en önemlisi bitiyor inş

Hayatı kabullenmek gerek canım normal bi hayatımız olmadı evet ama olmayacağı anlamına gelmiyor bu
Dogru söyluyosunuz kızlar zar meselesi yoluna girdi diye hemen şımarıyor insan rahata gelince hemen başka dert çıkarıyor kendine haklısınız unutmayacağım bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…