Ben de öyleydim oyuZden cok iyi anlıyorum telaş etme desem de edeceğin için biz ne desek boş yaşayıp görmek gerekiyor işte sakin olmaya çalışın yine deSen diyince soyledigim sey banada cok komik geldiya sende benim gibimiydin yoksa en cok benmi boyle korkuyorum herseyden ya
Sor doktoruna için rahat etsin madem bence aklından soru işareti kalkar enazındanHala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya
Evham olmaya başladın sen de :) sirayet mi ettik ne :/
Kiz yok niye giremiyceksin olurda canin birazda ha acir belki doktorun kulaklarini cinlatip durursunHala anlamadım kızlar yaaa
Şimdş korktum ılıskıye falab giremezsen allah korusun eşim benı doktora götürse
Panık oldum sımdı keske doktora sorsaydım ya
Kesinlikle oyleymis canim yaBende herşeyden çok korkuyorum yaa cok farklı bır duyguymuş
Kiz yok niye giremiyceksin olurda canin birazda ha acir belki doktorun kulaklarini cinlatip durursun
Bende diyorum basit yapilan biseh degildir heralde diyorum sonucta saglam yapiliyodud diyorum Dediklerinin hepsini yapiyoruz uyguluyoruz zaman hayirlisiyla gecseydi bi yaSakin olun pamuk ipliği ile olmuyor o işlemler yaptıranların söylediklerini hatırlayın ve korkmayın kızlar... vitamin takviyesi yapmayı bakıma özen göstermeyi hareketlere de dikkat etmeyi unutmayın 3-4 hafta sonra her şey geçecek...
Bende rahatlamistim son zamanlarda da zaman yaklastikca bi tuhaf oldumKız ne bılım korktum ınsallah sorun cıkmaz
Ben cok rahattım ya
Banada bulastırdınız
Bende rahatlamistim son zamanlarda da zaman yaklastikca bi tuhaf oldum
Aramiza hosgeldin o zaman sendeKız ne bılım korktum ınsallah sorun cıkmaz
Ben cok rahattım ya
Banada bulastırdınız
Allah guc versin bize ne kadar kendi kendimizd sacmaliyoruz desekte yinede gitmiyo o dusunceler insanin aklindanBen de öyleydim oyuZden cok iyi anlıyorum telaş etme desem de edeceğin için biz ne desek boş yaşayıp görmek gerekiyor işte sakin olmaya çalışın yine de
Hic bi sekilde oturmuyoruz ustune korkudanKızlar bisey olmaz sakin olun ben birsüru sertce ustune oturdum acidi ne bicim ona ragmen sapsaglam bisey olmuo kolay kolay zaten ilk gecede de zorlaniolar kendinzi okuosunuz burda stres yapmayin
Ya bu durum garip bi gidiyo bi geliyo insan bi iyi bi kotu ama gercekten kendini kotu hissetmen icin bi sebebin yok guzel olcak iliskin korkma o yuzdenBende rahatlamistim son zamanlarda da zaman yaklastikca bi tuhaf oldum
Bana da dedi dar oldugu icin.. icim sıkılıo artik gercekten sanki yasayinca hayatim mükemmel olcak oyle olmcgani biliyorum ama iste insan duramio dusunmedenBenımkıde senınkı gıbı oldu o yüzden merakla sonucunu beklıyorum bu arada doktor bana kayganlastırıcı falan kullan dedı
Kuzum korkudan ziyade bikkinlk var yaYa bu durum garip bi gidiyo bi geliyo insan bi iyi bi kotu ama gercekten kendini kotu hissetmen icin bi sebebin yok guzel olcak iliskin korkma o yuzden
Cnm en büyük zorluk bizim bugüne kdr hayatımızda bu degil miydi bak bu da hallolacak Allah’ın izniyle senin için yakın zamanda başka seyleri takma lütfen Evet elbet birseyler yolunda gitmeyecek ama bak en önemlisi bitiyor inşKuzum korkudan ziyade bikkinlk var yacok sikildim herseyden hicbisey yolunda gtmio sanki bunaldim hayattan hersey ust uste gelio
Hayatı kabullenmek gerek canım normal bi hayatımız olmadı evet ama olmayacağı anlamına gelmiyor buKuzum korkudan ziyade bikkinlk var yacok sikildim herseyden hicbisey yolunda gtmio sanki bunaldim hayattan hersey ust uste gelio
Cnm en büyük zorluk bizim bugüne kdr hayatımızda bu degil miydi bak bu da hallolacak Allah’ın izniyle senin için yakın zamanda başka seyleri takma lütfen Evet elbet birseyler yolunda gitmeyecek ama bak en önemlisi bitiyor inş
Dogru söyluyosunuz kızlar zar meselesi yoluna girdi diye hemen şımarıyor insan rahata gelince hemen başka dert çıkarıyor kendine haklısınız unutmayacağım bunu..Hayatı kabullenmek gerek canım normal bi hayatımız olmadı evet ama olmayacağı anlamına gelmiyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?