- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Ben ondan da tirsmaya basladim da doktor bol bol kayganlastrci kullan dedi bana.. demekki öyle daha rahat olcak..Benımde kendınızın pıskolojısıne soktunuz sagolun kızlarneyse Bogazmanzarasi sonucunu sabırsızlıkla beklıyoruz:)
Iyı geçerse benımde asagı yukarı aynı olur
Kızlar ılıskıye gırememekten tırsıyorum bu sefer:)
Valla körle yatan sasi kalkar bende huy kaptim sizden sogukkanliyim die gecinirken :) 3 ay gecti yeniden ilk gunlere döndüm :))Kızlar 10-15 gün sonra cok ani batmalar oluyo biraz can acıtıyo
Birde gerginlik hıssı cok oluyo oda 1.5 ayda gecıyo birde acayip kaşıntılar oluyo sımdı cok rahatım ama doktor aynı gün işe gıdebılıyorsun dıyorya bence hayır en guzelı bir hafta yatmak bence N Nelizz C canommms
Kızlar benıde kendınize benzettiniz kafamda deli sorular:))
O degil de macakizi bu konuyu acarken bu kadar sayfalar olcagini biliyomuydu acaba :)) girip bakiyo mudur acaba arada bi insan merak edio taaa 7 yil önceki konubu kadar derdin arasinda sacma dusuncelere dalmaktan asla vazgecmem
Cik cik oyle dusunme tabiki guzel olcak bu sıkintilardan kurtulmus olcaksin seni seven deger veren seni sahiplenen koruyan kollayan sirtini guvenerek yasliycagin bi adamla hayatini birlestirceksin ne kadar guzel bisey sevip sevilceksin mutlu olcaksin deme oyleBana da dedi dar oldugu icin.. icim sıkılıo artik gercekten sanki yasayinca hayatim mükemmel olcak oyle olmcgani biliyorum ama iste insan duramio dusunmeden
Ben demin baktim da yine tartsma fln olmus en son birbirlerine yardirmislar okumadim bende olmusmu bulursan bana da soyle :)Acaba kanaması oldumu? Ben bır bakayım ya kıza
Cik cik oyle dusunme tabiki guzel olcak bu sıkintilardan kurtulmus olcaksin seni seven deger veren seni sahiplenen koruyan kollayan sirtini guvenerek yasliycagin bi adamla hayatini birlestirceksin ne kadar guzel bisey sevip sevilceksin mutlu olcaksin deme oyle
Hakkaten napiyodur acaba simdi kimlere yol acti biliyomudurkiO degil de macakizi bu konuyu acarken bu kadar sayfalar olcagini biliyomuydu acaba :)) girip bakiyo mudur acaba arada bi insan merak edio taaa 7 yil önceki konubu kadar derdin arasinda sacma dusuncelere dalmaktan asla vazgecmem
Onu bilmiyorum da benm yakın ondan aglayip duruyorumCanım adetin yakınmı:))) cok duygusal konusma yapmıssın
Valla dua parayla degilya ondan da Allah razi olsun bize cesaret vermis oldugu icin belki bigün okurHakkaten napiyodur acaba simdi kimlere yol acti biliyomudurkiarada bi sacma sapan seyler dusunmelisin aklin dagilir
Ben demin baktim da yine tartsma fln olmus en son birbirlerine yardirmislar okumadim bende olmusmu bulursan bana da soyle :)
O ahlak bekçilerinin kendileri ne kdr ahlaklı acaba zaten sinir oluyorum onlaraBaktım sonucu bellı degıl ama yıne ahlak bekcılerı dolusmuş
Sinir oluyorum böyle insanlara yok dürüst olun bilmem ne
Kadın kadına bunu yaparsa erkekler neler yapmaz
Biz erkekte bekaret arıyormuyuz? Sahsen erkek biri ıle yattı dıye benım gözümde ıkınci el olmuyo
Sinir oldum cidden yine dürüst olmamız cok konu var buna gelene kadar
Ay ne guldum kiz sana yok yakin degil canim daha varCanım adetin yakınmı:))) cok duygusal konusma yapmıssın
Bence de yaaa başka bir konu açıp burayı doldurmasak süper olurYa kızlar muhabbete katilmayanlar da kızmasin bize nolur napalim hicbirimiz iyi degilizki kizmayin bize :) evet bos muhabbet ama hayat gecmioki buraya girince de arada bi gülmeyelimmi :) hatta kizanlar hakli biz bi konu acsakya kendimize ya valla sahsen ben arkadaslik ederim sizin gbi minnoslarla cok sevdim hepinizi gormeden
Ay ne guldum kiz sana yok yakin degil canim daha varben son zamanlar cok duygusalim canim ondan sanirim
Elimde olsa ararim cunku o bende aricak. Kısasa kısas. Sırf uyuzluguna.Geçiyor onlar merak etme bendede oluyordu
Kızlar cıdden merak ettım erkekte bekaret arıyormusunuz?
Ay bizede nasip olur insallah coluk cocuk fln bizde girer bakariz seneler sonra buraya kimler var kimler ne yazmis diye deriz kizlar bizde seneler once buralardaydik diyeValla dua parayla degilya ondan da Allah razi olsun bize cesaret vermis oldugu icin belki bigün okuroo simdi 30 lu yaslarindadır muhtemelen artik evlenmstir coluk cocugu olmustur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?