İnşallah tutmuştur yaaa gerçekten o kadın bari yapabilsin Ankara’da... çünkü yüzü piyasa doktoru gibi değil.Bacak bacak ustune atmak tehlikeli biraz. Zaten bi haftadan sonra kabama olmuyor canim
Tutuyodur degilmi kizlar ya bilmiyorum bende korkuyorumDikkat ediyorsanız tutuyordur canım bence korkmayın...
Yok kuzum merak etme o zmn bisy olmz tutar mrk etme oyle tutmz diye dusunursenz tutmz gercktn bn kndimi dayanamdm biraktm cok kotu olmstm hp olumsuz dusunuyodum dusunme sn oyle bi isteykn bisy olmz kuzm sizlamalar normal siz hic merk etmynYok canım agır kaldırmıyorum otururken hep bacak bacak üstüne otıruyorum avukat yanında calıstıgım dan sureklı adlıyelere gıdıyorum ondan cok yuruyoeum oda korkutuyor acaba otururken yanlış bırseymı yapıyorum dıye korkuyorum bırde pansumanı yaptıktan sonra ıdrarımızı yapıp orayı sıldıkten sonra önceden peçeteye kırmızı bırseu geliyordu sımdı oda gelmıyor nelızlede aynı şey oluyormus agrımızda hıc yok sadece arada sızlanma oluyor ıkımızde acaba tutmadığımı dıye düşünüyoruz
Bence tutuyordur 1 haftadan fazla mı olmuştu ya sizin canım ? Az kaldı güzel sonuca psikolojik düzelin zehir etmeyin daha fazla kendinize hayatıTutuyodur degilmi kizlar ya bilmiyorum bende korkuyorum
Olmami hic ya erkek bunlar anam hepsi ayniAllah iyiligini versin senin sende bendensin
İnsllh kuzum ya hepimz guzel sonuclr alirzİnşallah tutmuştur yaaa gerçekten o kadın bari yapabilsin Ankara’da... çünkü yüzü piyasa doktoru gibi değil.
Olmami hic ya erkek bunlar anam hepsi ayni
Tutar bebegm niye tutmasn tutmamasi icn bi sbep yokki mrak etme icini ferah tut bisey olmuck tutuckTutuyodur degilmi kizlar ya bilmiyorum bende korkuyorum
Korkuyoruz gercekten elimizden gelen herseyi yaptik dikkat ettik artik isimiz allaha kaldi ya 10 gun oldu canim su tutsa bi bizim bayramamiz olcak zatenBence tutuyordur 1 haftadan fazla mı olmuştu ya sizin canım ? Az kaldı güzel sonuca psikolojik düzelin zehir etmeyin daha fazla kendinize hayatı
İnsallah canim tek istegimiz bu tutsun su cilemize degsin insallahTutar bebegm niye tutmasn tutmamasi icn bi sbep yokki mrak etme icini ferah tut bisey olmuck tutuck
Bilmyrm ama biz hep boyle gulelim insllh kizlar ya Allah hic birinzi aglatmasn insllahCem Yılmaz’ın mesajı yazdıran beyin değil muhabbeti geldi aklıma yaaa
Tutacak tutacak asıl zor olan dönemi atlattınız bence... Rabbim yardımcınız olsun bundan sonraki süreçte de. Çabucak geçsin vakit bayramınıza kavuşun inşallahKorkuyoruz gercekten elimizden gelen herseyi yaptik dikkat ettik artik isimiz allaha kaldi ya 10 gun oldu canim su tutsa bi bizim bayramamiz olcak zaten
Amiiiiiiinnnn. Biran önce atlatalım inşallah şu günleriBilmyrm ama biz hep boyle gulelim insllh kizlar ya Allah hic birinzi aglatmasn insllah
Degicek kuzum merk etme tutmama gbi bi sansi yokki bu durumda az kaldi merk etmeyn zmna birakin kendine evn icinde zorlamck ugraslr bulabilirsn kuzmİnsallah canim tek istegimiz bu tutsun su cilemize degsin insallah
Aminn insllh kuzumAmiiiiiiinnnn. Biran önce atlatalım inşallah şu günleri
Elbette kiz cok ise yariyo:))) çok güldüm ya bekliyorum o naçizane bilgileri
Olmz kuzm bn cok evham yaptm su an o zmna donmeyi cok isterdm grckten cektklerne degiyoCanim ya bunlarin hepsine dikkat ediyoruz bisey olmaz degilmi
Bende o cilvenin c’si yok bence ama ver bakalım taktik :)Elbette kiz cok ise yariyo
Ahh ahh bnde öyle oldugmu dusunuyodm ama oyle dglmsBende o cilvenin c’si yok bence ama ver bakalım taktik :)
Aminn canim yaBilmyrm ama biz hep boyle gulelim insllh kizlar ya Allah hic birinzi aglatmasn insllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?