Ahh ahh bnde öyle oldugmu dusunuyodm ama oyle dglms
Amin canim insallah darisi hepinizin basina hepiniz kurtulun bu dertten canimTutacak tutacak asıl zor olan dönemi atlattınız bence... Rabbim yardımcınız olsun bundan sonraki süreçte de. Çabucak geçsin vakit bayramınıza kavuşun inşallah
Ayyy inşallah... iyileşme süreci için neler diyorsunuz zor mu çok ?Amin canim insallah darisi hepinizin basina hepiniz kurtulun bu dertten canim
Evet aklimiz dagilsin diye aslinda biseyler yapmak lazim haklisinDegicek kuzum merk etme tutmama gbi bi sansi yokki bu durumda az kaldi merk etmeyn zmna birakin kendine evn icinde zorlamck ugraslr bulabilirsn kuzm
Bende ona bakıp bakıp duruyorum yaaa gelir inşallah hemenKizlr ya bogazmanzarasida olsaydi keske ne kaynatirdk smdi kiz haksz yre ceza yedi
O neden halaa gelmedi yaKizlr ya bogazmanzarasida olsaydi keske ne kaynatirdk smdi kiz haksz yre ceza yedi
Aminnnn hepmzi insllah kuzum kahkahlardn aglayalim inslaah cikicak mrak etme kuzum o is bndeAllah seni güldürsün yaaa hep koptum :)) Bakalım benden ne cevherler çıkacak sayende
Zor canim su anlamda zor ama aci agridan fln degim sizilar oluyo batmalar oluyo ama herketlerinj kisitliyosun oturmuyosun hic bi sekilde ustune hep yan yatiyosun egilmiyosun agir kaldirmiyosun cok agir bisey tabiki dizlerine cokuyosun egilirken her tuvalette yikiyosun canim enfeksiyon kapmasin diye fis fisa cok dikkat ediyosun ustunu giyerken cikarken biraz robot gibi oluyosun banyo yaparken sicak su yasak ayakta banyo yapiyosun herseye dikkat etmek insani tedirgin yapiyo sadcee canimAyyy inşallah... iyileşme süreci için neler diyorsunuz zor mu çok ?
Bende ona bakıp bakıp duruyorum yaaa gelir inşallah hemen
İnsllh ya bilmyrm ki nedn insllh bi an once gelirO neden halaa gelmedi ya
İki kisjninki acilmamis bi hesaplari ya alalaİnsllh ya bilmyrm ki nedn insllh bi an once gelir
Ben kalıcı istiyorum aslında ama maddi ve manevi şu an taşıyamazmışım gibi geliyor. Diğer durumda da yani geçicide düğünde oynarken başıma iş açarım diye de korkuyorum açıkçasıZor canim su anlamda zor ama aci agridan fln degim sizilar oluyo batmalar oluyo ama herketlerinj kisitliyosun oturmuyosun hic bi sekilde ustune hep yan yatiyosun egilmiyosun agir kaldirmiyosun cok agir bisey tabiki dizlerine cokuyosun egilirken her tuvalette yikiyosun canim enfeksiyon kapmasin diye fis fisa cok dikkat ediyosun ustunu giyerken cikarken biraz robot gibi oluyosun banyo yaparken sicak su yasak ayakta banyo yapiyosun herseye dikkat etmek insani tedirgin yapiyo sadcee canim
canim gecici nasil oluyo hic bilmiyorum ya iliski sirasinda o ipler fln gelmezmi bilmiyorumki hoplayp zipliycaksin dugunde en mantiklisi kalici aslinda zaman skntin yoksa egerBen kalıcı istiyorum aslında ama maddi ve manevi şu an taşıyamazmışım gibi geliyor. Diğer durumda da yani geçicide düğünde oynarken başıma iş açarım diye de korkuyorum açıkçası
Bızdee ölümsüze dusunuyoruz ama yınede hareketlerıme falan dıkkat edıyorum bacaklarımı acmıyorum oturmma kalkmama sımdı kabız gıbı bırsey oldum büyük tuvalwtımı yaparken yemın edıyoeum peçeteyle aldım yaa olsun twk tutsun da onuda yaparım ama zorlandımYok kuzum merak etme o zmn bisy olmz tutar mrk etme oyle tutmz diye dusunursenz tutmz gercktn bn kndimi dayanamdm biraktm cok kotu olmstm hp olumsuz dusunuyodum dusunme sn oyle bi isteykn bisy olmz kuzm sizlamalar normal siz hic merk etmyn
İste isin birde o yönü var yaBen kalıcı istiyorum aslında ama maddi ve manevi şu an taşıyamazmışım gibi geliyor. Diğer durumda da yani geçicide düğünde oynarken başıma iş açarım diye de korkuyorum açıkçası
O surubu kullan cnm doktorn yazdgi ise yariyo birde kayisi ye bol bol bundan sonra hatta hemn basla zorlanmasn cok acir ve sonrasnda aceba bi zarari oldmu olmadi mi dusuncesi insani cok kotu psikolojiye sokuyo iyi biliyrmBızdee ölümsüze dusunuyoruz ama yınede hareketlerıme falan dıkkat edıyorum bacaklarımı acmıyorum oturmma kalkmama sımdı kabız gıbı bırsey oldum büyük tuvalwtımı yaparken yemın edıyoeum peçeteyle aldım yaa olsun twk tutsun da onuda yaparım ama zorlandım
İyi geceler canim gorusuruz tamam canimKizlar bn kacar o zmn yarn gorusuruz is var malesf hepinizi opuyrm uzmeyin kendinizi iyi dusunun iyi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?