Ayyy inşallah... iyileşme süreci için neler diyorsunuz zor mu çok ?
Zor canim su anlamda zor ama aci agridan fln degim sizilar oluyo batmalar oluyo ama herketlerinj kisitliyosun oturmuyosun hic bi sekilde ustune hep yan yatiyosun egilmiyosun agir kaldirmiyosun cok agir bisey tabiki dizlerine cokuyosun egilirken her tuvalette yikiyosun canim enfeksiyon kapmasin diye fis fisa cok dikkat ediyosun ustunu giyerken cikarken biraz robot gibi oluyosun banyo yaparken sicak su yasak ayakta banyo yapiyosun herseye dikkat etmek insani tedirgin yapiyo sadcee canim

Ben kalıcı istiyorum aslında ama maddi ve manevi şu an taşıyamazmışım gibi geliyor. Diğer durumda da yani geçicide düğünde oynarken başıma iş açarım diye de korkuyorum açıkçası

Ben kalıcı istiyorum aslında ama maddi ve manevi şu an taşıyamazmışım gibi geliyor. Diğer durumda da yani geçicide düğünde oynarken başıma iş açarım diye de korkuyorum açıkçası
canim gecici nasil oluyo hic bilmiyorum ya iliski sirasinda o ipler fln gelmezmi bilmiyorumki hoplayp zipliycaksin dugunde en mantiklisi kalici aslinda zaman skntin yoksa eger

Yok kuzum merak etme o zmn bisy olmz tutar mrk etme oyle tutmz diye dusunursenz tutmz gercktn bn kndimi dayanamdm biraktm cok kotu olmstm hp olumsuz dusunuyodum dusunme sn oyle bi isteykn bisy olmz kuzm sizlamalar normal siz hic merk etmyn
Bızdee ölümsüze dusunuyoruz ama yınede hareketlerıme falan dıkkat edıyorum bacaklarımı acmıyorum oturmma kalkmama sımdı kabız gıbı bırsey oldum büyük tuvalwtımı yaparken yemın edıyoeum peçeteyle aldım yaa olsun twk tutsun da onuda yaparım ama zorlandım

O surubu kullan cnm doktorn yazdgi ise yariyo birde kayisi ye bol bol bundan sonra hatta hemn basla zorlanmasn cok acir ve sonrasnda aceba bi zarari oldmu olmadi mi dusuncesi insani cok kotu psikolojiye sokuyo iyi biliyrm

C canommms N Nelizz kızlar tutuyordur merak etmeyin her seye cok dikkat edildiği için İnsan ister istemez doğru mu yanlış Mı diye düşünüyor önemli olan zaman geçti gibi zaten artık sizin bundna sonrası daha kolay olacak gitgide ben de hep çalıştım ama okdr sağlam yapıyo doktor onu eve geldigimde ayaklarım agrıyordu artık tam oturamayız bazı yerlerde ayakta durmaktan sabır zaman geçiyor cok güzel dikkat ediyorsunuz birsey olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…