Kızlar ben kalıcı kızlık zarı diktirmek istiyorum. Siz hangi doktora gittiniz ve ne kadar fiyatı öğrenebilir miyim?

Ben turgay karakaya ya gittim canim yaptiran diger arkadaslarin bi kacida ona gitti
Benim şuan evlilik gibi bir durumum yok. 2 yıl önce nişanlımla ilişki yaşamıştım ve düğüne 2 ay kala vefat etti. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. İlk başlarda hiç bu durumu düşünmemiştim ama yeni yeni kafam takılmaya başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok korkuyorum birileri tarafından anlaşılır diye

Cnm başın sağolsun öncelikle Allah sabır versin. Bu konuyu incele istersen biraz az cok fikir edinirsin ben de Turgay beye gitmiştim birkaç doktor ismi var burada ama tabiki en son kararı kendin vermelisin aklına kim yatarsa ve kime güvenirsen

Allah razı olsun. Aslında bir haftadır falan sürekli okuyorum burada yazılanları. O yüzden çok korktum hiç bir doktora güvenemiyorum.

Allah razı olsun. Aslında bir haftadır falan sürekli okuyorum burada yazılanları. O yüzden çok korktum hiç bir doktora güvenemiyorum.
Haklısın cnm istersen arayıp doktorların asistanları veya sekreterleri ile konus sana her detayı verirler aklındaki soru işaretleri için sonra da karar verirsin kime gideceğine

Dualarımız seninle cnm içini ferah tut her sey güzel olacak inş Allah gönlüne göre versin
Biliyorum canim amiiin.. iste insan bunalio cok sıkıldım artik bu konu da degil sadece hayat kosturmacasina mecalim kalmadi artik bi bulussam en azindan bu derdi ustumden atrdim..

Cok uzuldum canim basin sagolsun cok zor bi durum allah sabir versin haklisin insan bu konuda kafasinrahat etsin istiyo artik korkma canim anlasilmiyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…