Evet canim emin olmak icin bide ona giderim ben diye dusunuyorum tutsunda insallahUzay bey mi canım ?
Ücret almamıştı di mi kontrol için sadece öyle bir şey okumuştum o o doktor muEvet canim emin olmak icin bide ona giderim ben diye dusunuyorum tutsunda insallah
Tutacak merak etme kayısı kurusu falan ye bağırsaklarındaki çalıştırsın kuzuEvet canim emin olmak icin bide ona giderim ben diye dusunuyorum tutsunda insallah
Bende nermin hanimi duymustum ama arastirmadim hicS stresliiii canım ben işlem yapmayan ama kaliteli doktor olarak Nermin köşüş ü öneririm... araştır istersen uzay bey de iyi galiba
Evet canim ben gitmistim ucret almamisti oÜcret almamıştı di mi kontrol için sadece öyle bir şey okumuştum o o doktor mu
İnsallah canim ya sende insallah bi an oncede gitte hallet kurtul sende canim ya Yedim canim evde surekli yedim ay kurtuldum en olmuycak seyler boyle zamanlarda olud zaten yaTutacak merak etme kayısı kurusu falan ye bağırsaklarındaki çalıştırsın kuzu
Evde surekli yurudum bide diycektim ise yaradiTutacak merak etme kayısı kurusu falan ye bağırsaklarındaki çalıştırsın kuzu
Ben turgay karakaya ya gittim canim yaptiran diger arkadaslarin bi kacida ona gittiKızlar ben kalıcı kızlık zarı diktirmek istiyorum. Siz hangi doktora gittiniz ve ne kadar fiyatı öğrenebilir miyim?
Benim şuan evlilik gibi bir durumum yok. 2 yıl önce nişanlımla ilişki yaşamıştım ve düğüne 2 ay kala vefat etti. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. İlk başlarda hiç bu durumu düşünmemiştim ama yeni yeni kafam takılmaya başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok korkuyorum birileri tarafından anlaşılır diyeBen turgay karakaya ya gittim canim yaptiran diger arkadaslarin bi kacida ona gitti
Cnm başın sağolsun öncelikle Allah sabır versin. Bu konuyu incele istersen biraz az cok fikir edinirsin ben de Turgay beye gitmiştim birkaç doktor ismi var burada ama tabiki en son kararı kendin vermelisin aklına kim yatarsa ve kime güvenirsenBenim şuan evlilik gibi bir durumum yok. 2 yıl önce nişanlımla ilişki yaşamıştım ve düğüne 2 ay kala vefat etti. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. İlk başlarda hiç bu durumu düşünmemiştim ama yeni yeni kafam takılmaya başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok korkuyorum birileri tarafından anlaşılır diye
Allah razı olsun. Aslında bir haftadır falan sürekli okuyorum burada yazılanları. O yüzden çok korktum hiç bir doktora güvenemiyorum.Cnm başın sağolsun öncelikle Allah sabır versin. Bu konuyu incele istersen biraz az cok fikir edinirsin ben de Turgay beye gitmiştim birkaç doktor ismi var burada ama tabiki en son kararı kendin vermelisin aklına kim yatarsa ve kime güvenirsen
Haklısın cnm istersen arayıp doktorların asistanları veya sekreterleri ile konus sana her detayı verirler aklındaki soru işaretleri için sonra da karar verirsin kime gideceğineAllah razı olsun. Aslında bir haftadır falan sürekli okuyorum burada yazılanları. O yüzden çok korktum hiç bir doktora güvenemiyorum.
Teşekkür ederim inşallah güvenilir bir doktor bulurumHaklısın cnm istersen arayıp doktorların asistanları veya sekreterleri ile konus sana her detayı verirler aklındaki soru işaretleri için sonra da karar verirsin kime gideceğine
Bogazmanzarasi kuzum habersiz birakma cok surermi :)
Herseyini Allah rast getirsin inş cnm dualarımızdasın unutma hep kolay gelsin
Kizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnnGüzel haberlerini bekliyoruuuuzZ
Dualarımız seninle cnm içini ferah tut her sey güzel olacak inş Allah gönlüne göre versinKizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnn
Biliyorum canim amiiin.. iste insan bunalio cok sıkıldım artikDualarımız seninle cnm içini ferah tut her sey güzel olacak inş Allah gönlüne göre versin
Cok uzuldum canim basin sagolsun cok zor bi durum allah sabir versin haklisin insan bu konuda kafasinrahat etsin istiyo artik korkma canim anlasilmiyo cunkuBenim şuan evlilik gibi bir durumum yok. 2 yıl önce nişanlımla ilişki yaşamıştım ve düğüne 2 ay kala vefat etti. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. İlk başlarda hiç bu durumu düşünmemiştim ama yeni yeni kafam takılmaya başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok korkuyorum birileri tarafından anlaşılır diye
Bulursun canim mutlaka iyi arastir sadece ondan sonra kime guveniyosan ona gidersin canimTeşekkür ederim inşallah güvenilir bir doktor bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?