- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Rabbim sabır versin sen cok güclü bi kizsın merak etme ameliyati fln da atlatirsin :)Benim şuan evlilik gibi bir durumum yok. 2 yıl önce nişanlımla ilişki yaşamıştım ve düğüne 2 ay kala vefat etti. Ama ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. İlk başlarda hiç bu durumu düşünmemiştim ama yeni yeni kafam takılmaya başladı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve çok korkuyorum birileri tarafından anlaşılır diye
Ay bizde heycandan catlarizKizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnn
Çok teşekkür ederim allah razı olsunRabbim sabır versin sen cok güclü bi kizsın merak etme ameliyati fln da atlatirsin :)
Kurtulcaksin bu dertten hic kotu dusunme canim iyi olcak guzel olcak bizde dua edicez senin icjn allah yardimcin olcak hic gerilme rahat olBiliyorum canim amiiin.. iste insan bunalio cok sıkıldım artikbu konu da degil sadece hayat kosturmacasina mecalim kalmadi artik bi bulussam en azindan bu derdi ustumden atrdim..
Ne gibi canim bi konu daha vardi omu seni bunaltanİnsallah kızlar insallah ya bu zar konusundan cok baska dertlerim benim benim icimi karartan..
O cok girmiyo ya niyese stresli fln diyemi acaba
Evet bebegim o malesefNe gibi canim bi konu daha vardi omu seni bunaltan
İnsallah uyuyodur canimBelki uyuyodur canim
Ay kiyamam ya bi tam rahata eremedin bi türlü ya ama bak bu sıkıntın bitti hallettin onuda hallediceksin sen canim temiz kalpli insanlara allah en güzel seyleri hic beklemedikleri anda verirEvet bebegim o malesefAllahim artik bezdim hayatimdan
Ayy agzindan bal damlio insallah kuzum cok bunaldigim bi donemdeyim Rabbim sonunu hayra cikarsin insallah..Ay kiyamam ya bi tam rahata eremedin bi türlü ya ama bak bu sıkıntın bitti hallettin onuda hallediceksin sen canim temiz kalpli insanlara allah en güzel seyleri hic beklemedikleri anda verir
O yüzden sen kendini hic üzme sen gercekten iyi bi insansin Allah seni zorda darda bırakmaz senin yardimcin olur oda biticek onuda hallediceksin sen inaniyorum ben hayirli olcak insallah sonu canim senin icinAyy agzindan bal damlio insallah kuzum cok bunaldigim bi donemdeyim Rabbim sonunu hayra cikarsin insallah..
Canım benim sen çok güçlüsün en baştan beri biliorum snei neler neler atlattın bak şimdi artık mutlu olma zamanı çektiğin sıkıntılar biticek inşallah sen ve @hilal85 için herşey çok güzel olsun dualarımız sizinleAyy agzindan bal damlio insallah kuzum cok bunaldigim bi donemdeyim Rabbim sonunu hayra cikarsin insallah..
Allah yardımcın olsun canım güzel olacak korkma sakın.Kizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnn
Cnm bu konuyu bi atlat başka şeylere de cozum buluruz inş ama an büyüğü bitiyo oyle düşün dualarımız sizinleİnsallah kızlar insallah ya bu zar konusundan cok baska dertlerim benim benim icimi karartan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?