Rabbim sabır versin sen cok güclü bi kizsın merak etme ameliyati fln da atlatirsin :)

Kizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnn
Ay bizde heycandan catlariz canim dualarimiz seninle hersey cok guzel olcak hic aklina kotu bisey getirme rahat ol

Biliyorum canim amiiin.. iste insan bunalio cok sıkıldım artik bu konu da degil sadece hayat kosturmacasina mecalim kalmadi artik bi bulussam en azindan bu derdi ustumden atrdim..
Kurtulcaksin bu dertten hic kotu dusunme canim iyi olcak guzel olcak bizde dua edicez senin icjn allah yardimcin olcak hic gerilme rahat ol

İnsallah kızlar insallah ya bu zar konusundan cok baska dertlerim benim benim icimi karartan..

Ya ben C canommms merak ediyorum tuvalete gidemiyodu yuzum bembeyaz oldu cok kotuyum diyodu hastaneye gidicem nerdeyse diyodu noldu acaba kiza ya msj attim cevap vermedi hic

Ay kiyamam ya bi tam rahata eremedin bi türlü ya ama bak bu sıkıntın bitti hallettin onuda hallediceksin sen canim temiz kalpli insanlara allah en güzel seyleri hic beklemedikleri anda verir
Ayy agzindan bal damlio insallah kuzum cok bunaldigim bi donemdeyim Rabbim sonunu hayra cikarsin insallah..

Ayy agzindan bal damlio insallah kuzum cok bunaldigim bi donemdeyim Rabbim sonunu hayra cikarsin insallah..
O yüzden sen kendini hic üzme sen gercekten iyi bi insansin Allah seni zorda darda bırakmaz senin yardimcin olur oda biticek onuda hallediceksin sen inaniyorum ben hayirli olcak insallah sonu canim senin icin

Canım benim sen çok güçlüsün en baştan beri biliorum snei neler neler atlattın bak şimdi artık mutlu olma zamanı çektiğin sıkıntılar biticek inşallah sen ve @hilal85 için herşey çok güzel olsun dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…