- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
O yüzden sen kendini hic üzme sen gercekten iyi bi insansin Allah seni zorda darda bırakmaz senin yardimcin olur oda biticek onuda hallediceksin sen inaniyorum ben hayirli olcak insallah sonu canim senin icin
Canım benim sen çok güçlüsün en baştan beri biliorum snei neler neler atlattın bak şimdi artık mutlu olma zamanı çektiğin sıkıntılar biticek inşallah sen ve @hilal85 için herşey çok güzel olsun dualarımız sizinle
Allah yardımcın olsun canım güzel olacak korkma sakın.
Allah razi olsun kizlar okudukca gözlerim doluyo inanin.. bitsin zaten herseyi anlaticam size bi bitirip suraya yazmayi nasip etsin Rabbim insallah.Cnm bu konuyu bi atlat başka şeylere de cozum buluruz inş ama an büyüğü bitiyo oyle düşün dualarımız sizinleBogazmanzarasi H hilal8535
Hiç üzme kendini... bir sürü kişi kurtuldu sen de kurtulacaksın hayırlısı ileAllah razi olsun kizlar okudukca gözlerim doluyo inanin.. bitsin zaten herseyi anlaticam size bi bitirip suraya yazmayi nasip etsin Rabbim insallah.
Kuzummmm Allah yardimcin olsun güzel haberlerini bekliyoruz biz burada içini ferah tut herşey kusursuz olucak :)Kizlar uzak kaliyim dedim duramadim yine tahminen 9 güne fln yazarim yani iliski yasayip tekrar ayrilip esimle öyle yazarim onun yaninda yazamam malum.. dua edinnn
Canim basin sagolsun öncelikle Allah sabir versib çok üzüldüm doğrusu.. İcine sinen bir doktora gitmelin ama cok iyi arastirman gerkiyr cnmÇok teşekkür ederim allah razı olsun
Herşey düzelecek kuzum sen bi su zar meselesinden kurtul devami corap sokugu gibi gelir bnce sen hic merak etmeEvet bebegim o malesefAllahim artik bezdim hayatimdan
İnsallah canim benimm sen iliski yasadinmi o sürprizle beraber benmi yanlis anladimgünaydın can arkadaslarım burdayım evlendigim kişi geldi bana süpriz yapmış bende sevinçten ziyade şoklara girdim oyüzden sadece bi bakıp çıkuyorum bişeyleri dogru düzgün okuyamıyorum takip edemiyorum nerdeyse wc haricinde hep birlikteyiz yanyana oyüzden gizli gizli artık okuyabildigim kadar ama neyse sizi çok ama çok seviyorum hayatımın en kötü anında birbirimizi hiç bilmesekte en büyük destegi oldunuz binkez iyiki varsınız tüm dualarımız birbirimizle herşey çok güzel olcak C canommms un neyi var ?Bogazmanzarasi canımmm tüm dualarım seninle ama inan çok mutlu olcaksın herşey yolunda gitcek
Günaydın canım bır bıze etkı etmedı cumartesı gecesınden berı kıvranıyorum yaa böyle bır kabızlık olamaz ama hıc ıkınmadjm agladım allahım sen yardım et dedım sureklı uyudum en sonunda hastaneye gıdecektım ama dayandım sabah eczaneden ilac aldım o bıraz karnımı yumusattı sımdı kalhvaltımı yapıp surubu ıcecegımm
Bende yasak 15 araliga kadar nedeni kural ihlalleri yaziyodu kuzum kebdiliginden acildi bnde ayy bn seni yerm kuzum yaa sn ne güzel dusunuyosn oyle bebegm bnm :)Kuzum ben neyi dusunuyorum iki gündür biliyomusun simdi iliskim olcakya bikac gune sanki sizi yuzustu birakmisim gbi nasil sonucu haber vercem die dusunuyorum yana yakila inanki neler dusundum site yonetiminin numarasini fln aricaktim bi haftaya acilmazsa bana gecici bi hesap acalim kizlara haber vereyim sonra kapatalim bile dicektim valla cunku biliyorum herkes sonuc beklio.
Bu arada sitenin sistemini biliomusunuz kizlar ya ben girince ceza fln yazmiodu sadece şu numaradan istediginiz zaman hesabinizi actirabilirsiniz kendi istegimle kapattrmisim gbi gorunuyodu sizde de öylemi yaziodu? Ben yonetime mesaj atip actirdim yani.. siz de öylemi yaptiniz? N Nelizz G Gecekusu123 X xxoxxoxx H hilal8535
Bebegim bnm aynen iyi niyetler karsilikli hepimiz cok ozledk sni yaa biraz kaynattk sensiz ama artik bndan sonra bol bol kaynatiriz insllah :)Kizlar gercekten cok mutlu etti benim samimiyetime inanmaniz cok sagolun:) valla iyi niyetler karsilkli bende kizlara nasil ulassam da sonucu bildirsem die can cekisiodum yoksa umrumda degildi hicbisey
Allah sizi hep,iniz şutlandınız cuuma günübalbocegi35 kiz burdayiz
Bilmiyorum ki ama ondada geçici yazıyo gelir oda canım sayfa sahibi oldugu için mi bilemedim ki
Ay bi kiz vardi derdini anlatiyodu nolduki ona ya neydiki hesabi mujimiydi neydi ya degisik biseydi
Canım düz yatamadıgımızdan dolayı yan yatıp bır bacak üstüne yuklrnıyorsun oda acı vermiyor ondan gecelerı ayagın acımasından dolayı uyanıyoruz ısyerondeeyken de aynısı olıyor tek bacak ustune oturuyorum nasıl acıyor helekı amelıyattan çıkıp geliyoruz nelızle olduk bır an önce ayagı kalksaydık dıye bırbırımıze baktık resmen
Keşke yapacak birsey olsa cnm ama maalesef işte geçiyo zaman bak evde olduğuna dua et yoksa daha zor oluyo
Allah yardımcın olsun dualarımız sizlerle :) merak etme kurtuluşa son vakitler :)hahah yok canımmBogazmanzarasi hayır henüz yaşamadık daha var yaşamamıza zaten olunca yazıcam hemen
İki tane icince ediyo canim
Amin canim insallahAllah razi olsun kizlar okudukca gözlerim doluyo inanin.. bitsin zaten herseyi anlaticam size bi bitirip suraya yazmayi nasip etsin Rabbim insallah.
Kiz evlendinmi allah mutlu etsin canim allah hepinizin yardimcisi olsungünaydın can arkadaslarım burdayım evlendigim kişi geldi bana süpriz yapmış bende sevinçten ziyade şoklara girdim oyüzden sadece bi bakıp çıkuyorum bişeyleri dogru düzgün okuyamıyorum takip edemiyorum nerdeyse wc haricinde hep birlikteyiz yanyana oyüzden gizli gizli artık okuyabildigim kadar ama neyse sizi çok ama çok seviyorum hayatımın en kötü anında birbirimizi hiç bilmesekte en büyük destegi oldunuz binkez iyiki varsınız tüm dualarımız birbirimizle herşey çok güzel olcak C canommms un neyi var ?Bogazmanzarasi canımmm tüm dualarım seninle ama inan çok mutlu olcaksın herşey yolunda gitcek
Bide gülüyo yaAllah sizi hep,iniz şutlandınız cuuma günübnmde canım sıkıldı ya
Kiz evlendinmi allah mutlu etsin canim allah hepinizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?