Bide gülüyo ya
Allah mutlu etsin canım
Allah mutlu mesut etsin inş cnm
Allah mesut etsin canim insallah allah tamamina erdirsin
Hepimize engeli bastilar hepimize1 kişi değil 2 kişi değil hepiniz banlı bir gördüm noluyo la oldum
Dün bende kayısı hoşafı ıctım bugünde kefir alıyım cok kötü oldum ama ıkınmadım cıkartamayınca ağladım hepKızlar ben kayısıları biraz suda bekletip daha sonra suyunu içip kayısılarını yiyordum bir de kefir içmeye Çalışın sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur
Bende oyle yapiyim artik eziyet oldu bu is tutsun bi gecsin gitsin artik halim kalmadi ya usutmusum bide yeter diye bagirasim varKızlar ben kayısıları biraz suda bekletip daha sonra suyunu içip kayısılarını yiyordum bir de kefir içmeye Çalışın sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur
Benımde halım kalmadı cok zorlu bır surecmıs yaaBende oyle yapiyim artik eziyet oldu bu is tutsun bi gecsin gitsin artik halim kalmadi ya usutmusum bide yeter diye bagirasim var
Bittik resmen biz ya bu tuvalet korkulu ruya gibi bisey oldu ya Bagirsaklarimiz calismiyo gerektigi gibi bu cok kotu bisey yaBenımde halım kalmadı cok zorlu bır surecmıs yaa
Bagirsaklarimiz yapisir dugumlenir fln diye korkuyorum allah korusunBenımde halım kalmadı cok zorlu bır surecmıs yaa
Sen napıyon balböcegi anlat bakalım
Allah mutlu etsin canım
Eski nişanlımın evlendiğini gördüm, biraz içim buruk, bir de regli zamanım ya ondan böyle bir hüzün bastı beni ya. Eskileri hatırladım bir an ve hakkımı helal edemiyorum bir türlü , annesi beni kabul edemedi iftira attı , o da annesine inandı ve medyuma gitmiş benim aldattığmı söylemiş ailemin bana büyü yaptığını söylemiş , annem seni seviyo gel kaçalım dedi , evlenebilmek için ailemden özür dile dedi, bastım tokadı arkama bakmadn kkaçtm ama 3 yılımı verdimSen napıyon balböcegi anlat bakalım
Eski nişanlımın evlendiğini gördüm, biraz içim buruk, bir de regli zamanım ya ondan böyle bir hüzün bastı beni ya. Eskileri hatırladım bir an ve hakkımı helal edemiyorum bir türlü , annesi beni kabul edemedi iftira attı , o da annesine inandı ve medyuma gitmiş benim aldattığmı söylemiş ailemin bana büyü yaptığını söylemiş , annem seni seviyo gel kaçalım dedi , evlenebilmek için ailemden özür dile dedi, bastım tokadı arkama bakmadn kkaçtm ama 3 yılımı verdimAllaha çok şüküe şimdi çok mutluyum , eşimi de çok seviyorum ama neden böyle oldum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?