Kızlar ben kayısıları biraz suda bekletip daha sonra suyunu içip kayısılarını yiyordum bir de kefir içmeye Çalışın sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur
Dün bende kayısı hoşafı ıctım bugünde kefir alıyım cok kötü oldum ama ıkınmadım cıkartamayınca ağladım hep

Kızlar ben kayısıları biraz suda bekletip daha sonra suyunu içip kayısılarını yiyordum bir de kefir içmeye Çalışın sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur
Bende oyle yapiyim artik eziyet oldu bu is tutsun bi gecsin gitsin artik halim kalmadi ya usutmusum bide yeter diye bagirasim var

Sen napıyon balböcegi anlat bakalım
Eski nişanlımın evlendiğini gördüm, biraz içim buruk, bir de regli zamanım ya ondan böyle bir hüzün bastı beni ya. Eskileri hatırladım bir an ve hakkımı helal edemiyorum bir türlü , annesi beni kabul edemedi iftira attı , o da annesine inandı ve medyuma gitmiş benim aldattığmı söylemiş ailemin bana büyü yaptığını söylemiş , annem seni seviyo gel kaçalım dedi , evlenebilmek için ailemden özür dile dedi, bastım tokadı arkama bakmadn kkaçtm ama 3 yılımı verdim Allaha çok şüküe şimdi çok mutluyum , eşimi de çok seviyorum ama neden böyle oldum bilmiyorum

bence neden biliyomusun mutlaka güzel şeylerde yaşamışsındır düşünsene bizi üzen insanlar hep üzmüş olsaydılar zaten hiç sevemezdik canm ve geçmişin nekadar geçmişte kalsada ister istemez kalbinden silsen beyninden silemiyosun illaki biyerde degersiz anlamsız bile olsa hatırlanıyo bide regl dönemindeysen hormonlarda tabi farklı çalışıyo ondandır allah mutlukugunu daim etsin insallahhh çok daha mutlu gelecegn olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…