Yaşadıkların ve o üç yılın için burulmuştur için ama bak o halinden daha iyi bir durumdasın şimdi belki okdr olaydan sonra onunla olsaydın suan olduğun gibi mutlu olamayacaktın içini ferah tutEski nişanlımın evlendiğini gördüm, biraz içim buruk, bir de regli zamanım ya ondan böyle bir hüzün bastı beni ya. Eskileri hatırladım bir an ve hakkımı helal edemiyorum bir türlü , annesi beni kabul edemedi iftira attı , o da annesine inandı ve medyuma gitmiş benim aldattığmı söylemiş ailemin bana büyü yaptığını söylemiş , annem seni seviyo gel kaçalım dedi , evlenebilmek için ailemden özür dile dedi, bastım tokadı arkama bakmadn kkaçtm ama 3 yılımı verdimAllaha çok şüküe şimdi çok mutluyum , eşimi de çok seviyorum ama neden böyle oldum bilmiyorum
bence neden biliyomusun mutlaka güzel şeylerde yaşamışsındır düşünsene bizi üzen insanlar hep üzmüş olsaydılar zaten hiç sevemezdik canm ve geçmişin nekadar geçmişte kalsada ister istemez kalbinden silsen beyninden silemiyosun illaki biyerde degersiz anlamsız bile olsa hatırlanıyo bide regl dönemindeysen hormonlarda tabi farklı çalışıyo ondandır allah mutlukugunu daim etsin insallahhh çok daha mutlu gelecegn olsunn
Hayat hepimize bi tokat atmis malesef her serde bi hayir var derler demekki senin icin böylesi hayırlıymışEski nişanlımın evlendiğini gördüm, biraz içim buruk, bir de regli zamanım ya ondan böyle bir hüzün bastı beni ya. Eskileri hatırladım bir an ve hakkımı helal edemiyorum bir türlü , annesi beni kabul edemedi iftira attı , o da annesine inandı ve medyuma gitmiş benim aldattığmı söylemiş ailemin bana büyü yaptığını söylemiş , annem seni seviyo gel kaçalım dedi , evlenebilmek için ailemden özür dile dedi, bastım tokadı arkama bakmadn kkaçtm ama 3 yılımı verdimAllaha çok şüküe şimdi çok mutluyum , eşimi de çok seviyorum ama neden böyle oldum bilmiyorum
İnsallh sonu mutluluk olur bilmiyorum Allah güc sabir versin insallah ne diyim tadim yok hicKızlar sabır bu da bizim imtihanımızdır belki niye demeyin sabredin bakın guzel olacak her sey çile gibi geliyo evet ama bunun arkasından gelen mutlulugun hazzı da bambaşka İnan’ın sadece sabredin Allah büyük görüyo dua edin
Mutlu olmama imkan yoktu , 2 görümce ve kayanana beni gömerlerdi ya ben o karıyı deşerdim.Yaşadıkların ve o üç yılın için burulmuştur için ama bak o halinden daha iyi bir durumdasın şimdi belki okdr olaydan sonra onunla olsaydın suan olduğun gibi mutlu olamayacaktın içini ferah tut
Hayat hepimize bi tokat atmis malesef her serde bi hayir var derler demekki senin icin böylesi hayırlıymış
İnsallh sonu mutluluk olur bilmiyorum Allah güc sabir versin insallah ne diyim tadim yok hic
Yaşadıkların ve o üç yılın için burulmuştur için ama bak o halinden daha iyi bir durumdasın şimdi belki okdr olaydan sonra onunla olsaydın suan olduğun gibi mutlu olamayacaktın içini ferah tut
saoll kuzumm allah razı olsunnnn aminnnn
Ohhhhh denizin var tabi seyredersinMis gibi kokan türk kahvesini yapçaksın , arkadan güzel bir müzik , camın önüne geçip, tepeden deniz manzarası seyrederken kahveni yudumlucaksın , sonra yağmur başlayacakkim benimle o kahveyi içmek ister ?
Benim fon müziğim : mutlu sonsuz . Siz ne dinlerdiniz kızlar?
Ohhhhh denizin var tabi seyredersinben turk
Kahvesi cok severim hayir diyemem hicccc fon muzigi bana uyar
Hiç hayır denecek bir teklif degil kiMis gibi kokan türk kahvesini yapçaksın , arkadan güzel bir müzik , camın önüne geçip, tepeden deniz manzarası seyrederken kahveni yudumlucaksın , sonra yağmur başlayacakkim benimle o kahveyi içmek ister ?
Kahve keyfide hic biseye benzemiyo yaAyyy bende bayılırım özellikle damla sakızlı mmmm
valla öyleee bitsin soğusun istemiyorumKahve keyfide hic biseye benzemiyo ya
Allah korusun kiz noldu kotumusun napyim canim yatiyorum anca yaben ölücem sanırım bugun bırazdan ısten cıkacam sen napıyoersun
O kadar yorgun geldimki eve su an icimi actin ayyy beni de ısınlasana oraya :)Mis gibi kokan türk kahvesini yapçaksın , arkadan güzel bir müzik , camın önüne geçip, tepeden deniz manzarası seyrederken kahveni yudumlucaksın , sonra yağmur başlayacakkim benimle o kahveyi içmek ister ?
Hadi ya olumlu sonucmu almis kime yaptirmis canim oKizlar mesajlarin hepsini okuyamadim ama burda sevgikolik die bi üye vardi bilirmisiniz bilmem taaa 2014 te mi ne yaptirmisti olumlu sonuc almis yazmis buraya cok sevindim haberiniz yoktur die yazdim o da baska bi konuya yazmis aratip okuyun iciniz acilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?