Yaşadıkların ve o üç yılın için burulmuştur için ama bak o halinden daha iyi bir durumdasın şimdi belki okdr olaydan sonra onunla olsaydın suan olduğun gibi mutlu olamayacaktın içini ferah tut

Doğru diyosun kötülerin yanında iyi güzel şeylerde vardı, azıcık kafayı çalıştırsaydı, birazcık bana güvenseydi böyle olmazdı.Kalsaydım eğer , tüm yalanları kabullenmiş , kişiliksiz biri olurdum ve bu benim sonum olurdu eminim , çünkü o kadın bana kafayı kırdırırdı.

Hayat hepimize bi tokat atmis malesef her serde bi hayir var derler demekki senin icin böylesi hayırlıymış

İnsallh sonu mutluluk olur bilmiyorum Allah güc sabir versin insallah ne diyim tadim yok hic

Yaşadıkların ve o üç yılın için burulmuştur için ama bak o halinden daha iyi bir durumdasın şimdi belki okdr olaydan sonra onunla olsaydın suan olduğun gibi mutlu olamayacaktın içini ferah tut
Mutlu olmama imkan yoktu , 2 görümce ve kayanana beni gömerlerdi ya ben o karıyı deşerdim.

İnsallh sonu mutluluk olur bilmiyorum Allah güc sabir versin insallah ne diyim tadim yok hic
saoll kuzumm allah razı olsunnnn aminnnn

Mis gibi kokan türk kahvesini yapçaksın , arkadan güzel bir müzik , camın önüne geçip, tepeden deniz manzarası seyrederken kahveni yudumlucaksın , sonra yağmur başlayacak kim benimle o kahveyi içmek ister ?

Benim fon müziğim : mutlu sonsuz . Siz ne dinlerdiniz kızlar?

Ohhhhh denizin var tabi seyredersin ben turk
Kahvesi cok severim hayir diyemem hicccc fon muzigi bana uyar

Hiç hayır denecek bir teklif degil ki

Kizlar mesajlarin hepsini okuyamadim ama burda sevgikolik die bi üye vardi bilirmisiniz bilmem taaa 2014 te mi ne yaptirmisti olumlu sonuc almis yazmis buraya cok sevindim haberiniz yoktur die yazdim o da baska bi konuya yazmis aratip okuyun iciniz acilsin :)

O kadar yorgun geldimki eve su an icimi actin ayyy beni de ısınlasana oraya :)

Hadi ya olumlu sonucmu almis kime yaptirmis canim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…