- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Kiyamam ya siz nie öyle oldunuzki acaba cok mu kati beslendiniz ? Gerci stresten de olur ben stres yapim direkt mideme sindirim sistemime vurur acisi..kabız olmak ve onu cıkartamamak cok kötu yaa 3 gundur öluyordum nerddeyse aglamaktan artık cıkardımda kurtuldyum ya ama bugun surubu cok ıctım eve gıdınce ne yaparım bılmıyorum tuvalete cıkarmıyım artık buyuk tuvaletımı yapmak ıstemıyorummm
Canim ozelden soyluyum ben onu takip ediyodum da bayadir bildirim geldi ondanHadi ya olumlu sonucmu almis kime yaptirmis canim o
benım buralar hayatım cok berbatt bogazmanzarası sevgılımel aılemle bu durum cok stres yaptım kendımeKiyamam ya siz nie öyle oldunuzki acaba cok mu kati beslendiniz ? Gerci stresten de olur ben stres yapim direkt mideme sindirim sistemime vurur acisi..
banada özelden soyleyebılırsın:)Canim ozelden soyluyum ben onu takip ediyodum da bayadir bildirim geldi ondan
Canim surubu ictiysen yaparsin korkma cok dusunmede insan dusundukce daha bi yapamiyo sanki beyin nasil dusunursek o sekilde calisiyokabız olmak ve onu cıkartamamak cok kötu yaa 3 gundur öluyordum nerddeyse aglamaktan artık cıkardımda kurtuldyum ya ama bugun surubu cok ıctım eve gıdınce ne yaparım bılmıyorum tuvalete cıkarmıyım artık buyuk tuvaletımı yapmak ıstemıyorummm
Haklisin canim bi donem öyle hersey üst üste gelir bazen ama gecicek insallah.. biraz sabir.. ne demisler dibe vurmadan en yuksege sıcranmazmisbenım buralar hayatım cok berbatt bogazmanzarası sevgılımel aılemle bu durum cok stres yaptım kendıme
Aynen benimde hemen mideme vuruyo stresten oldu diye dusunuyorum normalde hic kabiz olcak biri degildim ilk kez oldu stresten sanirim baska sebep bulamiyorum insanin korktugu basina geliyo isteKiyamam ya siz nie öyle oldunuzki acaba cok mu kati beslendiniz ? Gerci stresten de olur ben stres yapim direkt mideme sindirim sistemime vurur acisi..
Dibin dibini gordük hadi bakalim insallah çıkarızHaklisin canim bi donem öyle hersey üst üste gelir bazen ama gecicek insallah.. biraz sabir.. ne demisler dibe vurmadan en yuksege sıcranmazmis
KizlarAynen benimde hemen mideme vuruyo stresten oldu diye dusunuyorum normalde hic kabiz olcak biri degildim ilk kez oldu stresten sanirim baska sebep bulamiyorum insanin korktugu basina geliyo iste
Al benden de o kadar canim..Dibin dibini gordük hadi bakalim insallah çıkarız
Canim sanirim 2 bucuk haftadan sonra biraz da olsa o kaynamis oluo o doktorlarin bi ay dedigi garanti olsun die..Kayisi hosafinu herkes diyo evet bide zeytinyagi iciyorum hergun acaba tuvalet ihtiyaci rahatca ne zaman yapiliyo
O kadar yorgun geldimki eve su an icimi actin ayyy beni de ısınlasana oraya :)
Anladim canim insallah gelcek o günlerCanim sanirim 2 bucuk haftadan sonra biraz da olsa o kaynamis oluo o doktorlarin bi ay dedigi garanti olsun die..
Cnm bence seni etkileyen stres oldu yoksa bukdr olamaz bence normalde de boyle kabız olur musunbenım buralar hayatım cok berbatt bogazmanzarası sevgılımel aılemle bu durum cok stres yaptım kendıme
Ben de yorgunluk fena sen yat bizim yerimize de cnm bol bol az kaldı bak geciyo merak etmeNapiyosunuz kizlarrrrr
Sizin yerinezede yatar dinlenirim ben canimBen de yorgunluk fena sen yat bizim yerimize de cnm bol bol az kaldı bak geciyo merak etme
Cnm bence seni etkileyen stres oldu yoksa bukdr olamaz bence normalde de boyle kabız olur musun[/QUOTE
Yok canım bugune kadar kabızın k sini bılmezdım
Bugun aksam yapıyım canım bırde oyle deneyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?