Kiyamam ya siz nie öyle oldunuzki acaba cok mu kati beslendiniz ? Gerci stresten de olur ben stres yapim direkt mideme sindirim sistemime vurur acisi..

Canim surubu ictiysen yaparsin korkma cok dusunmede insan dusundukce daha bi yapamiyo sanki beyin nasil dusunursek o sekilde calisiyo

benım buralar hayatım cok berbatt bogazmanzarası sevgılımel aılemle bu durum cok stres yaptım kendıme
Haklisin canim bi donem öyle hersey üst üste gelir bazen ama gecicek insallah.. biraz sabir.. ne demisler dibe vurmadan en yuksege sıcranmazmis

Kiyamam ya siz nie öyle oldunuzki acaba cok mu kati beslendiniz ? Gerci stresten de olur ben stres yapim direkt mideme sindirim sistemime vurur acisi..
Aynen benimde hemen mideme vuruyo stresten oldu diye dusunuyorum normalde hic kabiz olcak biri degildim ilk kez oldu stresten sanirim baska sebep bulamiyorum insanin korktugu basina geliyo iste

Aynen benimde hemen mideme vuruyo stresten oldu diye dusunuyorum normalde hic kabiz olcak biri degildim ilk kez oldu stresten sanirim baska sebep bulamiyorum insanin korktugu basina geliyo iste
Kizlar Daisyyg hakli bak o donem bende cok kayisi hosafi iciodum yemeklerle belki de ondan gerek kalmadi kuru dut yiyodum bunlar kesin etkili oldu ilac icmedim C canommms

Kizlar Daisyyg hakli bak o donem bende cok kayisi hosafi iciodum yemeklerle belki de ondan gerek kalmadi kuru dut yiyodum bunlar kesin etkili oldu ilac icmedim C canommms
Kayisi hosafinu herkes diyo evet bide zeytinyagi iciyorum hergun acaba tuvalet ihtiyaci rahatca ne zaman yapiliyo

kızlar cok yakın bi arkadasım var bugün konuşurken söyledi aktara gidiyorum kayısı alıcam diye kayısıyı sıcak suda bekletip suyunu içiyomuş ve kayısı yiyormuş sonra hurma tüketiyormuş daha iyi oldugunu söyledi C canommms dene istersen canımm iyi gelebilir

Bugun aksam yapıyım canım bırde oyle deneyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…