Cnm sıvı seyler tüketmeye çalış bakalım daha cok yememezlik de yapma sen psikolojik olarak kabız olcam diye yemiyorsundur
Bogazımdan geçmıyor anlamadım bende ama sımdı buyyk tuvaletım sıvı olarak geldı alalhıma şükürler olsun bunlara sevınıyoruz yaa düştüğümuz hallere bakın

Bogazımdan geçmıyor anlamadım bende ama sımdı buyyk tuvaletım sıvı olarak geldı alalhıma şükürler olsun bunlara sevınıyoruz yaa düştüğümuz hallere bakın
Ah canim ah zaten en basindan beri dustugumuz hal halmiki? Neler ne rezillikler cekiyoruz resmen tükeniyoruz da kimsenin haberi olmuyo cocuk gbi erkeklerin tavirlarini cekiyoruz anca.. kimsenin haberi yok ne yüku tasidigimizdan :) bigün sizinle bi araya gelmeyi o kadar cok isterdimki topluca paso kahve icip dertlesirdik.

Bugün herkes ne güzel kahve teklifleri ile geliyo keşke oyle birsey olabilse ben de cok isterdim

Rezilligin bini bin para oyle boyle seyler degil yasadiklarimiz yaptiklarimiz keske bi araya gelebilsekte ay dertlessek ya

kızlar ben ara tatilde gideceğim Allah izin verirse ama ben bir günlüğüne gidip gelemem nasıl bir plan yapsam acaba ne dersiniz
Bende bigünlugune gidemedim cunku uzagim once otobus sonra ucak aktarmaliydi bi gece otelde kaldm.. aile acisindan mi soruyosun sen

bir de kızlar kaç gün önceden arayıp randevu alayım sizce nasip olursa bir ay sonra gideceğim işte
Ben valla önce bileti ayarlayip sonra size şu gün su saatte gelcem desem olurmu dedim olur dediler cunku önce ramdevu alinca bileti bulamiodum fln ben biketi alip onlara haber verdim zaten önemli degil randevu seni her turlu öne aliolar ucakla geldin die.. ben orda öne aldilar die bi kadin isyan etti ben sabahtan beri burdayim diye :)) hemsire de ama sehir diisndan gelen özel hastamiz onceden konusmustuk dedi beni aldi

kızlar ben ara tatilde gideceğim Allah izin verirse ama ben bir günlüğüne gidip gelemem nasıl bir plan yapsam acaba ne dersiniz
Uzak mısın cnm ondan mı Buarada ben de bogazmanzarasının dediği gibi şu hafta için alsam uygun olur Mu doktor bey orda mı diye sormuştum alabilirsin dedikten sonra gün ve saate karar verip almıştım bileti bazen orda olmayabiliyormuş öncesinde bi sor yine şu zmn alsam olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…