Canim sehir disindan gittigini soyleyince aliyolar bekletmiyolar canim himm bide ataturk hava alanina al biletini eger ucakla gidiceksen cunku o hava alanina cok yakin doktorun yeri 15 dakika fln mesafesievet canım aynen aile ben gezmeye gidiyorum dedim arkadaşlara diye
benim on gün kalmam lazım orda işteCanim zaten cok uzun suren bi islem degilki gidip gelebilirsin aslinda arkadasin fln yoksa otelde kalabilirsin
canım on günlüğüne dedim çünkü çok uzak ve bir daha gidemem zatenBencede hatta 3 gün 4 gün kalcam dersin hatta bi hafta izin verirlerse cok cok guzel olur rahat rahat gider gelirsin
Him anldim canim daha iyi zor donemi orda atlatmis olursun canim kimde kalicaksin kalicak yerin varmio operasyonla yürüyü
benim on gün kalmam lazım orda işte
Buyuk tuvaletımı yaparken bırlıktw oldugum cocuga o kadar çok şey saydımkı gerçekten Allah’a havale edıyorum onu erkekler yuzunden dustugumuz hallet cok kötü bız bız olmaktan cıkıyoruz resmen ya keske bır araya gelsek bız nelızle ıstanbula gıdene kadar konustuk cunku kımseyle bu durumları konusamıyorsunuzkıAh canim ah zaten en basindan beri dustugumuz hal halmiki? Neler ne rezillikler cekiyoruz resmen tükeniyoruz da kimsenin haberi olmuyo cocuk gbi erkeklerin tavirlarini cekiyoruz anca.. kimsenin haberi yok ne yüku tasidigimizdan :) bigün sizinle bi araya gelmeyi o kadar cok isterdimki topluca paso kahve icip dertlesirdik.
E tamam dhaa iyi olmus valla canim.canım on günlüğüne dedim çünkü çok uzak ve bir daha gidemem zaten
Yok kuzum olmamistir korkma senBuyuk tuvaletımı yaparken bırlıktw oldugum cocuga o kadar çok şey saydımkı gerçekten Allah’a havale edıyorum onu erkekler yuzunden dustugumuz hallet cok kötü bız bız olmaktan cıkıyoruz resmen ya keske bır araya gelsek bız nelızle ıstanbula gıdene kadar konustuk cunku kımseyle bu durumları konusamıyorsunuzkı
Kızlar 3 gundur bu rezıllıgı cekıyorum orwya bırsey olmamıstır degılmı kanama falan olmadı ama korkuyorum acaba oraya bırsey yaptım mı dıye
Bu hafta 2. Haftamıza gırıyoruz hayırlısı ıle ama hala korkuyoruz valalhıYok kuzum olmamistir korkma sen
Cnm kalacak yerin varsa tamam daha iyi bile benceo operasyonla yürüyü
benim on gün kalmam lazım orda işte
Yarısı bitti bile bakBu hafta 2. Haftamıza gırıyoruz hayırlısı ıle ama hala korkuyoruz valalhı
Evet ikinci haftamiza iki gun oldu çok şükür korkuyoruz tutmus diyene kadar bu korkuda gecmiycek sanirimBu hafta 2. Haftamıza gırıyoruz hayırlısı ıle ama hala korkuyoruz valalhı
Yürüuüşüm falan normalleştı artık ama su kabız benı benden aldı Allah’tan bugun duzeldım hayırlısı ıle 2 hafta daha bıterse Orayı açmamak ve bakmamak ıcın nelızle zor tutuyoruz Insan gerçekten tuttumu tutmadımı dıye cok merak edıyor 4 haftamızı dolduralım 3 gün sonra doktora gıdecez nelızle ınsalalh bızde guzel haberlerle donerızYarısı bitti bile bakbundan sonra daha rahat edersiniz
Cok hafıfe hapsırmaya calıs kendını tut canım yada hapsırırken orayı bırlestır ay cok zor bır durumEvet ikinci haftamiza iki gun oldu çok şükür korkuyoruz tutmus diyene kadar bu korkuda gecmiycek sanirim
Canim sen kabizliktan korkuyosun bende hapsiriyorum ondan korkuyorum hapsirirken dikislere bisey oluyomudur diye ay daraldim yine
Sakın bakmayın biliyorsunuz bir arkadaşımız maalesef o yüzden tutmadığını açıklamıştı biliyorsunuz ki sabredin ve sonucu alın yapmayın böyle şeyler tutsa da doktor söylemeden sadece siz bakarak ikna olmayacaksınız zaten bırakın doktor söyleşin siz baksanız da tatmin olmayacaksınız sakın yapmayın bu kadar yol katetmişkenYürüuüşüm falan normalleştı artık ama su kabız benı benden aldı Allah’tan bugun duzeldım hayırlısı ıle 2 hafta daha bıterse Orayı açmamak ve bakmamak ıcın nelızle zor tutuyoruz Insan gerçekten tuttumu tutmadımı dıye cok merak edıyor 4 haftamızı dolduralım 3 gün sonra doktora gıdecez nelızle ınsalalh bızde guzel haberlerle donerız
Cankm bendee sende gıdıyorsun cok sevındım hadı hayırlısı ıle gıt gel valalhı orda kalman falan ıyı olur ama dıkkat et başka yerde kalmak senın ıcın zor olmayacaksa aynı gün donmek cok cok ıyı olur senın ıcınkızlar ben ara tatilde gideceğim Allah izin verirse ama ben bir günlüğüne gidip gelemem nasıl bir plan yapsam acaba ne dersiniz
Cok sikmiyorum kendimi bacaklarimi iyce birlestiriyorum ay hasta olcagim zamani buldumCok hafıfe hapsırmaya calıs kendını tut canım yada hapsırırken orayı bırlestır ay cok zor bır durum
Bakamam ben bakamam sonrada bakamam hic bakamam cesaret edemem bakmaya benSakın bakmayın biliyorsunuz bir arkadaşımız maalesef o yüzden tutmadığını açıklamıştı biliyorsunuz ki sabredin ve sonucu alın yapmayın böyle şeyler tutsa da doktor söylemeden sadece siz bakarak ikna olmayacaksınız zaten bırakın doktor söyleşin siz baksanız da tatmin olmayacaksınız sakın yapmayın bu kadar yol katetmişken
Yok yok açmıyoruz canım 4 hafta doldugunda bıle. 3 gün bekleyıp oyle doktora gidecegız onda bıle kendımız açıp bakmayızSakın bakmayın biliyorsunuz bir arkadaşımız maalesef o yüzden tutmadığını açıklamıştı biliyorsunuz ki sabredin ve sonucu alın yapmayın böyle şeyler tutsa da doktor söylemeden sadece siz bakarak ikna olmayacaksınız zaten bırakın doktor söyleşin siz baksanız da tatmin olmayacaksınız sakın yapmayın bu kadar yol katetmişken
Darisi sana ve diger arkadaslara canim yaM Masalruya6 çok sevindim ya darısı bana inşallah ve gidemeyen diğer arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?