evet canım aynen aile ben gezmeye gidiyorum dedim arkadaşlara diye
Canim sehir disindan gittigini soyleyince aliyolar bekletmiyolar canim himm bide ataturk hava alanina al biletini eger ucakla gidiceksen cunku o hava alanina cok yakin doktorun yeri 15 dakika fln mesafesi

Buyuk tuvaletımı yaparken bırlıktw oldugum cocuga o kadar çok şey saydımkı gerçekten Allah’a havale edıyorum onu erkekler yuzunden dustugumuz hallet cok kötü bız bız olmaktan cıkıyoruz resmen ya keske bır araya gelsek bız nelızle ıstanbula gıdene kadar konustuk cunku kımseyle bu durumları konusamıyorsunuzkı
Kızlar 3 gundur bu rezıllıgı cekıyorum orwya bırsey olmamıstır degılmı kanama falan olmadı ama korkuyorum acaba oraya bırsey yaptım mı dıye

Yok kuzum olmamistir korkma sen

Bu hafta 2. Haftamıza gırıyoruz hayırlısı ıle ama hala korkuyoruz valalhı
Evet ikinci haftamiza iki gun oldu çok şükür korkuyoruz tutmus diyene kadar bu korkuda gecmiycek sanirim
Canim sen kabizliktan korkuyosun bende hapsiriyorum ondan korkuyorum hapsirirken dikislere bisey oluyomudur diye ay daraldim yine

Yarısı bitti bile bak bundan sonra daha rahat edersiniz
Yürüuüşüm falan normalleştı artık ama su kabız benı benden aldı Allah’tan bugun duzeldım hayırlısı ıle 2 hafta daha bıterse Orayı açmamak ve bakmamak ıcın nelızle zor tutuyoruz Insan gerçekten tuttumu tutmadımı dıye cok merak edıyor 4 haftamızı dolduralım 3 gün sonra doktora gıdecez nelızle ınsalalh bızde guzel haberlerle donerız

Evet ikinci haftamiza iki gun oldu çok şükür korkuyoruz tutmus diyene kadar bu korkuda gecmiycek sanirim
Canim sen kabizliktan korkuyosun bende hapsiriyorum ondan korkuyorum hapsirirken dikislere bisey oluyomudur diye ay daraldim yine
Cok hafıfe hapsırmaya calıs kendını tut canım yada hapsırırken orayı bırlestır ay cok zor bır durum

Sakın bakmayın biliyorsunuz bir arkadaşımız maalesef o yüzden tutmadığını açıklamıştı biliyorsunuz ki sabredin ve sonucu alın yapmayın böyle şeyler tutsa da doktor söylemeden sadece siz bakarak ikna olmayacaksınız zaten bırakın doktor söyleşin siz baksanız da tatmin olmayacaksınız sakın yapmayın bu kadar yol katetmişken

kızlar ben ara tatilde gideceğim Allah izin verirse ama ben bir günlüğüne gidip gelemem nasıl bir plan yapsam acaba ne dersiniz
Cankm bendee sende gıdıyorsun cok sevındım hadı hayırlısı ıle gıt gel valalhı orda kalman falan ıyı olur ama dıkkat et başka yerde kalmak senın ıcın zor olmayacaksa aynı gün donmek cok cok ıyı olur senın ıcın

Bakamam ben bakamam sonrada bakamam hic bakamam cesaret edemem bakmaya ben

Yok yok açmıyoruz canım 4 hafta doldugunda bıle. 3 gün bekleyıp oyle doktora gidecegız onda bıle kendımız açıp bakmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…