Tutacak merak etme 3 hafta daha sabır her şey iyi olacakBakamam ben bakamam sonrada bakamam hic bakamam cesaret edemem bakmaya ben
X xxoxxoxx canım sende bır an önce gıt gel ne olur valalhı su stresten şende kurtulM Masalruya6 çok sevindim ya darısı bana inşallah ve gidemeyen diğer arkadaşlara
İnşallah canım inşallah valla kalıcı mı nasipte yoksa geçici mi çok merak ediyorum ben deDarisi sana ve diger arkadaslara canim ya
Parayı bulsam 1 dk durmayacağım canım İnan :) valla sıyırmadan artık kalıcı mı geçici mi nasipteki neyse olsun bitsin
İnsallah ya allah hepimizi kurtarsin hepimiziTutacak merak etme 3 hafta daha sabır her şey iyi olacak
Ben. Daha tutup tutmadıgını bılmıyorjm ama sımdıyw kadar neden yaptırmadım dıye kendıme kızıyorumİnşallah canım inşallah valla kalıcı mı nasipte yoksa geçici mi çok merak ediyorum ben de
Evet sende bi an once git gel kurtul canimİnşallah canım inşallah valla kalıcı mı nasipte yoksa geçici mi çok merak ediyorum ben de
Amiiiinİnsallah ya allah hepimizi kurtarsin hepimizi
Seninle aynı durumdayım canım yine ilaç içtm 2 ölçeğe yakın öle çıkabildmmBuyuk tuvaletımı yaparken bırlıktw oldugum cocuga o kadar çok şey saydımkı gerçekten Allah’a havale edıyorum onu erkekler yuzunden dustugumuz hallet cok kötü bız bız olmaktan cıkıyoruz resmen ya keske bır araya gelsek bız nelızle ıstanbula gıdene kadar konustuk cunku kımseyle bu durumları konusamıyorsunuzkı
Kızlar 3 gundur bu rezıllıgı cekıyorum orwya bırsey olmamıstır degılmı kanama falan olmadı ama korkuyorum acaba oraya bırsey yaptım mı dıye
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhAllah herkesi tek tek önce işlemden kurtarır sonra hepimizi de kanama olarak bundan kurtarır inş bizim de yüzümüz güler içtenlikle
Bunu yarın deniycem canım:)Kupaya 2 tane form çay atıp için tuvalete koşarak gidersiniz tutamayıp :) beni uykudan hiç bir şey uyandıramaz gece ama o çayı içince koşarak gittiğimi biliyorum :)))
Ben de neden daha önce doktora gidip öğrenip öğrenci iken halledemedim o kadar erteledim diye kendime kozıyorjm esnek sanarken bile psikolojik hiç rahat değildimBen. Daha tutup tutmadıgını bılmıyorjm ama sımdıyw kadar neden yaptırmadım dıye kendıme kızıyorum
Bende gelcek diye korkuyorum artikSeninle aynı durumdayım canım yine ilaç içtm 2 ölçeğe yakın öle çıkabildmmvallaha canıma tak edio ya ama yapcek bişeyde yok resmen gelcek die korkuom artıkk
İnsallah canim insallah olsunAllah herkesi tek tek önce işlemden kurtarır sonra hepimizi de kanama olarak bundan kurtarır inş bizim de yüzümüz güler içtenlikle
Canım eczaneden lavma al popondan sıkıyorsun ben 2 damla falan sıktım oda işe yaradıSeninle aynı durumdayım canım yine ilaç içtm 2 ölçeğe yakın öle çıkabildmmvallaha canıma tak edio ya ama yapcek bişeyde yok resmen gelcek die korkuom artıkk
Form caylarimi iyi geliyo alala duymamistim ben hic kayisi cayini duymustumdaKupaya 2 tane form çay atıp için tuvalete koşarak gidersiniz tutamayıp :) beni uykudan hiç bir şey uyandıramaz gece ama o çayı içince koşarak gittiğimi biliyorum :)))
Bu psıkoloji cok farklı canım gerçekten allah kımseyw yasatmasın cok zor durumlarBen de neden daha önce doktora gidip öğrenip öğrenci iken halledemedim o kadar erteledim diye kendime kozıyorjm esnek sanarken bile psikolojik hiç rahat değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?